Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Molila me je da svrsim u nju

Prije nego što započnem priču, želio bih vam reći da su priče o kojima ću vam pričati izmišljene i samo dio moje divlje mašte. Sjedim u zubarskoj ordinaciji, "fino" - blago nagnuto .. . s otvorenim ustima i svjetlom u licu.

Stomatolog Svetlana snimao je situaciju s oštećenom mudrošću - i bila je lijepa .. . uvijek rafinirana, zračila senzualnošću i seksipiljem .. . Često sam maštala o njoj.
Znam da kad sam je posjetio na malim pregledima pomislila na .. .
Bijela suknja do koljena privezana na one lijepe duge noge, s crnim mrežastim čarapama navučenim; i što se skrivalo iza te odjeće, pitao sam se kako sjedi u jebenom stolcu dok je ona napravila male telefonske razgovore.

U takvim pauzama uglavnom sam nailazio na različite scenarije u kojima ju divljački jebem .. . a onda mi se kurac redovito dizao .. . Uvijek sam se pitao je li primijetila čudne aktivnosti u mojim kutijama. Nisam imao pojma u što će se pretvoriti ta noć.

Ona, prekrasna plavuša - zrela gazela, kratke zabave, izrazito zelene oči u kojima sam se topila kad bi me pogledala, breskvaste tvrde guzice, preplanulog tijela; i sve to upakirano u 35-godišnju kutiju vampa.
Learn to pronounce
19:20 .. . plavokosa djevojka spusti slušalicu i priđe mi, provjeri me i ispriča priču .. . kako vjerojatno štrajkuje, a u petak je pročitala da je ministar rekao da "oni" ne zaslužuju veće plaće, jer su u uredima uglavnom , pretvaraju se u spojnicu tijekom radnog vremena .. . zamislite to, Danci (razgovarajući sa sestrom koja je pisala na nekim papirima) - a ja nisam bila pretjerano zahtjevna pacijentica te noći.
Fantastična glupost iskače i meni, kažem - kako to baš i nije sigurno, a pretpostavila sam da ministar čita neke nemoralne časopise .. .. Osmjehnula sam im se lagano osmijehom .. . i primijetila je obris mog natečenog kuraca u trapericama kako pulsiraju na onome gleda me i počinje se smijati i kašljati (inače je bila strastvena pušačica), odmičući se od mene .. .
Pitam je, djeluje nevino - pa doktore što je, dobro si .. . - sve je u redu Boris, a on me gleda očima punim požude .. .. rekao je svojoj sestri .. ..
"Dancie (kako su je prozivali), Boris je vjerojatno posljednji pacijent večeras, što ona jasno potvrđuje.
"Ništa, draga moja, kao što si mi danas rekao, suprug se večeras makne s puta - valjda je sve jasno .. . slobodan si kao ptica. "

Nisam mogla vjerovati što se događa, napokon smo ostali sami i Danielle je potrčala iz ureda dok ste izgovarali kekse.
- Izgleda da će Daniels večeras biti lud, rekao sam .. .
"Da, da", rekao je uz uzdah, "završimo svoj posao u potpunosti. "
Naslonila se na stolicu s moje desne strane i izbalansirala boobs na moj torzo (što je i inače radila .. . Obožavam kad žene koriste sav njihov alat) i malo tapkala zubima, nepotrebno provjeravajući .. .. rekla je da neće dopustiti Nepomično sjedim u ove kasne sate .. .. (Samo sam gledao kako se ovaj scenarij odvija i ovaj put u režiji Svetlane - Plavuša u bijelom).
Vidjela je, naravno, moj zaprepašteni tupavi pogled i veselo se nasmijala .. . zatim je izašla izvan ureda i vratila se u tihom času, te, zatvorivši vrata, rekla da čini se da će večeras ostati sama. Kad sam čuo klikanje vrata, shvatio sam da je vrag odnio šalu i odlučio sam se prepustiti igri.
"Izgledam, razgovaram puno", kaže Svetlana
- Ne, nikako, razgovor općenito opušta situaciju, zar ne .. . (rekao sam, primjećujući nekoliko gumba koji su otkopčani na svilenoj bluzi)
I počelo se odvijati .. . S tim gracioznim hodom prišao mi je s prednje strane, zaustavio se kraj prozora, savio ruke, okrenuo se prema meni, ispruživši lijevo isprepleteno "crno" stopalo prema naprijed i pipnuo po podu, gledajući me usko.
Bila je prekrasna, sise su joj bile stisnute prekriženim rukama i blistale zlatom .. . nešto nevjerojatno .. . bila sam luda.
Prišla mi je i počela otkopčavati remen, cijelo vrijeme mi je pazio na oči, skinula je traperice s tenkovima - Sad razgovarajmo .. . da vidimo tu svoju malu mašinu - i on je izletio .. .. U u uh .. . promrmljao nježnim glasom .. . sladak i božanstven .. . vrijeme je za obradu ovog mjenjača.
"Prvo to morate zaraditi, dragi doktore .. . ", rekao sam, privukao noge uz nju i strastveno se razveselio, skinuo joj bluzu i provukao ruke kroz crni čipkasti grudnjak, izvadio joj sise i lizao bradavice .. .
"Ti si sitan, uglađen dečko .. .. " rekao je i gurnuo me natrag u stolac
Opet je uzela uzde i spustila se ono što je namjeravala .. . nekoliko je puta povukla prepuciju i počela je pušiti, ližući je okretno i svjesno .. .. ližući se od korijena kura do vrha, plačući jezikom i sisajući ga kao i bilo koji drugi. jebeni lizalice .. .. završio sam ravno u ustima i trzajući se i slušao kako mrmlja .. . pogledala me lagano otvorenim ustima prelazeći joj sperma po jeziku .. . i progutala .. . smijući se.
Vraćam je na stolac i ljubim je po tijelu, vratu, ližući joj bradavice, izravnavam njezine glatke ruke s unutarnje strane leđa, spuštajući se sve niže i niže .. .. Skidam joj jaknu, a njezina pička ispruži obrijanu s laganim srebrnastim dlakavim potezom, sav vlažan i spreman za obradu - gurnem jezik duboko, nađem klitoris, nadražim ga i pičkasta sokova teče i teče .. . moja se liječnica uvijala i pljesnula od uzbuđenja .. . bila je spremna jebati se, ali Nisam joj je želio dati iako je stenjala i tražila da je nakačim.
U tim trenucima, želio sam da doživi tisuće malih orgazama, počeo se tresti i udahnuti dah .. . dopirao je val sluzi i soka - maca joj je mirisala i jebeno je slatko .. .. bila je gotova, ali željela je još - daj mi njega, daj mi ga .. . hajde .. .. molila je .. .
Stisnuo sam otečen tvrdi alat u rukama, igrajući se vlasištem na ulazu u rodnicu .. . i prodirao sam ga polako kako bih kanal prilagodio njegovoj debljini - počela se stezati i stiskati kroz zube koliko je gust i još nije okusio.. .. . Nježno sam je potapšao, a ona se stisnula rukama za naslonjač i čvrsto se odupirala mojim optužbama .. .. drhtala je od zadovoljstva
Njezin je pizzeria povukao duboko u svaki ciklus - rotirala sam se i puštala naboj .. . cijelo joj je tijelo počelo konvulzirati .. . sperma unutar mene - pijem tablete, želim osjetiti kako vam vrela sperma propada u meni i izlijeva se niz moje noge .. ..

Samo sam se nabijala u onu jebenu pičku koju sam probala u životu .. .
Pipke su postajale sve glasnije i jače .. .. mišići njezine slatke mačke me sve više stisnuli .. . kraj je bio blizu. Završili smo znojni, uzdahnuli i ujedinili .. .. što je jebote vikali svi zadovoljni.
Iscrpljen, odmaknuo sam se od nje i naslonio se na prozor, gledajući prizor nasuprot sebi .. . bila je nevjerojatna - prstima je dodirnula svoju macu i lizala sokove i cum, a tim crnim mrežastim stopalima vješto se spustila sa stolca i krenula prema meni. koljena i bez riječi uzela moj kurac u usta i lizala ga, gledajući me ravno u oči dok je još jednom rukom milovala svoju još uvijek natečenu pičku i lizala prste punim našim nektarom, zajedno s mojim kuracem.

Ignorirajući to, okrenula sam ga i gurnula jezik duboko u pizzu, usisavajući te sokove i jebajući joj jezik - sve je zadovoljnija što me je udario po guzi, još više širivši noge .. . tražila je još .. . Uzela sam je za bokove i umetnula natečeni kurac, udarajući je je jaka - stenjala je i vrištala .. . Povukao sam je za kosu i ponovo joj ubacio ejakulaciju u nju.

Završili smo zajedno kao neki jebeni srodni srodnici .. . legli smo na hladne pločice u uredu i smijali se, gledajući jedno drugo .. .. - Rekao sam, vidi draga dr. Svetlana, sada smo pokazali našem ministru kako to radi .. .. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija