Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napetost u kuhinji

Kuhinja je uvijek mjesto gdje je situacija napeta, vruča i bučna. Najgora je stvar kad radiš za nekog egocentričnog manijaka od šefa kuhinje, koji se uglavnom dere i očekuje da svi sve znaju, pogotovo ono što je on mislio. Ja sam godinama radio kao zamjenik šefa u kuhinji mnogim poznatim kuharima i chefovima, a sad sam i sam bio Chef kuhinje.

Bitna stvar je ekipa koja će raditi sa tobom, tako da sam i ja birao pomno s kim ću raditi, pa je sve uglavnom bila muška ekipa osim moje slastičarke Milene, sa kojom se znam godinama i sa kojom sam dosta radio i prije. Između mene i Milene je uvijek bila ona neka kemija, ali nikad se nije ništa desilo, do ovog vikenda.

Radilo se uobičajeno, a s obzirom da smo za subotu imali dogovorenu svadbu, tj mislili smo da je sve dogovoreno, kad je nazvala mladenka i zatražila da se doda još nekoliko kila kolača, te još tri torte, dodatno na ono što smo već radili. Pozvao sam Milenu, pošto je već završila smjenu, jer je ona radila od 2 ujutro do 10 kako bi kolači bili spremni za ručak, a i za večeru. Rekla je da je napravila sve za svadbu, a sad sam ju ja zvao da dođe natrag. Znao sam da je umorna, ali sam ju ipak nazvao.

- Milena, ja sam. -s druge strane se čuo duboki uzdah.
- Reci..
- Mladenka se sjetila za još par kila kolača za sutra, te još tri torte.. -čuo sam psovku sa druge strane, ali nakon krače tišine je rekla.
- Dolazim, ali samo zato što si to ti, a ne neki drugi šef kuhinje.. -poklopila je i nakon sat vremena je došla, a uz put je donijela nekoliko debelih biskvitnih ploča, pa sam ju samo upitno pogledao, a ona mi je namignula- Imam ja veze..

Otišla je u slastičarnu, pa sam joj poslao dvojicu mladih kuhara koji su i inače imali skolnost slatkom da joj pomognu. Bilo je već skoro 23 sata, a oni su još radili, pa sam došao u ispomoć. Vidio sam da treba napraviti još nekoliko stvari, pa sam poslao dečke doma da se odmore za sutra, a ja sam se prihvatio posla. I tako smo Milena i ja radili još nekih sat vremena, pa smo ostali samo nas dvoje, jer su već svi otišli. Milena i ja smo radili rame uz rame, pa smo se sve više i više zezali i podjebavali, a u jednom trenu me pošpricala po licu sa špricom za šlag. Stajao sam uz stol, a ona je došla i kroz smijeh mi počela skidati šlag sa lica, pa ga stavljati sebi u usta, a onda mi je gurnula prst u usta, pa sam ga oblizao. A ona mi je stajala blizu, te me pogledala i šapnula:

- I ja bi oblizala šlag polako, ali ne sa prsta.. -pritom mi je namignula.
- I ja isto.. ali da bude mokro ispod njega.. -sad sam ju primio za guzu i malo stisnuo, pa se stisla sa njom uz mene.

Krenuo sam rukom niže i primio joj rub bijele suknje, te ju podigao uvis do bokova i zavukao ruku ispod. Ušao sam joj između nogu i došao do gaćica koje su naočigled postajale mokrije. Samo je uzdahnula i ja sam ju počeo trljati. Ispustila je špricu sa šlagom na stol i primila se sa obje ruke za njega. Ja sam čućnuo i povukao joj gaćice naniže, te sam ugledao čmar i dlačice na pici. pa sam gurnuo prst unutra. Izvukao sam mokar psrt iz njene pice, a onda se uspravio i otkopčao hlače, te izvukao kurac i uzeo onu špricu i namazao ga šlagom. Milena se okrenula i čućnula, te mi primila kurac i počela ga lizati. Gledao sam kako kurac nestaje u njenim ustima, a na usnama joj ostaje šlag. Kurac je rastao i rastao u njenim ustima i uskoro ga nije više mogla gutati. Podigao sam ju i naslonio na pult između onih kolača, te joj zadigao suknju i namjestio kurac na ulaz u picu, te ga lagano gurnuo unutra. Zastenjala je i primila se za stol, a ja sam ju primio za poveću guzu i počeo joj ga zabijati tako da je njena guza pljeskala po mom trbuhu. Zabijo sam joj ga zdušno, a ona me samo tjerala da joj ga jače zabijam. Nije nam trebalo dugo i osjetio sam da mi dolazi, pa sam ju okrenuo i stavio joj ga ponovo u usta, tako da sam joj nakon malo pušenja i milovanja mojih jaja svršio u usta. Kad sam završio ponovo sam ju nagnuo na stol, a na njen upitni pogled samo sam rekao:

- Ti još nisi svršila..

Ponovo sam ga zabio u njenu picu i nastavio sam joj ga zabijati još par minuta dok nije svršila. Nakon toga smo se pospremili i završili sa kolačima, a onda smo otišli u garderobu. Skidali smo se skupa, a onda me povukla pod tuš. Imala je velike sise i sad sam ih milovao i trljao, a ona se klekla na pod tuš kabine i uzela moj kurac između svojih sisa i počela ga trljati. Uskoro je opet bio spreman i tvrd, pa sam ju podigao i obgrlila me oko vrata, te sam ju naslonio na zid tuša, a kurac sam joj ugurao u picu, te ju počeo jebati. Jebali smo se dugo promjenivši par poza, a na kraju sam joj ga zabio u šupak dok je klečala na podt tuša i sad sam ju guzio dok joj je iz pice špricalo po podu iza nas. Uguravao sam joj kurac do jaja u šupak, a ona je samo stenjala i svršavala. Nakon skoro pola sata sam uspio ponovo svršiti u njen šupak, pa kad sam kurac izvukao vidjela se široka rupa njenog šupka sa povećom kolićinom sperme unutra. I voda se već ohladila, pa smo se spremili i konačno krenuli kući. Ona svom mužu, a ja svojoj ženi.

I dalje bi se povremeno pojebali žestoko, ali smo pravili duge pauze da bi bilo što žešće i što bolje. Sad se već dvije godine tako jebemo, a neki dan sam dobio ponudu od jednog restorana vani, pa sam i njoj to ponudio, ali i dalje čekam odgovor.. izgleda da ju moram pitati dok ju jebem, jer bi volio da ide sa mnom na novi posao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija