Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena susjeda

Kada te dohvati jedan od onih dana kada ti ništa ne ide i najradije bi se zavukao negdje da te puste svi na miru, a onda.. . onda ti se desi najbolji seks u životu..
To se desilo meni, ni krivom ni dužnom, ali vrijedilo je.. .

Kao što rekoh, jedan od onih dana.. . Zakačio se jutros sa suprugom, klinci me iznervirali do vrtića, otkazana dva sastanka koja saam trebao danas odraditi, tako da sam se vratio kući ranije nego inače, nazvao ženu da joj to kažem, ona mi poklopila slušalicu. Otišao se otuširati i ispala mi cijev od tuša iz ležišta, pa sam namočio pola kupaonice. Ljut kao ris jedva sam sve očistio kad mi je netko zazvonio na vratima. Onako ljut sam se zaputio na vrata i otvorio ih, a tamo.. . susjeda Ljubica sa istog kata.
Inače, susjeda Ljubica je bila žena mojih godina i kao što kažu, Bijela udovica, tj muž joj je bio pomorac i nikad ga nije bilo doma, a kad je došao jedva smo mogli noćima spavati od njihovih uzdaha u krevetu i Ljubičinog vrištanja dok je svršavala. Brineta povećih grudi i savršenog tijela jer nikad nije rodila, a žene iz zgrade su uglavnom sve bile ljubomorne na nju zbo krpica koje je nosila i načinu odijevanja, a što je moja žena jednom prilikom prokomentirala kao 'jeftina droca'. Uglavnom ja ne bi imao ništa protiv da ga uvalim toj 'jeftinoj droci' od susjede Ljubice.

No dakle, u isti tren me prošla ljutnja kad sam ju ugledao, a pošto sam bio mokar i samo u šorcu, Ljubica me odmjerila od prstiju na nogama do glave i samo se nasmješila:

- Susjed, ne znam da li bi mi mogli pomoći sa veš mašinom? Nekaj mi šteka.. . -ovo zadnje je rekla tako jebozovno da mi se kurac počeo lagano dizati u šorcu, pa sam nekako krpu za pod mahinalno podigao u visinu kurca da se ne vidi.
- Paaaa.. . ne znam.. . možda -zamuckivao sam- Znate susjeda.. . danas mi nekak ne ide niš od ruke, pa da nekaj ne zeznemo.. .
- Joj susjed, samo pogledajte.. . -dodala je sa smješkom ne skidajući pogled sa mog šorca.
- No dobro, samo malo odmah dolazim -rekao sam i odnio onu krpu u kupaonicu koja se već bila i osušila malo, te sam se obrisao i bez oblačenja majice krenuo za susjedom.

Išla je ispred mene i ljuljala svojom utegnutom stražnjicom. Mini haljina na njoj nije ostavljala puno toga mašti na volju, a njene duge i mišićave noge su išle jedna ispred druge, dok su se guzovi odizali. Zamišljao sam kako bi joj ga stavio između tih guzova, a moje misli su se na mom šorcu pošto je kurac počeo rasti. Ušli smo u stan i ona me propustila smješkajući se i svrnuvši pogled na moj kurac lagano se obliznula. Pokazala mi je gdje je veš mašina, pa sam vidio da je puna donjeg veša, njenog, uglavnom onog crvene boje. Pitao sam se koje boje gaćice ima sada na sebi, ali sam se sagnuo do mašine i pregledavao šta šteka, a onda se sjetio najčešćeg problema i zamolio ju da donese neki manji pleh za pečenje, pa se sa svojom lelujavom guzom izgubila u kuhinju, a minutu poslije se vratila sa crnim plehom, te sam ga stavio ispred otvora filtera. Kad sam ga otvorio iscurila je voda, a na njemu je bilo konca, dlaka i ostataka deterdženta koji se nije otopio. Isprao sam ga i obrisao unutrašnjost ležišta filtera, te ga vratio i uključio mašinu koja je odmah veselo proradila.
Ljubica je bila oduševljena što je mašina proradila, pa me zagrlila i poljubila u obraz, a onda upitala:

- Susjed, aaaa.. .. da li bi još nešto provjerili da se nije začepilo?
- A šta to? -upitao sam totalno blesavog pogleda.
- Paaaa.. . -stavila mi je ruku na šorc i stisnula kurac- Nekoliko rupica, a vidim da je četka spremna.. .
- Čujte susjeda.. . -počeo sam, a ona me odmah prekinula.
- Ma daj, pa vidjela sam kako ti se digao dok si išao zamnom i sigurno ga želiš zabiti u moju pičku.. . -bila je direktna, pa sam odlučio da i ja budem direktan.
- Pa šta Stipe ne dolazi ovaj vikend?
- A ne, neće ga biti još dva mjeseca, jer su na pučini i kasne sa isporukom zbog kvara na brodu, pa se posada ne mijenja.
- Ahaaa.. . -bilo je najpametnije što sam mogao izgovoriti.

Dotle je Ljubica zavukla ruku u moj šorc i več je stiskala kurac, a onda ga izvukla van uz komentar:

- Uuuuuu.. . pa ovdje imamo dosta toga -zatim se spustila na pod, klekla ispred mene i počela mi lizati kurac, mijesiti jaja i pokušala ga je ugurati u usta do kraja, ali joj nije išlo, bio joj je prevelik.

Lizala ga je i cuclala, te drkala rukom dok nije postao bolno tvrd, a onda se ustala i naslonila na mašinu koja je radila. Zadigla je haljinicu preko bokova i pokazala mi crne gaćice. Ja sam ih primio sa strani i povukao niz noge i ugledao dobro orošenu picu sa večim usminama. Gurnuo sam prste unutra i samo su kliznuli što joj je izazvalo duboki uzdah:

- Ahhhhhhh.. . daj me jebi.. mmmmm.. stavi mi ga višeeee.. .

Uspravio sam se i namjestio kurac na picu, malo razmaknuo usmine i gurnuo ga unutra. Zajecala je kad je ušao do kraja, a onda sam ju počeo žestoko nabijati na moj kurac. Držao sam ju za bokove i zabijao ga do kraja, a ona je stenjala i dahtala, dok su njene zvukove prikrivali zvukovi veš mašine. Onda je tiho zacvilila i počela se tresti, pa sam shvatio da je svršila. Ja sam još više ubrzavao tempo i prostenjao:

- Svršavaaammmm.. .. -uspio sam izvući kurac iz njene pice i zalio sam ju po guzi sa svojom spermom.

Ona se okrenula i sagnula, te mi polizala kurac od pomiješanih sokova, i nastavila ga drkati, a na moje pitanje 'Zar nije dosta? ' samo se nsamiješila i počela skidati haljinu sa sebe. Uskoro sam ugledao poveče sise sa velikim aureolama i tvrdim bradavicama, te ravan trbuščić sa tamnim trokutićem iznad njene pice.

- Imam ja još rupica za popuniti -poljubila me i povela u dnevni uzevši usput ulje za tijelo.

Kad smo stigli u dnevni polegla me na trosjed, a ona je iscijedila ulje po mom sad već ponovo tvrdom kurcu, a onda i sebi namazala šupak, pa me opkoračila i namjestila se na vrh moga kurca sa svojim šupkom. Trebalo joj je skoro minuta da joj moj glavić uđe u šupak, a to je bilo popračeno sa dosta stenjanja i jaukanja, ali nije odustajala. Napokon je ušao do pola i ona se sama počela nabijati na moj kurac. Kako joj je uski šupak bio, osjetio sam svaki njen trzaj, a svako toliko je stavljala ulje na moj kurac kako bi bolje klizio. Nije trebalo dugo i počela je svršavati uz jači vrisak i grčenje, a bradavice su joj bile tvrde i stršale su kao lješnjaci. Malo je zastala, uhvatila daha i ponovo se počela nabijati na moj kurac. Nije joj ulazio do kraja, ali i ovo je bilo dovoljno da me natjera da svršim koju minutu nakon nje i ispunim joj šupak svojim vrelim sokovima. Kad sam se prestao grčiti na tosjedu ustala je sa mene i oblizala mi ponovo kurac, pa me pogladila po jajima i rekla:

- Susjed, kad god poželiš staviti ga u nečiju pičku ili još bolje, u guzu samo mi pozvoni. Sve tri rupice će biti spremne za tvog macana.

Ustao sam, poljubili smo se i obukao sam šorc i otišao u svoj stan. Popravio tuš i otuširao se, te razmislio o svemu. Složio sam se sa Ljubicom u svezi punjenja njenih rupica, a i ja sa ženom ionako imam seks jednom tjedno i to ako stignemo zbog klinaca, pa bi mi ovo dobro došlo da ga povremeno ispraznim.

I jesam, barem jednom tjedno, osim kad je Stipe dolazio kući, tada mjesec dana nije bilo ničega osim vriskova iz njihove spavaće sobe što je meni bio poticaj da ja izjebem svoju ženu, pa je naredna tri dana bila na sedmom nebu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija