Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NA NUDISTIČKOJ PLAŽI (U SVINGER KLUBU II)

Nakon malog predaha nastavili smo naše druženje, ja sam legao na leđa, a Vesna i Paola počele su mi pušiti i lizati kurac. Prvi put se meni dešava da mi kurac puše dvije žene te da me Vesna dijeli s drugom. Nije trebalo puno da mi njih dvije ukrute kurac, nakon njihovog zajedničkog pušenja Paola je pitala Vesnu smije li me uzeti prva, Vesna joj je dala potvrdan odgovor zatim je Vesna uzela kondom stavila ga na vrh glavića i ustima ga navukla na moj kurac. Zatim me je Paola prekoračila te se namještala iznad njega dok mi ga je Vesna držala i onda se spustila do kraja.

Ahhh protegao joj se dugačak uzdah kada sam ušao cijeli u nju, Paola je počela lagano da se nabija na moj kurac. Vesna i Paola su se ljubile zatim je Vesna počela da joj mijesi i liže te siše bradavice, a onda bi se ponovno ljubile te je Vesna jednom rukom počela masirati njenu pičku i klitoris dok je drugom na zahtjev Paole prstom ulazila u njenu guzu, Paola je počela brže da me jaše, a ja sam je pratio nabijajući se od kreveta, Paola je bila glasna dok se jebala hvalila me je Vesni kako imam dobar kurac, kako ju dobro ispunjava i da može biti sretna što ima takvog jebača, da dobar je sad ga još više obožavam odgovorila je Vesna.

Dođi draga da ti ližem pičku rekao sam, a Vesna me je prekoračila i pičkom mi sjela na lice. Kakvo zadovoljstvo mi je to predstavljalo pička žene na mome jeziku i pička druge žene na mome kurcu. U tom momentu nisam znao što radi Marco, ali nije me baš bilo briga. Nakon nekoliko minuta Paolinog jahanja svršila je na mome kurcu zatim je Paola sišla s mene skinula kondom i počela mi pušiti kurac pridružila joj se i Vesna. zatim je Vesna sišla s moga lica te se naguzila ja sam došao iza nje i počeo Vesnu jebati s guza, Paola je legla ispred nje te raširila noge, a Vesna se odmah bacila na lizanje njene pičke, tada nam se pridružio i Marco te je legao preko Paole u 69 pa su Vesna i on zajedno lizale njenu pičku i povremeno se ljubili.

Osjetio sam kako se Vesna približava orgazmu, a meni još nije trebalo puno da svršim, počeo sam žestoko da jebem Vesnu počeo sam osjećati kako se počela tresti te kako joj se pička grči i steže mi kurac, eksplodirao sam i počeo svršavati u moju Vesnu kada je i ona osjetila moju spermu u sebi svršila je i ona. legao sam na krevet da dođem do daha i uzmem predah, Vesna se skroz opustila Marco je počeo jebati Paolu s guza, a Vesna se podvukla ispod Paole te su sad one bile u pozi 69 Paola je lizala Vesni pičku te skupljala jezikom moju spermu koja je lagani klizila van, a Vesna je malo lizala pičku Paoli, a malo pušila Marcu kurac.

Nakon što sam se malo okrijepio koktelom ponovno sam im se pridružio stao sam ispred Paole stavio joj kurac u usta i počela je da mi puši kurac sama se ustima nabijati na njega, a slobodnom rukom masirala je Vesni pičku te je jebala prstima. Kada mi se kurac ponovno skroz ukrutio Paola je rekla da ju jebem zajedno s Marcom, pitao sam ju gdje želi da ju jebem. Gledala me je u oči[samorijeka0]drkajući mi kurac pa rekla želim ga u guzi. [@net. hr]Marco je legao na leđa Paola ga je prekoračila pa se spustila pičkom na njegov kurac dotle sam ja stavio kondom, Vesna je našla lubrikant pa joj njime počela mazati šupak i širiti ga svojim prstima.

Paola je bila nagnuta na Marca te ga lagano jahala, guza joj je bila spremna Vesna je još malo razmazala lubrikant po kondomu zatim joj je rukama raširila guzove, a Paola je zastala čekajući me da joj stavim kurac u guzu. Počeo sam ulaziti u nju malo je bilo otpora, ali Vesna ju je dobro pripremila te je kurac polako, ali sigurno ulazio u Paolin šupak. Gurao sam ga i vadio sve dok nije ušao cijeli, počeo sam da ju jebem polako i nakon dugo vremena ponovno sam jebao u guzu. S mojom Vesnom to nisam prakticirao iako smo jednom probali njoj je to bilo bolno tako da smo odustali i više nismo pokušavali.

Ali zato sam uživao dok sam jebao Paolu, Marco i ja smo se uskladili te počeli razvaljivati Paolu. Vesna i ja smo se ljubili masirao sam joj pičku dok je ona meni šupak. Paola je uživala maksimalno nakon nekog vremena Marco i ja smo zamijenili mjesta. Paola je svršila jedno dva tri puta dok smo je zajedno jebali, a svršili smo isto Marco i ja. Kada smo nas dvojica svršili legli smo jedan do drugoga ispijajući koktel, naše drage ponovno su se počele igrati lizale su se i prstenjale se i kada su zadovoljile jedna drugu prišle su nama, Vesna je došla meni, a Paola Marcu.

Započele su s pušenjem Vesna mi ga je drkala te mi počela govoriti kako bi i ona probala da je jebemo istovremeno, jesi li sigurna znaš kako je završilo kada smo probali prvi put govorio sam, znam mislim da je to zato što je tvoj kurac debeo pa me je boljelo odgovorila je Vesna. Stvarno želim probati, a kako je Marcov kurac puno tanji od tvoga pa možda da on prvi proba, ako se ti slažeš govorila je Vesna, može ali poslije njega moram i ja odgovorim joj. Rekao sam Marcu o čemu smo Vesna i ja pričali te se on složio s tim.

Prije nego li je Vesna prekoračila Marca i sjela guzom na njegov kurac Paola ga joj ga je pripremila. Vesna je bila leđima okrenuta to je bila njena omiljena poza kaubojka unazad te se polako počela spuštati po njegovom kurcu malo je patila, ali nije posustajala. Polako je uspjela primiti cijeloga ostala je tako jedan trenutak da se privikne te se počela polako nabijati cijelom dužinom Marcovog kurca. Pusti sam je da se nabija na Marcov kurac da se privikne i uživa u tome nije trebalo puno da se prilagodi pa je počela sve brža da jaše Marca, a on je ušivao mijeseći njene sise.

za to vrijeme Paola mi ga je pušila, kada je Vesna svršila na Marcu ostala je sjediti na njegovoj kiti, a ja sam se namjestio i namjestio kurac na ulaz njene pičke i naglo ušao u nju. Najprije sam počeo sam ja da ju jebem, a onda i Marco koji je uhvatio naš ritam pa smo kako je Vesna željela istovremeno smo je jebali. Paola joj je lizala i sisala bradavice te joj jednom rukom mijesila sise, a prstima druge ruke masirala pičku i klitoris. Marco i ja smo zamijenili mjesta te sam sad ja po prvi puta jebao svoju Vesnu u guzu.

Već pomalo razrađena od Marca nije joj bio problem primiti i mene, kada je Vesna svršila po tko zna koji put i dok smo se Marco i ja po još koji put zamijenili i pružili joj još nekoliko orgazama Vesna je klonula tražeći predah i Marco je napunio još jedan kondom pa je i on odlučio uzeti predah. Ja još nisam svršio i kurac mi je i dalje bio krut te se za njega pobrinula Paola. Naguzila mi se prćeći mi guzu, stavio sam kondom pa počeo najprije da je jebem u pičku pa nakon nekoliko trenutaka prebacio sam se i u njenu guzu, zatim smo promijenili pozu.

Paola je bila na leđima[samorijeka0]raširenih nogu skoro do iza glave[@net. hr], a ja sam nastavio da je jebem mijenjajući malo u pičku malo u šupak. Dok sam ju tako jebao gledao sam u moju Vesnu govorio joj koliko je volim, kako mi je sve na svijetu ona je došla do mene rekla mi da me voli pa smo se počeli ljubiti dok je ona usput Paoli mijesila pičku i klitoris. Paola je doživjela još nekoliko orgazama, a onda je došao red i na mene skinuo sam kondom, a Vesna je u šaku uzela kurac pa stala drkati iznad Paole i par trenutaka kasnije počeo sam svršavati svuda po Paoli.

Nakon toga sve četvero smo polijegali na krevet sabijajući dojmove. Soba u kojoj smo bili imala je kupatilo s tuš kabinom u koju stanu taman dvoje ljudi. Prvi su otišli Marco i Paola, a Vesna i ja smo ostali razgovarati. Ljubavi kaješ li se, da li ti je možda krivo sada što smo to učinili pitao sam Vesnu, ne željela sam to probati i nije mi krivo, a uz sve to sada te samo još više volim i cijenim govorila je Vesna pitajući me istu stvar. Ne, ne kajem se bio je to obostran dogovor i što je bilo, bilo je, a ako želiš možemo se ovdje vratiti još koji put dok smo tu govorio sam.

Ok. , vidjet ćemo što će biti rekla je Vesna. u tom su iz kupatila izišli Marco i Paola, a nas dvoje smo ušli u kupatilo. Kada smo se svi sredili i počistili sobu od iskorištenih kondoma te izišli iz sobe. Spustili smo se s kata te svi zajedno pošli do šanka gdje smo naručili piće. Još smo kratko vrijeme pričali, a zatim se rastali u nadi da se možda opet vidimo. Njih dvoje otišlo je po još malo uzbuđenja, a Vesna i ja krenuli smo se još malo muvati po klubu te možda i mi uđemo u neku novu avanturu.

Tu večer više ih nismo imali, ali smo štošta vidjeli i gledali. Negdje oko 4 sata ujutro vratili smo se u hotel puni dojmova i još uvijek malo napaljeni te smo imali još jedan vrhunski sex, ali s puno više emocija i strasti. Naravno da smo posjetili svingerski klub dok smo bili tu, a između se još ponešto dešavalo. NASTAVITI ĆE SE.. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2520

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija