Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Naša prva četvorka, pojebali smo se sa duplo mlađim parom

Kad pomisli da poznaje sebe i svoju obitelj dovoljno, čovjek se prevari. Te godine ja i supruga Vera smo bili na hrvatskom primorju i tog 15 kolovoza smo obilježili dvadesetu obljetnicu braka. Mislili smo obilježiti skromno uz voćnu tortu, sok i moje omiljeno domaće vino, koje sam nalazio u istarskim selima, ali ne lezi vraže. Život je oduvijek čudan redatelj.
Nismo planirali da dođemo te godine na more, imali smo iznimno mnogo troškova na renoviranju stana. Ali na Verino inzistiranje sjeli smo u auto i pravac Rakalj, prelijepo mjestašce u Istri. Kad nas je gazda Tonči viido, odmah nam se izvinio jer je naš apartman za koji smo se inače najavljivali mjesec ili dva ranije, bio zauzet.
-Ne brinite, ima Tonči za vas simpatičnu sobicu u staroj kući, na kraju ranča. Imate sav komfor unutra, plaža vam je bliže, a imate i susjede, sinoć su došli neki mladi iz Baranje.

Valjda ćete se uklopiti.
Ispili smo nas dvojica po dvije loze, razmijenili po koju riječ, Vera je za to vrijeme popričala sa gazdaricom Matkom i otišli smo u taj stari objekat.
-Ooooo, imat ćemo susjede, baš lijepo, nećemo biti sami. Ja sam Vlado, a ovo je moja djevojka Karolina. Iz Baranje smo, sa sjevera Hrvatske, a vi?
Upoznali smo se brzo, a meni se pio i alkohol. Parkirao sam auto, riješio se vožnje i odlučio da se malo okrijepim.
Ja sam Damir, imam 53 godine, moja supruga Vera je četiri godine mlađa od mene, i ona će dogodine ući u klub pedesetogodišnjaka.
Ne marimo mi za godine. Ja imam 24 i pri kraju sam agronomije u Osijeku, Karolina ima 22 i muči je kemija na istom faksu, ali valjda ćemo prebroditi. Samo da diplomiram idemo pred matičara, reče Vlado.


Vlado je pričalica, poput izraslog dječaka derana, podugačak, kosa mu je vapila za šišanjem, ličio je na košarkaša i to juniora. Falilo mu je desetak centimetara do dva metra, ali bio je štrkljav. Karolina mala, oniska, sisata i ljupka djevojka. Tankog struka i lijepe guze i malo pokrivog nosa. Simpatična je.
Stara istarska drvena kuća je ustvari pomoćna zgradica u zavjetrini, ali Tonči ju je preuredio da zaradi koju šoldu više dok se može.
Pijuckali smo, pričali i eto ti večeri. Zaspali smo nas dvoje umorni od puta brzo, i taman odsanjali prvi san kad dreka iza tankog drvenog zida. Nije nam trebalo mnogo da zaključimo da to Vlado i Karolina vode ljubav. Ali što je ona toliko glasna?
-Šta dreči, kao da je tuče, a ne da je jebe, promrsi moja Vera.
Nastavi Karolina da kmeči i ječi sve jače i žešće, a nama ne preosta ništa od daljnjeg spavanja.

Kurac mi odmah poskočio, uvijek me palilo kad čujem druge u zanosu. A koga ne bi?
Uzvrtila se moja Vera, spustim joj ruku na međunožje, a ona mokra, premokra.
-Šta je ljubavi, i ti bi?
-Uzbudiše me ovi mladi. Nisam znala da se mogu toliko jako i dugo jebati, reče.
Vera je bila konzervativna žena, seks je upražnjavala dva ili tri puta tjedno, jednom bi se naveče pojebala i to je to. Nije voljela oral, da se razumijemo voljela je da ja njoj poližem pičku, ali ona bi nevoljko trpala moj veliki glavić u usta. Svega dva ili tri puta za tolike godine braka.
Raširio sam Verine noge i zabio ga snažno do jaja, podviknula je malo i tiho ga nastavila primati. Ali kad je Karolina počela opet da svršava i moja žena se oslobodila. Prvo su se smirili oni, nekoliko minuta za njima i mi.

Oni se pojebaše opet pred zoru, moja Vera mi reče da joj ne prilazim više.
Sutradan smo cijeli dan proveli u moru, tek predveče vidjesmo susjede Vladu i Karolinu. On je uljudno pokucao na vrata naše sobe i iznenadio nas pričom.
-Joj dragi susjedi mi se vama izvinjavamo, malo smo se više noćas opustili. Nećete nam zamjeriti, mladi smo. A ako želite da pređete kod nas da kušamo malo naše baranjske specijalitete, kobaje i dobro vino.
-Hoćemo li Vera?
-Hoćemo, eto nas za par minuta.
-I da znate mi smo u kućnoj varijanti, šorc i majice, znači bez spremanja i dotjerivanja, reče Vlaso.
Žena ponese veliki čokoladu Kaorlini, ja flašicu naše domaće rakije. Uđosmo, pozdravismo i smjestismo se udobno.
Primijetih da Karolina ispod majice nema ništa, sise su joj bezobrazno probijale, bradavice su stršale.


Probali smo njihove specijalitete i zalijevali ga i bijelim i crnim vinom, kao da ga degustiramo za ocjene. Vino nas je grijalo.
-Stanimo malo, odoh ja po naš kulen i vino, kupio sam ga od nekih Italijana, oni žive tu u Istri, rekoh.
Vino je klizilo, Vlado pusti dobru muziku, pili smo, nazdravljali i sve tako. Onda nam se Karolina započe izvinjavati jer su preglasno vodili ljubav, a mi eto kao u godinama, pa nam je možda neprijatno.
-Ma ništa, reče Vera, razumijemo vas, i mi znamo biti malo opušteniji i zaneseni.
-Stvarno, upita Karolina.
-Pa da, mislim da još nismo prestarili za te stvari, odbrusi im Vera.
Popismo još po dva vinceka, a onda Vlado zagrli Karolinu. Prebaci joj ruku oko vrata i dlanom joj poklopi vrh desne sise, preko majice. Alkohol i atmosfera činili su svoje, Karolina, koju smo kasnije zvali Kaća se zakikota i reče, šta je Vlado, tebi bilo noćas malo.


On oćuta i nastavi da joj gnječi sisu. Meni kurac poskoči u šorcu, Vera me dodirnu rukom i krišom pokaza da se vidi, ja joj odmahnu i rekoh, šta ima veze ljubavi.
Zagrlih i ja svoju Veru, a Vlado pod uticajem vina jezikom potraži Kaćin jezik. Počeše se ljubiti strasno, a onda joj on zadiže majicu i poče je sisati. Kad se ne sruših, kad ugledah prelijepe mlade sise, prkosile su zakonu gravitacije, bradavice kao iz snova. Kaća zažmiri i reče izvinite, ne znam šta mu je.
Kad sam vidio da je Vera sastavila koljena i da je jako uzvukla zrak, uhvatio sam i ja nju za sisu preko tkanine. Imala je ispod grudnjak.
-Nemoj Damire, sramota je, pa oni nam djeca mogu biti. Pođimo u svoju sobicu pa to tamo radimo.
-Ne idemo mi nikud, rekoh joj. Vera prihvati igru, oboje mladih vidješe da joj diram sisu preko haljinice.


-Raskomotite se, opustite se, reče Vlado.
Spustih bretelice Verine ljetne haljinice i izvadih joj obje sise iz grudnjaka. Liznuh jednu pa drugu.
-Ajoj kako su vaše sise lijepe i krupne gospođo Vera. Mislio sam da su opuštene, a one kao u djevojke, reče Vlado.
Veri su njegove riječi imponovale, zabaci glavu na naslonjač kauča i dodatno se opusti.
Vlado svuče majicu sa Kaće, oslobodih i ja sise svoje Vere.
Kaći se ote uzvik, već je uzbuđena, moja Vera je stara kučka i kontrolira se.
Popio sam još malo vina i nastavio maziti ženine sise. Lijevom rukom sam joj došao do gaćica, šapnula mi je nemoj, ali znao sam da se uzbuđuje. Srednjakom sam osjetio da je vlažna. Ubacio sam ga u rasnu Verinu pičku i poigrao se, predala mi se potpuno, počela je blago razmicati noge.

Pica je tražila prst, jezik ili glavić.
Kleknuo sam ispred nje, razmakla je noge i počeo sam da je ljubim preko gaćica.
Tad Vlado svuče odjednom sa Kaće i šorc i oskudne gaćice i poče me pratiti. Vera je dostigla radnu temperaturu, znao sam da joj treba kurac. Ustao sam povukao šorc i izvadio svog glavatog debelana. Upro sam u ženine usne, sastavila je usne, uhvatila ga je rukama i počela za utjehu da ga drka.
-Vidi Vlado kako susjed ima debeli komad. Vidi mu glave, kako je krupan. Jao majko moja, reče mlada Kaća.
Izvadi i Vlado kurac, duži je malo od mog, ali tanji, mnogo tanji. Kaća ga primi u usta.
Potrajalo je to tako nekih pet minuta, temperatura je rasla, Vlado reče Kaći da se naguzi i zabi se otpozada u nju, Kaća jauknu. Počeo ju je snažno jebati, a ona cviliti kao sinoć.


-Hajde i ti stara, rekoh Veri. Ona napaljena, šta će nego me posluša, naguzi se pored Kaće, i ja ga zabih silovito u premokru lijepu ženinu pičku.
Njih dvoje u nevjerici, da se i mi pedesetogodišnjaci jebemo i to strasno, a Kaću je zaintrigrirao moj debeli i žilama prošarani kurac.
Upitah tiho Vladu smijem li je dotaći prstima, on klimnu glavom. Pomilovah Kaćinu guzu, dotakoh joj sisu, a on to uradi mojoj Veri. Vlado mi glavom pokaza znak kao da krenemo, izvadišmo obojica kurčeve i zamijenismo mjesta. Joj kako sam se zabio u Kaću. Želio sam da dreči jače nego sinoć i uspio sam.
Mojoj Veri je to bio prvi kurac osim mog, oženio sam je nevinu, uvijek je bila do grla skopčana i veoma konzervativna.
Kad ga je Vlado zabio do jaja Vera mu reče, lakše malo jebi me lakše, hoću da uživam.


Ja sam nabijao Kaću držeći je za kukove, potrajalo je nekoliko minuta a onda mladica poče glasno urlikati i svršavati. I meni još malo dođe, ali ga izvukoh na vrijeme i produžih.
Odvedoh je na drugi kauč i rekoh da legne na leđa. Podigao sam joj noge na ramena i jako se zabio. Jezikom sam istraživao njen jezik, gnječio joj sise i jebao jako mijenjajući uglove uboda. Štipala me je i grebala i ujela za rame. Bila je prvoklasna mlada jebačica, ždrijebica.
Okrenu i Vlado moju Veru na leđa, ona je voljela da uvijek legnem po njoj, tako pokaza i Vladi.
-Joj Vladice kako ti je kurac dugačak i lijep, kako me dodiruješ duboko, kako si dobar jebač, nikad nisam probala drugi kurac osim njegovog. Joj Vlado evo ja gotova, joj meni gori pička , joj kad tebi naiđe sve istresi u mene.


-Evooo i ja reče Vlado, napravi tri prejaka uboda i zadrži kurac zariven u moju Veru. Ona ga obuhvati i nogama i rukama i reče, neka ga u meni neka se cijedi, neka se opušta u mojoj pički.
-Pička ti je Vera savršena, vrela i tako me ludo nadražuje. Nisam znao da si ovako dobra jebačica.
Palila nas je njihova priča, a onda mi Kaća reče da je zaštićena i da sve istresem u nju. Pojačavao sam tempo i osjetio da ćemo zajedno svršiti. Zakmečao sam, Kaća je zavriskala, snažno me zagrlivši oko vrata, a onda je nokte zabila u moje guzove. Svršavao sam trijumfalno.
-Ovo nam je prvi put u životu, rekoh.
-I nama je reče Kaća.
Smirivali smo se u zagrljajima, ja mlade studentice, a supruga u rukama apsolventa, koji je mlađi od našeg sina.
-Tebi se Vera pička još grči oko mog kurca, reče Vlado.


-Mora, svršila sam silovito, reče moja žena.
Kaća mi obliza kurac, vidim da i Vera to isto uradi Vladi.
-Sad može kurac u usta, prigovorih joj.
-I tebi ću večeras, reče mi.
-E nećeš, reče joj Kaća, ja ću cijelu noć biti uz Damira.
-Prihvatam igru, reče moja Vera.
Pili smo još malo, a onda po dogovoru ja povedoh Kaću u svoju sobu, ostavivši Veru sa mladim pastuhom.
Kmečali smo još tri puta te noći, sve do jutra. Otišli smo na kupanje tek poslije ručka, razdvojeno naravno.
-Damire, pička mi je natečena, mali ju je natukao svojski.
-I mene poboljeva glavić, a mala ga je i ugrizla nesmotreno.
-Vlado je htio da mi ga zabije u guzu, nisam prihvatila reče Vera, a ušao je glavićem.
Neka nisi, ni ja to ne volim, mi smo ipak tradicionalni ljubavnici, rekoh joj.


Naredne noći zaspasmo rano i nije bilo vriske ni u jednoj sobi, ali sutradan se tek desilo nešto o čemu razmišljam neprestano.
Sexmaher

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6855

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija