Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja rasna gazdarica 2!!!

Ujutru nakon seksa sa mojom gazdaricom došao sam ranije nego obično na posao. Nešto tek poslije podne se i ona pojavila u kratkom šorcu a gore je imala gornji dio kupaćeg kostima. Iako sam je jebao prošlu noć kurac mi se ponvo probudio. Prišla mi je do šanka i sjele govoreći mi da sam je sinoć razvalio pravo da jedva hoda. To me toliko palio da sam se pogubio u poslu. Sva sreća pa taj dan nije bila neka gužva. Pogledala me je u kurac i vidjela da je ponovo nadignut. Rekla mi je da priđem da mi nešto kaže da je drugi gosti ne čuju. Prišao sam a ona mi je uho prošaputala da sada zamišlja kako je jebem u usta tim mojim velikim kurcem da joj suze idu na oči koliko je jako navlačim. Zatim je ustala sa stolice i otišla na plažu a ja sam ostao napetog kurca u šorcu preteći da eksplodiram svakok časa. To su bile primijetile i neke dvije djevojke koje su sjedile tu blizu i samo se smijale. Nakon par sati Ivanka se vratila i rekla mi da sada ide kući i da dodjem do nje večeras ima nešto važno da mi kaže. Namignula mi je i otišla.

Uveče sam došao do njenih vrata pozvonio i ona mi ih je ponovo otvorila. Na sebi je imala čipkani grudnjak i čipkane crne gaćice. Odmah me je uhvatila za kurac i uvukla u dnevnu sobu. Rekla mi je da je danas jedva čekala da vidi moj kurac ponovo i da ga osjeti. U jednom trenu me je svukla a onda i sebi. Ostali smo oboje goli klekla je na koljena i počela ponovo da mi puši kurac jedno dobrih deset minuta. Gutala ga je koliko je mogla a moj kurac je sve više rastao u njenim ustima. Sada sam je uzeo za ruku i doveo do radnog stola i naguzio je odmah tako da mi je kurac ušao glatko do pola. Bila je jako vlažna. Stenjala je i okrenula glavu prema meni tražeći da je jebem najjače što mogu. Nije mi trebala dva puta da govori. Ubrzao sam tempo uhvatio je jednom rukom za kosu i šapnuo joj na uho da je ona samo moja drolja koju od sada smijem samo ja da jebem. To je još više napalio da je počela odmah da svršava. Svršava je uz ogromne krike govoreći da je od sada samo moja drolja da obožava moj kurac u njenoj pici. Iz nje je izlazilo mnogo sokova. Od umora je samo legla na sto. Ja sam samo nastavio da je jebem u toj pozi. Dok sam je jebao jednim prstom sam joj počeo da mazim šupak. Odmah se stresla kao das je struja udarila. Dok sam je jebao kurcem u pici prstom sam joj širio šupak. Posle jedno deset minuta došlao je i meni da svršim. Ubrzao sam maksimalno ona se samo tresla i uzdisala a sto ispod nas se toliko drmao da sam mislio da će pući. Uhvatio sam je za bokove rukama i nabio joj ga do kraja prazneći se u njenu picu. Mislio sam da sam joj kurcem došao do materice.

Ivanka nije više mogla ni glasada ispusti. Sručila se sa stola na pod a i ja do nje. Posle jedno deset minuta došli smo sebi i ona i ja. Počela me je ljubiti govoreći da je svršila bar tri puta. Govorila mi je da sam ja njen najbolji jebač i da ću njenu pičku samo ja od sada jebati i niko drugi. Moj kurac je stajao idalje podignut ona je to primijetila uz konstataciju da meni niakd nije dosta. Ja sam nadodao samo da mi nje nije dosta. Malopre kada sam joj stavio prst u dupe rekla mi ja da je uživala da je za nju to potupno nešto novo jer se nije nikad jebala u dupe. Odgovorio sam joj da ću je sada ja jebati i ponovo je naslonio preko stola. Govorila mi je kako će je boljeti jer mi je veliki da neće moći hodati. Uzeo sam kremu iz njene torbe namazao joj šupak pa onda moj kurac i prislonio ga na ulaz. Stvarno je bila usaka, udario sam je rukom nekoliko puta po dupetu da se malo opusti. Boljelo je vidio sam to po njenom licu i grimasli ali sam nastavio da guram joj u dupe. Ona je sada sve više stenjala i vidio sam da je počela da uživa. Ubrzao sam i počeo da joj razvaljijem dupe a ona da cvili da prestanem da ne može više. Ubrzo sam svršio puneći joj i dupe spermom. Izvadio sam ga i sperma je odmah krenula iz dupeta da se slijeva do noga. Rekao sam joj da sam sada obje rupe napunio a ona da je sve boli.

Ustali smo zajedno i otišli pod tuš. Tu smo se još malo mazili nas dvoje rekavši mi da je sve boli ali da je vrijedilo. Priznala mi je da joj se sve više počinjem da sviđam i da se plaši da se ne zaljubi u mene jer ne može bez moga kurca ni dana. Pitala me je da li imam nešto protiv da sledeći put dovede jednu dobru drugaricu da probamo utroje. Pristao sam ali o tome neki drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija