Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nastavak puta sa šeficom!!!

Ocjena: 5

Nakon vrućeg seksa sa direktoricom na zadnjem sedištu moga auta nastavili smo put prema našem odredištu. Tokom puta ona mi je počela priču kako je saznala da je muž vara i da želi da i ona njemu vrati istom merom. Upitala me je da li želim da ja budem ta osoba sa kojom će varati svoga muža a ja sam pristao. Poljubila me je u usta jako sočno, i rekla mi je da joj je bilo jako lijepo maloprije sa mnom i da imam jako lijep kurac.
Kada smo stigli u hotel trebali smo da dobijemo dvije sobe a ona je sada uzela jedan apartman.

Čim smo ušli u apartman ona je odmah naskočila na mene, počela je da me ljubi i za tren oka smo bili goli. Bacila me je na krevet i počela me ljubiti. Ljubila me je od usta preko stomaka i došla do mog kurca. Počela ga je pušiti lagano i za tren ga je podigla do maksimuma. Pušila ga je kao prava profesionalka lizala ga kao pravu lizalica. Čim je prestala da ga puši prešla mi je na lizanje mojih jaja što je isto tako radila fenomenalno. Nakon što je to meni pružila ja sam je okrenuo na leđa i počeo da joj ližem picu. Dok sam joj lizao picu jednim prstom sam joj rovario po pici i za jedno deset minuta doveo do svršavanja. Njeni sokovi su bili svuda po mom licu i bilo ga je jako mnogo. Dok sam joj lizao picu ona je svoje prste zarila u moju kosu nabijajući svoju picu na moja usta sve više. Prinio sam kurac na ulaz njene pice i počeo je nabijati. Nabijao sam je sve jače i jače dok sam je nabijao one je svoje noge ukrstila iza mene nedajući mi da se izvučem iz nje. Jebao sam je u ovoj pozi jedno pet minuta a onda mene bacila na ledja i počela se nabijati na moj kurac. Nabijala se jako uzdišući dok sam svojim rukama mijesio njene sise, dok se ona nabijala na mene. Njene sise su se klatile pod udarcima mog kurca dok sam se igrao sa njenim bradavicama. Njene bradavice su bile jako krute i uvidio sam da je to njena erogena zona. Svršila je još jednom na mome kurcu. Govorila mi je da joj jako godi moj kurac i da već dugo vremena nije ovako izjebana. Okrenuo sam je na leđa i počeo je guziti svom silinom. Sad je već počela da se dere od užitka da me je bio strah da nas ko ne čuje. Sve ovo me je jako palili da sam je počeo jebati još jače. Dok sam je jebao pičku kurcem jedan prstić sam prinio otvoru njene guze i počeo sam joj širiti guzu. Nakon nekoliko minuta sam ubacio dva prsta ali nisam joj prestao jebati picu kurcem. Na sve to ona se samo stresla. U jednom trenutku sam je upitao da li mogu da je jebem u guzu, ona mi je rekla da se boji jer nije nikada se jebala u guzu.

Rekao sam da ću biti nežan i prinio sam kurac otvoru njene guze. Namazao sam kremom otvor guze i moj kurac i počeo sam je guziti. Počela je da viče da prestanem da je boli ali nisam se osvrtao na to nego nastavio da je jebem u guzu. Nakom deset minuta počela je da uživa u analnom seksu. Ubrzo mi je došlo vrijeme da i ja svršim i počeo sam da punim njenu guzu. Napunio sam joj guzu mojom spremom i za par trenutaka se počela cijediti iz guze.

Poslije jedno deset minuta otišli smo zajedno pod tuš gdje mi je popušila moj kurac još jednom. Nije joj dugo trebalo da ga digne. Iako me je bolio kurac i jaja nisam htio da odustanem. Želio sam da ostavim dobar utisak prvi put.

Uhvatio sam je rukama za kosu i nabijao na kurac dok je voda padala po nama. Nabijao sam je na kurac da bi se na kraju zagrcnula. Nisam više mogao da izdržim i počeo sam da svršavam. Uhvatio sam je za glavu i počeo da je špricam u usta. Nije se bunila nego je sve progutala do zadnje kapi rekavši mi da mi sprema ima prelijep ukus. Oblizala mi je kurac od odstatka sperme. Otuširali smo se i onda zajedno legli da spavamo. Probudili smo se tek kasno. Nastavili smo se jebati cijeli vikend sve do povratka kući.
Naša romansa se nastavila još mnogo vremena. Nakon jednog vremena mi je rekla da je trudna i da će mo zajedno to srediti. Tako se i desilo i sad smo zaljubljeni muž i žena.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina