Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

NA NUDISTIČKOJ PLAŽI (VESNA U SAUNI)

Nismo se ni okrenuli i već nam je prošlo tjedan dana odmora na Ibizi, bilo nam je odlično plaža, more, noćni izlasci, doživljaj u svingerskom klubu ma fenomenalno. Ništa manje fenomenalno počeo je i drugi tjedan Vesna i ja osjećali smo se kao da opet imamo 20 godina sex svakog dana minimalno jednom dnevno čak smo imali sex na javnom mjestu. To je bilo baš brutalno, pucanje adrenalina, mogućnost da te netko vidi i prijavi za nemoralno ponašanje na javnom mjestu da završiš na muriji ma baš je bilo ono.

Međutim to se nije moglo usporediti s onim što se dogodilo Vesni dok je bila u sauni, a istovremeno se meni desilo na masaži. Mislim ta dva događaja nisu baš usporediva, ali za mene je moj bio poseban jer je to bio događaj koji sam samo sanjao, a sad ga i ostvario. Ipak Vesnin događaj ima prednost, a ja ću pokušati ispričati njenu priču kako ju je ona doživjela. Jednog popodneva Vesna i ja odlučili smo otići u hotelski wellness i spa, malo otići u saune pa na masažu za koju smo se naručili.

Spustili smo se u hotelski wellness i spa zadužili sve potrebne stvari ručnike, ogrtače, papučice. Pripremili smo se u garderobi i ušli u prostor sa saunama, prvo smo ušli u finsku saunu ušli smo omotani ručnikom i kada smo vidjeli da smo sami skinuli smo ih. Nakon nekog vremena čuli smo da je netko ušao u prostor sa saunama. Izvana se nije moglo vidjeti u unutra gdje smo bili mi, ali se iznutra moglo vidjeti van. Primijetili smo kako sauni prilaze dva muškarca te smo se odlučili ogrnuti ručnicima, ali moja Vesna namjerno nije pokrila svoje grudi.

U saunu su zatim ušla dva muškarca oko 30 godina, uljudno su nas pozdravili i zauzeli mjesto nasuprot nas. Dečki su bili baš lijepo građeni onako djelovali su malo feministički, ali nisu mogli sakriti poglede prema Vesni i njenim golim sisama ma koliko to pokušavali. Primijetio sam kako su nešto šaputali bio sam siguran da govore o Vesni, a to su još odavali i njihovi pogledi. Približio sam se Vesni te joj rekao za ta dva mladića te kako je jebu pogledom. Vesna je otvorila oči pa malo bolje pogledala momke koji su gledali u nju, a jedan od njih joj se i osmjehnuo.

Zgodni su rekla mi je Vesna, kako bi bilo da ti ostaneš tu, a ja odem na masažu rekao sam Vesni. Pustit ćeš me samu s njima dvojicom što, ako se nešto desi odgovorila je Vesna. Pa da neka te s njima te ako se nešto dogodi želim potpuni izvještaj neću da lažeš želim istinu rekao sam, dobro ludonjo jedna rekla je Vesna, a znao sam i vidjelo joj se u očima kako bi se rado s njima dvojicom nakon što je to iskusila u svingerskom klubu. Opasao sam ručnik oko struka poljubio Vesnu i izašao iz saune te se uputio prema prostorijama za masažu nadajući da će se nešto dogoditi i da će mi to Vesna detaljno ispričati.

Napokon došao je trenutak kada smo Vesna i ja opet bili zajedno u našoj hotelskoj sobi rekla mi je što se desilo u sauni pa mi počela prepričavati događaj. "Kada si otišao prošlo je par minuta te su mi se momci obratili, upoznali smo se onaj tamnokosi zove se James, a blondom je ime Daniel i obojica su iz Londona. Ja sam se njima predstavila i rekla im od kuda sam te su me oni pitali za tebe, rekla sam im kako si mi ti muž i kako smo tu na odmoru da uživamo malo. Daniel me pitao kako uživamo rekla sam mu kako uživamo u svakom smislu".

Dobro i što je dalje bilo pitao sam nestrpljivo, polako strpi se pa rekao si da ti ispričam svaki detalj zato šuti i slušaj rekla mi je Vesna pa nastavila s pričom. "Zatim me je James pitao ako mi se mogu približiti, slobodno rekla sam sjeli su mi svaki s jedne strane, pitali su me za godine i kada sam im rekla počeli su me obasipati komplimentima kako sam zgodna, kako izgledam super za svoje godine. Spustila sam pogled i vidjela sam kako su im kurčevi dignuti ispod ručnika, a onda je Daniel spustio ruku na moju nogu i bedro pa ga počeo lagano milovati polako se približavajući mojoj uspaljenici.

Zavukla sam ruke ispod ručnika pa ih počela milovati po kitama zatim su omotali ručnike počela sam da im drkam te se počela ljubiti naizmjence malo s jednim malo s drugim. Zatim su počeli da mi mijese sise te svatko počeo da liže i siše svoju bradavicu, James mi ih je mijesio, a Daniel mi je masirao pičku i lagano me jebao prstima. Zatim sam se ja spustila na klupicu niže tako da su im kurčevi bili u razini s mojim licem". Tu sam je zaustavio pa ju pitao kakvi su im. "Solidni su im nešto slično kao tvoj samo malo tanji, uglavnom nastavila sam ih drkati te počela naizmjence lizati i pušiti.

dok sam jednom lizala i pušila kurac te mu lizala jaja drugome sam drkala, pokušala sam da im sišem glaviće istodobno, ali nisam baš uspijevala pa sam naizmjence sisala glaviće malo jednom malo drugom. Dok sam im tako naizmjence pušila i drkala podigla sam pogled i ostala iznenađena, naime njih dvojica su se žvalila, igrali su se i sisali jezik jedan drugome očito su to radili cijelo vrijeme dok sam ja bila fokusirana na njihove kite, kratko sam ih gledala pa nastavila s pušenjem. Nakon nekog vremena James se spustio do mene pa smo zajedno počeli da pušimo i ližemo Danielu kurac i jaja.

Jebote da samo znaš koliko me je to napalilo to gledanje kako muškarac puši kurac da sam poželjela da je tamo još jedan kurac na koji bi se nabijala. Kako nije bilo trećeg morala sam sama da se jebem prstima i nije mi trebalo puno da svršim kao luda. Zatim je Daniel legao na klupicu, a James mu ga je nastavio pušiti i drkati, a ja sam počela pušiti Jamesu. Nakon nekog vremena napravili smo promjenu pa je Daniel sad pušio i drkao Jamesu, a ja Danielu. James je počeo žestoko da jebe Daniela u usta trpao mu ga je do jaja pa ga kurcem šamarao po licu pa ga opet jebao u usta.

Nakon nekog vremena na red sam došla i ja legla sam na klupicu i Daniel me je počeo lizati te me jebati prstima, a James je počeo Danielu lizati šupak i širiti mu ga prstima. Zatim smo Daniel i ja prešli u 69on je bio dolje ja gore, Daniel me nastavio lizati i jebati prstima. James je stajao ispred mog lica i drkao kurac, a ja sam opet počela da im pušim naizmjence osjetila sam kako ću opet svršiti pa sam prestala a pušenjem te se počela trljati i nasađivati pičkom na Danielov jezik, a James je nastavio pušiti Danielu, ja sam ubrzo počela svršavati po Danielovom licu.

Ne znam koliko je trajao taj naš zajednički oralac prije nego je krenulo ono pravo. Od nekud je Daniel izvukao paket s kondomima pa uzeo jednog i navukao si ga na kurac, pomislila sam kako ću konačno osjetiti kurčinu, ali ćorak jer je James prvi dobio kurac u guzu. Daniel se namjestio u polu ležeći položaj, a James se guzicom namjestio iznad njegovog kurca pa se počeo lagano spuštati po njemu. James se malo bolje namjestio pa se počeo nabijati na Danielov kurac usput si drkajući svoj.

Ja sam stala između njih tako da me obojica mogu lizati, Daniel mi je lizao pičku, a James mi je lizao šupčić rukama sam mu širila svoje guzove kako bi James imao što lakši pristup jezikom mome šupčiću. Daniel i James uhvatili su savršeni ritam Daniel nabijajući se odozdo, a James vraćati kontru odozgo baš mi je bio užitak gledati, a gledanje njihove ševe natjeralo me na još jedan orgazam. Nevjerojatno mi je bilo to koliko su obojica izdržljivi dok sam ja već svršila nekoliko puta.

Zatim smo promijenili pozu, Daniel je nastavio jebati Jamesa samo sad ga je jebao s guza čvrsto ga je držao za bokove i baš ga žestoko jebao i navlačio na kurac. Ja sam ih gledala dok sam se oporavljala od posljednjeg orgazma, a onda sam se podvukla ispod Jamesa te smo opet počeli oralno zadovoljavati jedno drugo u pozi 69. Nakon toga konačno sam i ja došla na red da primim kurac, njih dvoje navuklo je nove kondome, James je sad sjeo na klupu Daniel ga je prekoračio i sjeo na njegov kurac, a ja sam bila na vrhu piramide jašući Daniela.

Zatim smo se nakon nekoliko vremena u vlakić ja sam bila lokomotiva te je James mene jebao s guza, a Daniel Jamesa. Nastavili smo se jebati u vlakiću samo su njih dvojica zamijenili mjesta pa me sad Daniel jebao s guza, a James Daniela. Nakon vlakića opet smo zamijenili igru, Daniel je sjeo, a ja sam guzom sjela na njegov kurac i počela ga jahati, a James je bio između naših nogu pa je naizmjence malo meni lizao pičku pa malo sisao i lizao Danielu jaja. Ja sam opet svršila nakon nekog vremena te sam nastavila biti u centru pažnje James me je jebao u guzu u misionarskoj pozi bilo mi je nevjerojatno kako obožavaju da jebu u guzu, ali sam svejedno uživala.

Dok me James jebao Daniel je bio između nas i naizmjence nam je gurao kurac u usta. Zatim me je Daniel uzeo s guza te me i on jebao u guzu dok sam Jamesu pušila i drkala, zavapila sam kako ih želim obojicu i konačno počeli su da me jebu zajedno Daniel je nastavio da me jebe u guzu, a James me je počeo konačno jebati u pičku pružajući mi pritom nemili broj orgazama. kada su i oni konačno počeli osjećati da će svršiti opet smo prešli na oral. Ja sam pušila i drkala Danielu dok mi nije svršio po sisama, a Daniel je drkao i pušio Jamesu sve dok mu ovaj nije svršio po ustima i licu.

Kada smo svi posvršavali obrisali smo se ručnicima i izašli iz saune te smo svi zajedno ušli u jakuzi nastavljajući naš razgovor. Saznala sam kako su oni prijatelji iz studentskih dana te da su bisex i tu su došli da malo partijaju. Rekli su da obojica imaju cure, ali da vole da se jebu jedan s drugim. Još sam saznala kako imaju profila na onom only fans te su mi dali nekakvu vip šifru s kojom ih mogu pratiti na njihovom profilu besplatno. Bilo im je krivo što nisu imali kameru da snime ovo i postave na stranicu naravno uz moje dopuštenje.

Rekla sam im kako im mi možemo pomoći u tome". S time je vesna završila svoju priču, a onda me je pitala jesam li za to da se snimamo s njima, pa mogli bi zašto ne odgovorio sam. Zatim me je pitala kako sam se ja proveo na masaži, ja sam joj rekao prvo ću da te jebem, a onda ću ti ispričati kako je meni bilo. NASTAVIT ĆE SE.. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2555

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija