Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja sisata punica

Uvijek sam se palio na moju punicu. Bila je mlada, vitka, sisata, imala je sve, i nikad se nisam budio ići kod ženinih u posjetu.


Bio je Božić, ja i žena smo se spremili i uputili ka njima. Naravno sve je bilo u svečanom tonu s obzirom da smo išli poslije na ručak u jedan
otmjeni restoran, tako da sam ponio i odijelo.


Kada smo stigli, malo smo se podružili sa njima, poželili si sretan Božić i svak je otišao da se spremi.
Naravno ja i punac smo bili najbrži, odijelo, kravata, cipele i spremni. Dame smo čekali neko vrijeme, a onda se pojavila moja sexy punica u crnoj haljini do koljena, dekolte skoro da se sve vidi, jedva da sam sakrio svoj nabujali kurac. Nisam mogao a da ne buljim u te sise, a ona izgleda nije imala ništa protiv.


Otišli smo u restoran, ručali, popili koju litru vina, i u trenutku kad mi je žena otišla u toalet, puničina noga me počela konstanto dodirivati u predjelu butina, a kurac mi se digao kao nikad prije. Gledala me zavodljivo, u tom trenutku vratila mi se i žena koja je primjetila promjenu u mojim hlačama i šapnula mi da će to riješiti kad se vratimo. Nije znala da ću ja to riješavati s nekim drugim. Zbog toga sam počeo sipati konstanto vino mojoj ženi da bi je što prije napio i dao povod da idemo doma. To se i desilo.


Vratili smo se, proveo sam koje vrijeme sa ženom u krevetu, ona onako pijana bila je isto napaljena pa mi je popušila kurac i automatski zaspala. Meni je to i odgovaralo, priprema sa matorku.


Nakon toga otišao sam u dnevnu, mislio sam da već svi spavaju, i u tom trenutku kao izgovor da je žedna došla je i ona, u prozirnoj spavaćici, s spuštenom kosom. Sjela je pored mene, a moje bokserice su postale tijesne. Dok smo pričali prešla je rukom preko mojih bokserica i šapnula da pođem sa njom u sobu na sprat.


Otišli smo gore, i u trenutku kad smo zatvorili vrata zgrabio sam je, okrenuo prema vratima, svukao piđamu i rekao joj da će biti jebana kao nikad prije, na što je ona odgovorila da joj samo to i treba. "Želim mlad kurac da uđe duboko u mene, jebi me onako kako ne možeš nju" kazala je i spustila se na koljena. Uzela je moj kurac u ruke počela ga drkati, te ga na kraju cijeloga stavila u svoja usta. Puši bolje od moje žene. Nakon toga okrenuo sam je prema zidu, raširio joj guzove, i počeo jebati tako jako da su joj sise svaki put toliko jako udarale da su i komšije čule. Zgrabio sam je za vrat i nastavio jebati dok je ona stenjala kao luda, šamarujući joj guzove koji su nakon toga bili crveni. Prebacili smo se na krevet, a ona je željela biti na vrhu, da osjeti moj kruti kurac skroz u sebi. Jahala je na mom kurcu kao neka porno zvijezda.
Kada je došao trenutak da svršim, zgrabio sam je za te ogromne sise i okrenuo na leđa, ošamario koji put kurcem po tim usnama i onda sam joj stavio kurac u usta i nastavio jebati. Obožavala je to, željela je da osjeti moju vrelu spermu u svojim ustima. Počela se igrati s mojim jajima, i u tom trenutku sam svršio u njenim ustima dok je ona nastavila da mi puši gutajući svaku kapljicu te dragocjene sperme.

Nakon toga ležali smo goli još neko vrijeme, ljubio sam joj to ogromne sise, a ona je predložila da pođe s nama nazad da bi 'pomogla' kčerki da pospremi kuću nakon tih praznika, na što sam ja velikodušno pristao znajući da žena radi drugu smjenu, a ja prvu. Tako da ćemo se ja i punica moći jebati svaki dan do iznemoglosti.

Moja punica je najbolja!


Moja punica je najbolja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija