Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Monika

Monika je bila cura od ženinog bratića i izgledala je fenomenalno. Tako da sam uvijek u njenoj blizini osjećao napetost u mojim gaćama. Nadao sam se da to nitko ne primjećuje, a imao sam uvijek neki izgovor da se izgubim iz prostorije u kojoj je i ona bila.
Bila je i dosta mlađa od mene, apsolvent na fakultetu, i pošto je bila sa dragim na stanu u Rijeci nisam ju baš previše viđao. Samo vikendima kada su dolazili na odmor, tj na domaću kuhinju kod njene buduće svekrve.

Uglavnom, u zadnje vrijeme ju baš i nisam vidio jer sam znao da su ispitni rokovi na fakultetu, a i vrijeme je kod nas bilo očajno, pa je možda i to bio razlog. Jedan dan naletio sam na njenog dragog, Tomislava, koji me zamolio ako bi mogao doći do njih u stan i pogledat nešto u vezi osigurača, jer ja sam bio električar po struci, i ako treba nešto zamijeniti da zamijenim. Znao sam da na ovoj intervenciji neću ništa zaraditi, familija i te stvari, ali sam ipak pristao, te sam rekao da mogu u utorak navratiti, jer moram nešto u Rijeku. On je bio oduševljen, ali je brzo dodao:

- Ja neću biti u stanu, ali ti je Monika tamo -dao mi je njen broj moba za slučaj da nije u to vrijeme na faksu.
- OK -rekoh- ali ako je neki veći kvar morat ćeš zvati ovlaštenog servisera jer ja ne mogu mijenjati razvodnu ploču.
- Hmmm... -zamišljeno je promrmljao- Nadam se da nije, ali ti pogledaj pa ćemo vidjeti.

U utorak sam došao do stana i pozvonio, a onda se sjetio da nisam zvao Moniku, te sam se htio okrenuti kad sam čuo da se otključavaju vrata. otvorila je Monika i mislio sam da će me srčani udar.
Bila je u kratkim hlačicama i tankoj majici ispod koje nije bilo grudnjaka i njene bradavice su se vidjele kroz majicu. Isti tren je krv iz moje gornje glave prešla u donju i ja sam osjetio kako mi kurac bubri, te sam zahvalio nebesima što sam danas obukao slip gaće. Nasmješila se široko otkrivajući divne zube i pozvala me unutra. Nije se baš odmakla previše, jer sam ulazeći okrznuo rukom njene grudi koje su bile čista petica. Na njenu visinu, a bila je dosta niža od mene, djelovale su nestvarno. Ušao sam unutra i odmah rsklopio svoju kutiju sa alatom, a ona je prošla kraj mene i rekla da će staviti kavu kuhati i da konačno može sa nekim kavu popiti, jer Tomislava nema od petka, pa joj je dosadno piti kavu samoj. Kimnuo sam glavom i primio se posla.
Ispitao sam sve osigurače i prekontrolirao ih, vidio da su malo preslabi s obzirom da nisu mjenjani već duže vremena, a i zgrada je starija, a i današnji uređaji troše puno više od deklariranog, tako da sam iskopčao tri osigurača i zamijenio ih novima. Dok sam spremao alat osjetio sam miris svježe kuhane kave i u trenu kad sam se htio okrenuti osjetio sam da je netko iza mene. Polako sa se okrenuo, a Monika je stajala naslonjena na zid i zamišljeno me promatrala.

- Kava je...khmm...kuhana -naglo se trgla i nasmješila.
- Hoćeš rakiju ili sok uz kavu? -pitala je kad sam sjeo za kuhinjski stol, na kojem je napravila malo mjesta između knjiga i skripta, za šalice.
- Ne, ne hvala -odgovorio sam sa smješkom- Još bih trebao voziti kući, pa ne bih onda. Drugi put.

Sjela je za stol i srknula malo kave, pa smo počeli razgovarati o njenom faksu, ispitima, malo o Tomislavu, pa je ona okrenula razgovor na škakljivije teme...o seksu. Bio sam malo iznenađen, ali sam znao da mlađa generacija baš i nema nekih skrupula o nekim temama. Uglavnom, ona je pričala i ja sam slušao, te samo ponekad kimnuo glavom, a onda se sledio kad je pitala:

- Daj mi reci nešto...kako ti se čine moje sise? -rekavši to stavila je ruke ispod njih i podigla ih pri čemu je majica postala još prozirnija,a tamni kolobari na vrhu sisa izraženiji.
- Paaaa... -bio sam totalno zabezeknut- Mislim..hmm..da..da su predivne...
- Daaa?!?!?! -osmijeh se raširio njenim licem- Tomislav kaže da su prevelike i da bi ih trebala smanjiti...
- On je idiot... -promrmljao sam.
- Slažem se.. -rekla je i uzela moju ruku- evo probaj kako su dobre..

Stavila je moju ruku na svoju sisu i ja sam osjetio toplinu njenog tijela, a kurac u mojim gaćama je prijetio eksplozijom. Usta su mi bila suha kad sam promucao:

- Da da...divne su...tople i meke...
- Jel' da?! -zadovoljno se nasmijala i podigla majicu- Evo, ovako ćeš bolje osjetiti...-odjednom se gola sisa našla u mojoj ruci i osjećaj je bio još bolji, te sam ju počeo milovati na što je ona samo sklopila oči i uzdahnula, a bradavica se ukrutila.

Nagnula se prema meni i oslonila na moje koljeno, te svojim usnama potražila moje. Utisnula mi je vruči poljubac i prošaptala:

- Da li ti se želja ostvaruje?
- Kako to misliš? -upitao sam zbunjeno.
- Pa vidjela sam kako svaki put napuštaš sobu kad bi ja ušla i kako ti se svaki put diže na mene...
- Hmm...ma ne..nije to... -zamuckivao sam.
- A da? A kako ovo objašnjavaš? -rekla je i stavila ruku na moj kurac u hlačama- Od kad si me vidio na vratima ti se digao.

Više nisam stigao ništa reči, jer je ustala i stavila mi jednu svoju sisu u usta, te primakla moju glavu na svoje grudi. Bio sam između dvije ogromne sise i osjećao sam kako joj srce lupa. Jednom rukom sam ju primio za stražnjicu, a drugom sam rukom otkopčao svoje hlače i oslobodio svoj kurac i gaća, te sam zavukao ruku među njene noge i počeo joj trljati picu preko kratkih hlačica. Nije nosila gaćice i hlačice su uskoro bile mokre, te sam ju odmaknuo, povukao ih niz noge i njena obrijana pica se našla pred mojim uzdignutim kurcem. Ja sam se malo odigao i povukao svoje hlače i gaće niz noge ispod koljena i sjeo natrag na stolicu, a ona me je opkoračila i sjela sa svojom vlažnom picom na moj tvrdi kurac koji je već bio mokar na vrhu. Počela se lagano spuštati po njemu, te je uskoro cijeli ušao u nju. Ona je samo lagano drhtala i šaptala:

- Prepusti sve meni...samo se prepusti...

Počela je miješati bokovima na mom kurcu, a ja sam uzeo jednu njenu sisu u usta i počeo ju ljubiti, lizati i grickati. Ona je samo uzdisala i polako ubrzavala tempo. Odjednom se je zgrčila i počela tresti te sam znao da je svršila, a i jaja i butine su mi bile mokre od njenih sokova. Nastavila je miješati i dalje, a onda sam i ja osjetio da ću svršiti te sam ju htio podići da ne svršim u nju, ali je ona prošaptala:

- Samo se opusti...uzimam zaštitu...

I opustio sam se i zalio joj unutrašnjost pice obilno. Nisam se seksao već dva tjedna i bilo je dosta toga. Ona je onda ustala sa mene i sagnula se da mi poliže kurac, a onda ga je strpala u usta i počela ga pušiti i to fenomenalno. Jednom rukom je mijesila moja jaja, a drugom drkala svoju picu. Kad sam osjetio da je dovoljno tvrd podigao sam ju i naslonio na stol. Legla je sa sisama na hrpu knjiga i meni dala guzu i picu na izvolte. Zabio sam joj jezik u picu i osjetio okus njenih sokova i moje sperme, te joj malo oblizao i šupak, a onda sam ustao i stavio kurac u njenu mokru picu i počeo joj ga nabijati do kraja. Ona je samo stenjala i dahtala i vikala:

- Jače...jače...do kraja....mmmmmmm...daj mi ga...daj mi svoj kurac....

Ja sam ga zabijao što sam jače mogao i pokušavao ugurati i jaja u njenu picu. Ona je već svršila dva puta dok sam ju tako jebao, noge su joj bile mokre od sokova iz pice, a moja jaja su lupkala i šljapkala po njenim butinama i pici. Uskoro sam i ja osjetio da ću svršiti te sam ubrzao još tempo i kad mi je došlo vrisnuo sam i zabio ga do jaja, a kukove sam joj privukao na sebe. Mislim da sam joj svršio direktno u maternicu jer je i ona vrisnula kad sam joj ga zadnji put zabio. Još sam trenutak dva ostao tako na njoj, a onda se strovalio na stolicu. Kurac mi je bio polukrut i obljepljen našim pomiješanim sokovima, te je visio između mojih raširenih nogu. Ona je još malo bila nagnuta na stol, te sam vidio kako sokovi cure iz pice koja je bila sva crvena i sjajna.
Podigla se i sjela meni u krilo. Zagrlila me i poljubila, te se stisla uz mene:

- Mislim da mi je ovo trebalo...sad mogu lakše učiti za ispit... -rekla je sa smješkom.
- Aha...ovo je bilo genijalno -ja sam još bio zadihan.
- Kad si ponovo u Rijeci?
- Ne znam, ali kad budeš sama možeš me nazvati, pa se dogovorimo.
- Može, trebat će mi još rasterečenja oko učenja, a još i diplomski... -to je dodala kroz smijeh.
- Da da...diplomski će biti stresan. -sad sam se i ja nasmijao- Nego, ja bi trebao ići, paa....

Ustala je sa mene, te sam otišao do kupaone i sredio se malo, a kad sam izlazio zagrlila me je i još jednom poljubila, te dodala:

- Možemo to i gore napraviti...na nekom familijarnom okupljanju, šta kažeš?
- Može...ako prije Tomislava ne nogiraš zbog komentara o tvojim divnim grudima- rekao sam uz smijeh.
- Ahhh...onda nam neće smetati-rekla je i namignula.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija