Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja sisata punica

Uvijek sam se palio na moju punicu. Bila je mlada, vitka, sisata, imala je sve, i nikad se nisam budio ići kod ženinih u posjetu.


Bio je Božić, ja i žena smo se spremili i uputili ka njima. Naravno sve je bilo u svečanom tonu s obzirom da smo išli poslije na ručak u jedan
otmjeni restoran, tako da sam ponio i odijelo.


Kada smo stigli, malo smo se podružili sa njima, poželili si sretan Božić i svak je otišao da se spremi.
Naravno ja i punac smo bili najbrži, odijelo, kravata, cipele i spremni. Dame smo čekali neko vrijeme, a onda se pojavila moja sexy punica u crnoj haljini do koljena, dekolte skoro da se sve vidi, jedva da sam sakrio svoj nabujali kurac. Nisam mogao a da ne buljim u te sise, a ona izgleda nije imala ništa protiv.


Otišli smo u restoran, ručali, popili koju litru vina, i u trenutku kad mi je žena otišla u toalet, puničina noga me počela konstanto dodirivati u predjelu butina, a kurac mi se digao kao nikad prije. Gledala me zavodljivo, u tom trenutku vratila mi se i žena koja je primjetila promjenu u mojim hlačama i šapnula mi da će to riješiti kad se vratimo. Nije znala da ću ja to riješavati s nekim drugim. Zbog toga sam počeo sipati konstanto vino mojoj ženi da bi je što prije napio i dao povod da idemo doma. To se i desilo.


Vratili smo se, proveo sam koje vrijeme sa ženom u krevetu, ona onako pijana bila je isto napaljena pa mi je popušila kurac i automatski zaspala. Meni je to i odgovaralo, priprema sa matorku.


Nakon toga otišao sam u dnevnu, mislio sam da već svi spavaju, i u tom trenutku kao izgovor da je žedna došla je i ona, u prozirnoj spavaćici, s spuštenom kosom. Sjela je pored mene, a moje bokserice su postale tijesne. Dok smo pričali prešla je rukom preko mojih bokserica i šapnula da pođem sa njom u sobu na sprat.


Otišli smo gore, i u trenutku kad smo zatvorili vrata zgrabio sam je, okrenuo prema vratima, svukao piđamu i rekao joj da će biti jebana kao nikad prije, na što je ona odgovorila da joj samo to i treba. "Želim mlad kurac da uđe duboko u mene, jebi me onako kako ne možeš nju" kazala je i spustila se na koljena. Uzela je moj kurac u ruke počela ga drkati, te ga na kraju cijeloga stavila u svoja usta. Puši bolje od moje žene. Nakon toga okrenuo sam je prema zidu, raširio joj guzove, i počeo jebati tako jako da su joj sise svaki put toliko jako udarale da su i komšije čule. Zgrabio sam je za vrat i nastavio jebati dok je ona stenjala kao luda, šamarujući joj guzove koji su nakon toga bili crveni. Prebacili smo se na krevet, a ona je željela biti na vrhu, da osjeti moj kruti kurac skroz u sebi. Jahala je na mom kurcu kao neka porno zvijezda.
Kada je došao trenutak da svršim, zgrabio sam je za te ogromne sise i okrenuo na leđa, ošamario koji put kurcem po tim usnama i onda sam joj stavio kurac u usta i nastavio jebati. Obožavala je to, željela je da osjeti moju vrelu spermu u svojim ustima. Počela se igrati s mojim jajima, i u tom trenutku sam svršio u njenim ustima dok je ona nastavila da mi puši gutajući svaku kapljicu te dragocjene sperme.

Nakon toga ležali smo goli još neko vrijeme, ljubio sam joj to ogromne sise, a ona je predložila da pođe s nama nazad da bi 'pomogla' kčerki da pospremi kuću nakon tih praznika, na što sam ja velikodušno pristao znajući da žena radi drugu smjenu, a ja prvu. Tako da ćemo se ja i punica moći jebati svaki dan do iznemoglosti.

Moja punica je najbolja!


Moja punica je najbolja.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija