Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Najbolja frendica

Ocjena: 3.3

Tajana i ja smo bili frendovi od rođenja, što bi se reklo. Odrasli smo skupa, isto društvo smo bili u zgradi, ali nikad nismo bili cura i dečko. Ona je u srednjoj hodala sa nekim tipom koji je bio malo čudan, ali ako je bio njoj dobar, ja se nisam bunio.

Nije dugo trajalo i nogirala ga je nakon manje od godinu dana, a već je imala i zamjenu za njega. Ja se nisam opterečivao time, pošto nikad nisam Tajanu gledao kao nekog komada, već kao frendicu ili čak sestru. Nakon srednje škole su se njeni starci odselili u jedan naš grad na moru zbog posla, a i Tajana je išla sa njima. Tada smo se zadnji put i vidjeli.

Prošle su dvije godine od kada sam zadnji put vidio Tajanu. Jedan dan sam se vračao sa posla kad mi je rekla Ines, frendica iz zgrade da moram ovaj vikend obavezno doći kod nje na rođendan. Prihvatio sam, jer je rekla da će se skupiti stara ekipa, a onda dodala da se nada pošto se neki još nisu javili sa potvrdama da će doći.
Došla je i ta subota, došao sam kod Ines sa buketom cvijeća i nekim otkačenim poklonom, pa ušao u sobu gdje je bio veći dio ekipe. Vidio sam neke stare frendove, pa sam se odmah upustio u razgovor sa njima. Nakon dva sata razgovora sam ugledao jednu curu koja mi je bila poznata, ali sa kratkom i crvenom kosom ju nisam mogao nikamo svrstati. Mislio sam da je neka od Inesinih frendica sa faksa, jer sam par puta bio kod nje na faksu. Gledao sam u nju, a bila mi je leđima okrenuta, te sam pogledom prelazio po njenoj guzi i nogama koje su izvirivale ispod minice koju je nosila. A onda sam vidio da ima tetovažu na listu noge i odmah me je nešto presjeklo.. . to je bila Tajana. Te tetovaže sam se jako dobro sjećao pošto ju je napravila zadnji dan škole i ja sam bio sa njom kad ju je radila, pošto ju je bilo strah. Tog delfina nikad neću zaboraviti, pošto mi je zabila nokte u ruku dok joj je majstor iglom radio tetovažu. Uto se okrenula, pa pogledom prešla po prostoriji dok joj pogled nije stao na mom licu. Nasmješila se i uzela čašu sa pićem, te mi prišla:

- Domagoj.. . -prišla mi je i zagrlili smo se te izljubili, pa je nastavila- Kako si? Nisi se uopće promjenio.. .
- Ja nisam, ali ti jesi.. . -rekao sam i očima pokazao na kosu.
- Ahhh to -odmahnula je rukom i sa smješkom rekla- uhvatilo me i ošišala sam se prošli tjedan, dovoljno da starci šiznu. Nego šta je kod tebe?

Nastavili smo pričati o zadnje dvije godine, te o mom poslu, o tome kako je ove godine konačno upisala faks pošto se tražila malo i putovala po Europi, a na kraju se posvađala sa starcima, te je i njena frizura rezultat te svađe. Ja sam zaključio da joj slatko izgleda ta fizura, pa smo se nastavili kesiti kao balavci na trosjedu. Nismo ni primjetili da smo ostali sami sve dok Ines nije rekla da ide u krevet i da zaključamo iza sebe, pa da joj sutra donesem ključ. Tajana i ja smo se pogledali, a onda odlučili da ostanemo još malo, barem dok ne ispraznimo bocu cole i ruma do kraja. Kliberili smo se na trosjedu pijuckajući pomalo, a onda je Tajana odložila čašu na stol, okrenula se prema meni i nagnula te mi pritisnula usne na moje. Ljubili smo se skoro više od minute, a onda se odmakla od mene i pogledala me malo zamagljenim očima, te rekla:

- Želim te.. .. odavno.. .

Gledao sam ju i razmišljao koliko je alkohola u svemu tome, jer ga je moralo biti, hočeš nečeš, s obzirom na količinu popijenog. Još sam razmišljao o količinama alkohola u glavi, kad sam osjetio njenu ruku na svom međunožju. Pogledao sam u ruku na mom kurcu, te u nju, a u očima sam vidio neki neobičan sjaj, pa sam progutao knedlu i ponovo ju privukao k sebi. Mislim da sam joj progutao usne u nastojanju da ju poljubim, a i donji dio mene je živnuo, te mi se kurac na očigled počeo dizati. Ona se odmakla od mojih usana, pa pogledala na moju izbočinu na hlačama, pa mene, a onda napravila neočekivano. Otkopčala mi je zip, te hlače i izvukla kurac iz gaća. Malo ga je prodrkala i onda se spustila do njega usnama. Uzdahnuo sam i on je nestao u njenim ustima. Gledao sam kao začaran u njene usne oko mog kurca, kako on nestaje između njih, a za njima ostaje vlažan trag po kurcu. Imao sam osjećaj da je alkohol lagano nestao iz moje glave, a da mi kurac nije bio nikad veći od standardnih 19 centimetara i malo širi nego inače. Njene usne i jezik u ustima u kombinaciji sa zubima su radili čuda. Nije trebalo dugo, usprkos alkoholu, da joj ispalim salvu sperme u usta. Malo se zagrcnula, tako da je dio završio na njenoj bradi i na mojoj košulji, ali je ona sve pokupila i obrisala mi košulju, a onda je ustala i pružila mi ruku:

- Hajde, idemo kod tebe da nam Ines ne bane.. .

Ja sam se jedva ustao, te krenuo prema vratima, dok mi je poludignuti kurac virio iz gaća i hlača. Tajana je stala i pogledala me, te se počela smijati:

- Domagoj.. . mislim, stvarno? ! ? !

Zacrvenio sam se iskreno, te brže bolje strpao mališu u gaće i zakopčao hlače, te smo odbauljali u moj stan dva kata niže. Čim smo ušli i nakon što sam zaključao vrata Tajana me primila za kurac i odvukla u moju sobu. Srećom pa mi staraca nije bilo kod kuće cijeli vikend jer je bila berba grožđa u Zagorju. Stigli smo u sobu, a ja sam joj podigao minicu i gurnuo ruku između nogu. Kako je samo bila mokra njena pica, gaćice si mogao žmikati. Bacio sam ju na krevet i počeo joj skidati minicu, a za njom i najlonke, te gaćice skupa sa njima. Ugledao sam obrijanu picu i sjajnu od sokova. Primio sam ju za butine i raširio noge, te zaronio između njih i odmah se bacio na lizanje njene pice i klitorisa. Tajana je stenjala od užitka, a ruku je zavukla ispod majice i mijesila si sise koje izvukla iz grudnjaka. Inače, imala je čistu trojkicu i kako sam ustanovio kasnije, jako su bile lijepe. Nakon par minuta lizanja njene pice sam se uspravio i jedva izvadio već napeti kurac iz gaća, te ga namjestio na ulaz u njenu picu. Krenuo sam polako sa ulaženjem u njenu picu. Bila je mokra i ušao sam bez problema, a onda sam ga počeo sve brže i brže zabijati dok je Tajana sve jače i jače stenjala i dahtala, a onda se u jednom trenu zgrčila i ciknula, te sam osjetio poplavu njenih sokova na mojim jajima. Svršila je silovito i obilno, a ja sam jedva stigao izvuči kurac iz njene pice i svršio sam joj po trbuhu i po nogama.

Primila mi je kurac i počela na natezati, a onda se skinula do kraja, a za njom i ja, pa smo se zavukli ispod pokrivača, i počeli se ljubiti, te istraživati rukama naša tijela. Bilo mi je to tako neobično, jer mi je bila najbolja prijateljica, skoro pa sestra, a sada mi je samo na dodir njen kurac skakao kao da je opruga u njemu. Ubrzo smo bili oboje spremni, pa sam joj ga stavio s leđa dok smo ležali na boku, a ona mi je šapnula:

- I ne moraš ga vaditi.. .. samo da znaš.. .
- Zbilja?
- Najozbiljnije.. . samo se opusti.. .

I opustio sam se. Ulazio sam polako u nju, bez žurbe uz puno ljubljenja, maženja. Sise su joj bile tvrde kao kamen, a bradavice izrazito osjetljive. Svršila je nekoliko puta dok ju ja napokon nakon pola sata laganog jebanja nisam napunio nakon par brzih i jakih ulazaka u njenu picu. Nakon što sam ga izvadio iz nje, ona se zavukla pod plahtu i uskoro sam osjetio njene usne i jezik na mom kurcu. Očistila ga je cijelog od sokova, ali ga je i učvrstila, te se prebacila na mene i zajahala me. Spustila se odmah do kraja na njega i počela se lagano micati na njemu. Uopće nisam osjećao njenu težinu na sebi, kao da je bila poput perca. Ovaj put je potrajalo još duže, a promijenili smo par poza dok joj ga napokon nisam sa guza utjerao do kraja i napunio joj picu. Iskreno boljela su me koljena, jer iako je mekan, krevet nije baš pogodan za takav seks, barem ne na duže staze.

Nakon što sam joj napunio picu sa ostacima svoje sperme izvalio sam se na krevet, a ona meni u zagrljaj, te smo tako i zaspali. Drugo jutro nas je probudila Ines, tj moj mobitel, na koji me je zvala da ju dođem otključati.
Kad sam se vratio u krevet, Tajana je još ležala i samo me dočekala sa smješkom odmakla plahtu i pozvala u krevet. Nastavili smo se izležavati i maziti skroz do poslije podne dok nismo ogladnili, pa smo otišli pod tuš i van na neku klopu.

I dalje se viđamo svaki dan, ali sex je i dalje na rasporedu samo vikendima kad mi nema starci doma, pošto njena cimerica sa faksa nema razumijevanja za njene avanture. Kuda sve vodi još nismo sigurni, ali nam je za sada dobro, pa dok traje traje.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija