Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nenadana vruča večer

Nikada nisam volio planirati ništa u životu, što je jako ljutilo moje starce, jer sam iz iskustva znao da planirane stvari propadaju. Sa svoje 32 godine i dobrim poslom bio sam, kao što kažu, dobra prilika za ženidbu. Meni se nikuda nije žurilo, a kao informatičaru pružale su mi se prilike za rad po cijelom svijetu, tako da se nisam baš namjeravao vezati.

Uskoro je došao i onaj poznati vikend u Rovinju, gdje se okuplja krema, nazovimo je tako IT industrije u zemlji, ali i iz regije, te dolaze i strane informatičke firme. U početku nisam mislio ići, jer su prošla dva za mene bilo čisto gubljenje vremena, ali su me dečki nagovarali, pa sam na kraju pristao.
Došli smo u Rovinj, smjestili se u hotel gdje se sve i održavalo, inače jedan od skupljih hotela u državi, ali kad firma plaća, zašto ne. Nakon smještaja sam se prošetao po lobyu i završio u hotelskom baru, naletio na par poznatih faca, malo neobaveznih razgovora i na kraju se zavalio u fotelju u hotelskom baru, te izvukao iPad i počeo češljati mailove.
Jedna zgodna konobarica mi je donijela piće uz široki smješak, te me ostavila da u miru prebirem po tabletu. Malo sam pogledao za njom dok je odlazila i mogu reći da mi se svidjela. Duga smeđa kosa vezana u neku punđu, duge noge koje su završavale oblom stražnjicom i uzak struk. Taj tren se nisam mogao sjetiti kakve su joj oči, ali sam si brzo skrenuo misli na posao, pa sam narednih sat vremena odgovarao na mailove i bio na chatu sa nekim poslovnim partnerima.

Počelo je i prvo predavanje, ali taj dio mene nije interesirao, pa sam ostao u baru i naručio još jedno piće. Donijela ga je ona ista konobarica, pa sam sad vidio da ima zelene oči i prekrasan osmijeh, a na njeno pitanje:

- Šta Vi ne idete na predavanje?
- Neee.. . to nije moj interes, a uostalom ljepše mi je ovdje u društvu prekrasne.. . -tu sam zastao i upitno ju pogledao.
- Mia -rekla je shvativši šta me interesira, a sve uz širok osmijeh.
- Eto, u društvu predivne Mie -nastavio sam i ja uz osmijeh, te se predstavio- Ja sam David, drago mi je.

Rukovali smo se, imala je nježnu ruku, ali čvrst stisak. Kad se nagnula da uzme čašu od prije u dekolteu njene bijele bluze su se vidjele dvije predivne sise, solidne trojke i osjetio sam da mi se macan u hlačama budi. Još jednom me je pogledala i nasmješila se, pa odšetala lagano do šanka. Ja sam ju ispratio pogledom i uživao u onome što mi se pruža.
Nakon pola sata bar se ispraznio jer je počelo drugo predavanje koje je držao jedan ugledni gost, osnivač i predsjednik uprave jedne poznate informatičke firme. Koliko me to zanimalo, još više me zanimala Mia. Pogledao sam okolo i shvatio da sam ostao sam u baru, osim Mie i još jednog barmena. Naručio sam još jedno piće, a njoj sam rekao da uzme nešto i za sebe i kolegu, na što se nasmješila. Barmen mi je nazdravio sa svojom čašom, a onda se izgubio negdje iza, a Mia je došetala sa svojom čašom, soka, do mog stola i sjela u fotelju nasuprot mene.

- Nisam te dosad viđala na ovim festivalima ovdje. -odmah je rekla. ž
- Bio sam tu, ali sam prošle godine više visio po gradu nego bio ovdje. Ove nisam čak ni htio doći.. . -rekao sam nekako odsutno.
- Kako to? -upitala je znatiželjno.
- Paaa.. . sva ova predavanja ne donose ništa novo, barem ne u onome što ja radim, a ovdje sam radi toga što su me moji dečki u firmi nagovorili da dođem.
- Aha.. . -rekla je i kimnula glavom sa smješkom.
- Čemu taj 'Aha'? -pogledao sam ju zainteresirano.
- Pa ne znam.. . zanimljiv si za informatičara koji ne obožava ova predavanja -rekla je i široko se nasmješila, a onda ustala jer su došli neki iz sale za predavanja, te se nagnula prema meni i šapnula- Ako imaš vremena poslije 18 sati možemo na piće negdje u grad.
- Imam -rekao sam brzo.

Gledao sam kako odlazi do one bučne ekipe za drugim stolom, te uzima njihove narudžbe i u prolazu mi namiguje. Kad im je odnijela piće, došla je do mene sa još jednom čašom i uz nju mi je stavila i papirić na stol. Na njemu broj telefona:

- Nazovi me -rekla je tiho i otišla za šank.

Nakon toga sam otišao u sobu i jedva dočekao 18 sati, te ju nazvao i dogovorili smo se da se nađemo u jednom kafiću na obali. Kad sam stigao tamo već je sjedila za stolom u čošku, te sam se smjestio kraj nje i naručio piće. Pogledao sam ju, a ona je bila prekrasna raspuštene valovite kose, bez šminke, i u ležernoj laganoj majici i kratkoj suknji. Sjedili smo nekih sat vremena i pričali o sebi, pretresli naše interese i drugo iz života, a onda me je primila za ruku i šapnula:

- Idemo.. .

Nisam ništa rekao, već sam na izlasku platio, te joj se pridružio vani. Krenuli smo uz rivu, te onda skrenuli u jednu uličicu u stari dio grada, te došli do jedne kuće i pozvala me unutra. Ušli smo u ugodno namješten stan u prizemlju kuće, a ona me odmah zagrlila i poljubila. Uzvratio sam poljupce i zagrlio i ja nju, a onda su nam ruke kao po komandi krenule u istraživanje naših tijela. Ubrzo su njene drhtave ruke otkopčavale moje hlače, a ja sam joj skidao majicu, te se uspetljao oko grudnjaka. Dotle je ona spustila moje hlače i gaće, pa mi je kurac bio u njenim rukama, a ona ga je lagano drkala dok je tražila moje usne. Oslobodio sam se hlača i gaća oko gležnjeva, te ju povukao do trosjeda i povukao joj suknju niz noge. Ostala je u bijelim tangicama ispred mene, pa sam joj počeo ljubiti picu preko gaćica, a onda ih zubima spustio i ugledao sam obrijanu picu. Zagnjurio sam odmah glavu između njenih nogu i počeo joj lizati picu.

To je izazvalo duboki uzdah iz Miinih usta, a moju glavu je pritisnula na svoju picu. Lizao sam joj prorez i uspio doći do klitorisa, a kad sam ga stisnuo usnama samo je ciknula i iz nje je procurilo, a nokte je zabila u moja ramena, te sam shvatio da je svršila. Ustao sam i polegao ju na trosjed, pa joj raširio noge i pred menom se ukazala roza rupica sva oblivena sokovima. Počeo sam ju lizati i nastavio bih tako, da nisam osjetio da mi kurac pulsira bolno. Uspravio sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Obgrlila me je nogama i počela me povlačiti na sebe i uguravati mojih devetnaest centimetara debelog kurca u svoju picu. Odmah sam prihvatio njenu sugestiju i počeo joj zabijati kurac do kraja u njenu vrelu picu, koja je bila fenomenalno uska. Nije nam trebalo dugo, tj njoj, da ponovo svrši. Stisla me jako nogama i privukla k sebi tako da sam joj ušao do kraja i ispalio sve iz svojih prepunih jaja u njenu picu. Samo sam se zgrčio i par puta trznuo, te sam ispraznio zalihu od dva mjeseca nejebice u nju.

Privukla me k sebi i strasno poljubila, te mi prošaputala na uho:

- Obožavam kad osjetim da je muška sperma u meni.. .
- Ne bojiš se trudnoće? -upitao sam ju sa zanimanjem.
- Ne.. . dokle god su tu pilule -rekla je sa smješkom, a onda dodala- Nadam se da ne misliš sad otići u hotel?
- Ne -pogledao sam na sat, bilo je skoro 21 sat, pa nju i upitao- Imaš kakve planove?
- O da.. . -rekla je veselo i ustala, te me povela u sobu.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija