Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja vlažna pica!

Zovem se Marina, imam četrdeset i dvije godine i radim kao šefica u jednoj poslovnici banke. Zbog svoje karijere se nisam udala sve do sada. Izgledam jako lijepo i atraktivno. Duga plava kosa koju uvijek vežem u rep, sise jaka četvorka koje uvijek stavljam u brus manji za broj da bi došle do izražaja i malo veće dupe. Volim jako da njegujem svoje tijelo pa tako često vremena provodim u teretani i fitnesu. Volim da se oblačim jako provokativno i da mamim uzdahe kako od prolaznika tako i od zaposlenih u mojoj banci, a bogami i mojih klijenata.

Uvijek sam obučena jako seksi sa uskom satenskom košuljom na kojoj je otkopčano nekoliko gornjih dugmadi pa se moje grudi mogu videti jako lijepo. Košulja je skoro uvijek utrpana u moju usku mini suknju koja je iznad koljena i na kojoj se jasno ocrtavaju moji guzovi. Uvijek koristim neki jak parfem da se osjeti. Moram priznati da što se tiče seksualnog života sa malo zatajila. Tu bi se ponekada javila neka seks kombinacija zbog toga što sam uvijek birala jako sa kim ću da budem.

Jednoga dana u moj ured je došao mlad dečko koji se zvao Milan. Bio je poslat u našu postaju na obuku. Imao je negde oko dvadeset i pet godina. Izgledao je jako seksi. Uvijek lijepo obučen i sređen što mi se jako dopalo. Nekoliko puta sam ga primetila kako me posmatra sa požudom. Kako je morao dolaziti na obuku taj petak je proveo sa mnom u kancelariji. Pošto sam znala da će doći taj dan sam se posebno izazovno obukla. Nije bilo nešto pretjerano posla. Pred kraj radnog vremena zamolio me je da mu pokažem još par stavri.

Pristala sam i počeli smo da radimo. Svo vrijeme je dok sam mu pokazivala gledao je krajičkom oka u moje velike sise. Primijetila sam i ja da je jako uzbuđen jer se njegov kurac počeo buditi u hlačama i jasno se ocrtavati. Kroz mene je prostrujao neki val zadovoljstva. Nisam više se mogla kontrolisati, niti moju požudu niti moje želje. Upitala sam ga dok sam primijetila kako bulji u moje sise da li mu se to sviđa što vidi. Nije se dao zbuniti nego je rekao da je jako lijep prizor.

Lagano sam spustila ruku do njegovog sada već tvrdog kurca rekavši da bi i ja voljela da vidim njegov lijepi prizor. Odmah je skinuo hlače sa boksericama i ispred mene je iskočila debela mlada kita prošarana sa debelim venama. Izgledao je tako moćno a ja tako napaljeno da sam već dolje počela da vlažim. Uzela sam ga lagano u ruku i počela drkati, bio je nestvarno tvrd. Dok sam ga drkala gledala sam kao kuckica u oči koje je već bio zatvorio i prepustio se uživanju. Nedugo zatim sam lagano ga stavila u usta.

Učinilo mi se sada da je mnogo veći. Jedva da je do pola ulazio u moja usta. Uvlačila sam ga unutra do kraja. Lizala sam ga cijelom njegovom dužinom. Za to vrijeme on je oslobodio moje velike sise iz košulje i brusa i počeo da štipa i nateže moje bradavice što me je jako palilo. Dok sam mu ga pušila drugom rukom sam počela da mazim svoju macu preko tangi koje su se već dobrano natopile sa mojim picinim sokovima. Uživao je kako dobro obrađujem njegovu moćnu alatku. Trudila sam se maksimalno.

Polako me je uhvatio za kosu i počeo da tuca u usta. Prepustila su mu se u potpunosti. Sada me je već tucao malo brže govoreći kako će ubrzo da mi ga stavi i u picu. To me je jako napalilo da je još jedan val požude prostrujao mojim tijelom. Nije dugo čekao uzeo me je za ruku i okrenuo prema radnom stolu. Podigao mi je suknju, tange sklonio u stranu a onda jednim potezom naglo ga zabio u moju vlažnu picu. Iako je bila jako mokra zaboljelo me je kako je naglo ušao jer dugo vremena nisam se tucala. Počeo je silovito da me jebe.

Dok me je tucao govorio mi je kako je dugo vremena maštao da me jebe i kako ću od sada biti samo njegova kurvica. To me je jako palilo, stenjala sam kao luda, čekajući svaki sledeći ubod njegovog debelog kurca. Držao me je za kosu otpozadi i neumorno tucao. Moj organizam je protresao orgazam. Počela sam da se grčim i svršavam. Osjetila sam kako moja pica se steže oko njegovog kurca. Iz moje pice je poteklo kao iz česme. Nije ni njemu dugo trebalo. Počeo je da puni svojom toplom spremom moju utrobu.

Imala sam osjećaj kao da nikada neće prestati. Nije ga vadio iz mene još nekoliko minuta a kada je to uradio za njegovom batinom potekla je napolje i njegova sprema koja se počela slivati niz moje butine. Uzela sam maramice i obrisala spermu koja se cijedila iz moje pice. Brzo smo se obukli pošto je već bilo kasno. On je prvi napustio kancelariju a nakon nekih desetak minuta i ja za njim. Nastavili smo naše druženje još nekih desetak dana.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija