Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Muška istraživanja 2.dio

Nastavno na moju prethodnu priču, moj stariji susjed i ja družili smo se i s ostalima, na kvartovskom igralištu. Nekoliko dana kasnije, to poslijepodne nas je bilo nešto u manjem broju, neki su bili na moru, neki kod bake i djedova na praznicima pa je bilo i pomalo dosadno.


"Idemo kod mene, dosadno je, playstation je zabavniji" rekao mi je susjed, prišavši do mene s druge strane malog igrališta. Na to se javio jedan od naših prijatelja iz društva da hoće ići i on, no susjed mu je objasnio da ima samo dva kontrolera i da će mu se roditelji ljutiti ako nas bude previše.

U tom trenu meni se krenuo dizati kurac, jer sam predosjetio što će se dogoditi, znao sam da bude opet naše druženje. Sjeli smo na bicikle, do njegove kuće smo imali par minuta, a ja sam osjetio kako mi se kurac diže i smeta mi, ne mogu normalno voziti bicikl.

Ista ona toplina grijala me po licu, jedva sam čekao da stignemo kod njega i da se zaključamo u sobu. U razmaku od tih par dana, svaki puta dok sam drkao kurac, osim na porniće, razmišljao sam o našem druženju.

Stigli smo, naslonili bicikle na kuću i odjurili na kat, u njegovu sobu. Čim smo ušli, zaključao je vrata.


"Raskomoti se, znaš zašto smo došli"

"Znam, naravno" odgovorio sam i u istom trenu skinuo dres, a zajedno sa dresom povukao sam i bokserice

"Nema veze, budi gol, još bolje" dobacio mi je, usput skidavši svoj dres i isto tako bokserice.


Sjeli smo ispred TV-a, upalio je pornić s CD-a i krenuli smo drkati. Drkali smo tako više od 10 minuta, počeo sam razmišljati kako to da ništa ne govori, nije pitao ništa, a vidim da stalno gleda u moj kurac, gotovo da nije ni gledao u TV, isto kao i ja u njegov.

Okuražio sam se:


"Samo drkamo danas? " upitao sam ga, drhtavim glasom, ne od straha, napalio sam se

"Ne" odgovara i miče svoju ruku s kurca i pogledom mi daje do znanja da uzmem njegov u ruke


Krenuo sam rukom primit kurac, ali me zaustavio.


"Klekni ispred mene, bude ti lakše" napomenuo je, a ja sam onako gol, samo u majici, kleknuo ispred njega i krenuo mu drkat kurac. Nije uzimao lubrikant, ostavio ga je da drkam na suho i tako sam ga drkao i uživao nekoliko minuta

"Jel bi htio probati pušiti? " upitao me, ali sad je on upitao s dozom nesigurnosti, valjda se bojao reakcije

"Nisam nikad razmišljao o tome, ali mogu probati" odgovorio sam, istovremeno razmišljajući kao da to napravim


Pustio sam kurac iz ruke, polako se približio i stavio ga u usta. Trudio sam se maksimalno da ga ne dodirujem zubima, lagano stavljajući centimetar po centimetar u usta.

Kad sam prošao malo više od polovice, osjetio sam da ne mogu dalje. Izvadio sam ga iz usta i upitao kroz slinjava usta


"Jel dobro? "

"Daaa, nastavi samo" odgovorio je uzdišući, očito je jako uživao


Stavio sam njegov kurac natrag u usta i nastavio pušiti. Ne znam koliko dobro, ali sam mu pušio kurac. Napalilo me to što je on vodio igru, govorio što da radim, a i nije mi smetalo eksperimentirat, barem neke seksualne aktivnosti. Trudio sam se, čak sam i rukom primio donji dio kurca dok sam mu pušio, taman kad sam ga ugurao do šake, nije me smetalo i mogao sam do te dubine ići, ubrzavajući tempo. Slina mi je curila iz usta, sljevala se po njegovim jajima, kako sam klečao ispred njega, tako se je nešto iscurilo i po mom kurcu.


"Stani, neću još svršiti, a blizu sam" zasutavio me je

"Dobro, što ćemo dalje? " upitao sam ga, jedva čekajući naredbu

"Ja bi ti probao staviti kurac u guzicu" rekao je, ali opet uz strah, čekajući moj odgovor

"Možemo probati" odgovorio sam, malo u strahu jer nisam znao kako će biti, bojao sam se boli

"Klekni na krevet i naguzi mi se" rekao mi je, pruživši ruku iza TV-a da dograbi lubrikant


Povukao sam majicu do pola leđa, kleknuo na njegov krevet i naguzio mu se.

Uzeo je malo lubrikanta na prste i stavio mi na guzicu, a onda je uzeo još malo i namazao svoj kurac. Prvo je kurcem razmazivao po guzici, a onda je krenuo lagano gurat kurac u mene. Nije isprva išlo, morao je nekoliko puta gurat dok nije pogodio kako treba, ali me zabolio. Zajecao sam i odmaknuo se prema naprijed.


"Boli te jako? "

"Zabolilo me, ali mi odgovara, stavi još lubrikanta i probaj ponovno" odgovorio sam


Uzeo je bočicu i stisnuo još lubrikanta i ponovio postupak. Sad sam već između guzova osjetio da je jako sklisko i da ima poprilično puno lubrikanta. Prislonio je kurac, tvrd ko kamen i razmazao lubrikant po guzici i po svom kurcu i pokušao ponovno. Ovog puta, kurac je isprve krenuo u guzu, osjetio sam kako me širi. Taman na pragu boli, ali jako lijep osjećaj.

Gurao je polagano, možda niti cijeli glavić, pa ga je izvadio van. Opet je gurao polagano pa opet izvadio i tako nekoliko puta, dok nije krenuo lakše.

Ja sam osjećao kao da ću svršiti, kao da mi treba 5 sekundi do svršavanja, ali ne svršavam. Gurao je svoj kurac u mene, malo ubrzao tempo i koliko duboko ga gura, dok ga nije ugurao do kraja. Savršeno. Stao je cijelim kurcem u meni i stisnuo se u mene koliko je mogao. Sad me počeo jebati.

Vadio je kurac taman da je pola glavića ostalo u meni pa se gurao do kraja u mene, ne prebrzo i ne prejako, taman da mu bude lijepo, a i da ja uživam. I uživao sam. Odgovaralo mi je kako me jebe i odgovarao mi je osjećaj kurca u guzici. Jebao me tako par minuta, a moj je kurac stajao tvrd ko kamen.


"Moram svršiti, di hoćeš da ti svršim? " pitao me, pretpostavljam da nije znao što bi mi odgovaralo

"Izvadi ga i svrši mi po guzici" odgovorio sam


Nekoliko sekundi kasnije izvadio je kurac i svršio mi po naprčenoj guzici.

Špricalo je na sve strane, osjetio sam spermu kako mi udara po guzici i slijeva se dolje prema jajima. Svršio je obilno, uzdahnuo, uzeo maramice i obrisao me. Ustao sam, pojeban, ali i dalje tvrdog kurca. On je sjeo na krevet.


"Dođi tu ispred mene"


Stao sam ispred njega, ne znajući što očekivati.


"Jel ti smijem popušiti? " upitao me, ali kao da ne traži odobrenje

"Naravno"


Primio mi je kurac desnom rukom, malo ga pomilovao i stavio si ga u usta. Vlažna i topla usta. To je bilo moje prvo pušenje kurca u životu, ljepše nego što sam očekivao. Ne znam da li je to već radio ili sam ja bio toliko napaljen pa mi je odgovaralo, ali sam uživao. Zaslinio je cijeli kurac, pušio ga koliko je mogao strpat u usta, a drugom rukom pratio pokret i drkao preostali dio.
"Samo svrši, ne moraš ništa govoriti" rekao mi je


Osjetio sam da neću moći dugo izdržati, već sam bio blizu kraja, a nisam htio svršit jer sam uživao. Nije prošlo ni minuta, kreće. Osjetio sam kako se kurac napeo, a osjetio je i on u ruci jer je usporio tempo pušenja, ali ga nije vadio iz usta. Sperma je izletila toliko naglo da se zakašljao, ali nije odustao. Držao je kurac u ustima sve dok nije izašla i zadnja kap iz mene, progutao je i još nekoliko poteza pušenja gore dolje, da pobere sve po kurcu. Mene je kurac zabolio od intenziteta svršavanja, on me doveo do toga, prvo svojim jebanjem, a onda mi ga je popušio.


"Kako ti je bilo, jel dobro pušim? " upitao me

"Odlično, pušenje je vrhunsko, a jebanje mi se isto jako sviđa" odgovorio sam

"Onda definitivno ponavljamo"


Od tog dana, naša druženja kod njega u sobi bila su barem jednom tjedno, cijelo to ljeto.

Kad je krenula škola, bili smo u susjednim smjenama pa se to prorijedilo, a kasnije je i potpuno nestalo. Za 10 dana dolazi kući iz Njemačke, na godišnji odmor. On je prvi i jedini muškarac s kojim sam prakticirao seks, iako sad imam suprugu i 30 godina, dogovorit ću susret s njim i ako je moguće, ponovit ću sve što smo radili.

Ako to on bude htio, naravno.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 11464

Autor priče

Hanky90
Hanky90
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 192 cm
Težina: 92 kg
Izgled: Proporcionalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Lav
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija