Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Nastavak seksa sa gazdaricom iz hotela!!!

Ocjena: 2

Nakon što sam prvi put izjebao moju gazadaricu Mariju u hotelu svaki dan mi je bio lakši raditi. Kad bi došla na plažu uvijek bi se sjetio seksa sa njom i kako sam je jebao u hotelu. Ona bi mi davala neke tajne znake koji su samo pokazivali koliko želi moj kurac. Par puta dok sam prolazio pored nje ona bi spustila ruku na moj šorc i rekla bi da jedva čeka ponovo da se jebemo. Prolazili su dani, ja sam radio imali smo tada baš puno posla jer je bilo mnogo turista.

Međutim tog jutra je došao gazda i rekao mi da odem do hotela kod njegove žene i da joj trebam pomoći ooko neke nabavke i da joj se nađem pri ruci. Otišao sam i sačekao je ispred hotela. Za par trenutak se pojavila u crnoj kratkoj mini suknjici ispod koje su se jasno ocrtavale njene velike sise. Nije nosila brus. Zahvalila mi se što sam došao i rekla da sjednem u njena kola da idemo.

Čim sam sjeo u kola ona je odmah stavila ruku na moj kurac pitajući me da li mi je nedostajala. Odogvorio sam da mi je itekako nedostajala. Dok smo se vozili nije skidala ruku sa moga kurca, drkala ga je preko šorca. Onda sam ja skinuo šorc da bi imala bolje uslove. Ona se nasmijala i sa oduševljenjem prihvatila. Drkala mi ga je dok je vozila kao luda. Moj kurac je u njenim rukama narastao do maksimuma. Nakon dvadeset minuta vožnje skrenula je sa puta u neku obližnju šumicu, rekavši da je šteta da moj kurac poov ne proba njenu picu. Izašli smo a ona je podigla nogu jednu na haubu i rekla mi da želi da je jebem s guza.

Zavrnuo sam njenu mini suknju ispod koje mi se ukazala vlažna picka. Koliko je bila napaljena nije ni gaćice nosila. Prislonio sam moj kurca otvoru njene pice i počeo je jebati. Pošto je bile jako vlažna ulazi je sada malo bolje. Ubrzao sam tempo i počeo je sada divlje jebati, ona je sve ječe i jače uzdisala. Dok sa je jebao u toj pozi rukama sam oslobodio njene velike sise. Ona je jednu svoju sisu stavila u usta i lizala je.

Promijenili smo pozu ja sam legao na pod a ona je sjela na mene. Voljela je da se nabija na moj kurac, uživala je. Dopustio sam joj da radi sa njim ta god poželi. Nabijala se jedno desetak minuta a onda počela da svršava jako uz velike krikove. Kada je svršila pala je po meni i na uvo mi prošaputala kako je dobro jebem, kako voli moj kurac u svojoj pici. Pošto ja nisam još svršio podigao sam je na haubu raširio joj noge i počeo je ponovo jebai u pičku. Ona je nastavila da uzdiše i da svršava. To me je jako palilo da sam je sada jebao kao da mi život zavisi od toga. Molila me je da prestanem da je pička više boli da ne može više.

Izvadio sam ga iz nje i rekao da pošto ne može u picu da ću joj ga sada zabiti u guzu. Ona je rekla da sam lud da se nije nikada jebala u guzu i da je moj kurac ogroman za nju. Rekao sam joj da se naguzi i izbaci guzu koliko može. Nakon što se protivla par minuta učinila je tako. Pošto je moj kurac bio sluzav od njenih sokova prinio sam ga njenom otovru. U početku je išlo jako teško ali se onda i oa opustila malo i glavić je napokon ušao. Počeo sam je polako jebati a zatim sam ubrzao. Ona se grčila stenjala ali vidim i da je uživala.

Njeno usko dupe me je jako palilo pa sam zbog toga počeo i ranije da svršavam. Počeo sam da punim njenu usku guzu mojom spermom. Nisam ga vadio dok se nije skroz opustio a onda za mojim kurcem krenula je i moja sperma. Ustala je obisala se i dala mi jedan veliki poljubac. Ušli smo u auto i zaputili se prema hotelu. Upitao sam je za nabavku a ona e nasmijala i rekla da je ono nabavka za njenu picu. Nastavili smo se jebati cijelo ljeto ali o tome drugi put.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija