Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja maserka

Ocjena: 3.7

Napokon sam našao vremena između pretrpanog rasporeda da odem na masažu. Leđa su me doslovno ubijala i stalno sjedenje u uredu i autu definitivno nisu pomagali. Prije nego sam otišao na masažu odlučio sam prikupiti informacije o tome gdje je najbolja i najučinkovitija masaža. Svi frendovi su imali svoje prijedloge i svoja omiljena mjesta, pa mi baš i nisu nešto pomogli, a onda mi je pomogla frendica. Jedan dan mi je dala vizitku sa nazivom salona i brojem telefona, pa sam se iznenadio kad sam shvatio da mi je to u susjedstvu, samo ulicu dalje od mog stana. Doduše be bi trebalo, jer da budem iskren nisam baš ni susjede poznavao, osim tu i tamo nekoga. Frendica se samo nasmijala i rekla:

- Bez brige, ako ti Morena ne pomogne neće nitko. - pritom je namignula i brzo dodala- Reci samo da te Jelena poslala i nemaš brige.
- Hvala ti Jele, nazvat ću je odmah kad dođem u ured - rekao sam zahvalan Jeleni, pa sam joj rekao da moramo jedan dan na piće, a ona je veselo pristala.

Kad sam došao u ured još sam razmišljao o Jeleni i o fami u uredu kako joj se još nitko nije uspio zavući među noge. Izgleda da sam bio od rijetkih koji su znali da Jele igra za protivničku momčad i da pada samo na cure. A i to sam saznao slučajno vidjevši ju u jednom noćnom klubu kako se hvata sa jednom sisatom plavušom od koje se i meni digao. Vidjela je i ona mene, a kako ja nikad nisam nikome o tome pričao postali smo si jako dobri. A onda sam nazvao Morenu i nakon početnog razgovora koji je krenuo u smjeru da me otpili za mjesec dana spomenuh Jele i stvar se promijenila za ovaj petak u popodnevnim satima. Odgovaralo mi je zbog posla.

U petak sam nakon tuširanja otišao u trenirci na masažu, mada je moj lagani pivski trbuščić odavao da mi je taj outfit samo farsa. Jebi ga, takav je posao. Uglavnom, prvo sam se iznenadio Morenom. Komad samo takav, plavuša, pa mi je odmah postalo jasno kako ju Jele zna, a onda izgled. Ma bombonić. Sise trojka ka četvorci, guza napeta i okrugla, te kovrčava plava kosa do ramena i oči boje neba. Široki osmijeh i kratko upoznavanje, uz ono standardno:

- Jelena mi je pričala o tebi.. -halo, 'tebi', odmah smo na 'ti', pa onda u nastavku- Isuse kako ti je sve tvrdo.. -to je mislila na leđa jer ih je pokušavala izmasirati, a kako me dirala i skakutala oko mene uskoro sam osjetio da postaje nešto drugo tvrdo.

Nakon pola sata smo bili gotovi, a ona i preznojena, a ja malo manje bolnih leđa, ali i dalje ležeći na trbuhu čekajući da oteklina među nogama splasne, jer, jebi ga, nisam ništa pojebao već dva mjeseca, a i tada je to bilo sa nekim lakim curama u Beogradu na službenom putu. Skužila je brzo šta me muči i samo se smješkala nevino, a onda smo dogovorili termin za drugi tjedan. Bilo mi je malo lakše, pa sam pristao.

Jedva sam dočekao drugi termin, te kao i prošli put došao u trenirci. I opet isto, macan se digao, a meni opet neugodnjak dok nije rekla da se legnem na leđa, a onda nekuda nestala. Iskoristio sam trenutak da malo olakšam macanu mjesto u gaćama, pa nije toliko stršao. Čim je došla nastavila mi je masirati ramena i na moje iznenađenje krenula rukama preko mog trbuha do ruba trenirke i polako ispod nje. Htio sam nešto reći, ali mi je stavila drugu ruku na usta i samo rekla:

- Šuti i opusti se.. -i jesam.

Ušla je rukom, nježno do mog macana i polako ga izvukla van, pa nekako povukla donji dio trenirke naniže i počela sa masažom mog kurca. Kako sam samo uživao. Trebalo mi je minuta ili dvije da se trgnem i primim je za guzu. Nije ništa rekla, već me samo pogledala i nasmiješila se, pa se sagnula i moj sjajni glavić je nestao između njenih usana. Držala ga je tako i rukom mi drkala kurac, pa masirala jaja sve dok nisam prostenjao:

- Ne mogu višeee.. svršit ćuuu.. -i tad je krenula erupcija i to direktno u njena usta.

Nije se odmakla dok nisam ispustio i zadnju kapljicu svoje vrele sperme iz jaja, a onda se oblizala i samo cmoknula ustima, pa rekla:

- Ovo je bilo predjelo..

A onda se skinula te sam ugledao prekrasno tijelo sa tri tetovaže i obrijanom pičkom, koja je uskoro bila na mom licu. Mirisala je na napaljenu ženu željnu dobrog seksa. Lizao ssm ju primivši ju za bokove dok mi je ona drkala kurac. Moram priznati da ovako sočnu i mirisnu pičku već dugo nisam lizao. Osjećao sam kako se lagano grči na meni i kako neće dugo. Još par minuta mog lizanja i počela je svršavati na mom licu. Čekao sam da se smiri ližući njene sokove, a onda se polako ustala i okrenula prema meni usput uguravši moj kurac u svoju pičku i polako se spustila po mojih dvadeset centimetara kurca skroz do jaja i tako ostala neko vrijeme gledajući me u oči, a onda se sagnula i poljubila me, pa se počela polako vrtiti na kurcu, a onda i nabijati. Dok se nabijala masirao sam joj sise i bradavice, a ona je uzdisala. Nakon par minuta smo promijenili pozu i sad je ona ležala na stolu za masažu, a ja sam joj ga z guza zabijao u pičku. Uskoro je opet svršila, a ja sam nastavio sa jebanjem dok nissm osjetio da mi dolazi i brzo ga izvukao, te ga stavio među guzove i tako ga drkajući doveo do erupcije po njenim leđima i guzi.

Napokon smo se malo s mirili, a onda sam joj obrisao spermu sa leđa, te smo se obukli, jer sam joj bio zadnji danas, pa me upitala:

- Idemo kod tebe ili ćemo kod mene? -s obzirom da je ona bila na drugom kraju grada otišli smo kod mene, a o tome drugi put.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija