Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nenadana vruča večer

Nikada nisam volio planirati ništa u životu, što je jako ljutilo moje starce, jer sam iz iskustva znao da planirane stvari propadaju. Sa svoje 32 godine i dobrim poslom bio sam, kao što kažu, dobra prilika za ženidbu. Meni se nikuda nije žurilo, a kao informatičaru pružale su mi se prilike za rad po cijelom svijetu, tako da se nisam baš namjeravao vezati.

Uskoro je došao i onaj poznati vikend u Rovinju, gdje se okuplja krema, nazovimo je tako IT industrije u zemlji, ali i iz regije, te dolaze i strane informatičke firme. U početku nisam mislio ići, jer su prošla dva za mene bilo čisto gubljenje vremena, ali su me dečki nagovarali, pa sam na kraju pristao.
Došli smo u Rovinj, smjestili se u hotel gdje se sve i održavalo, inače jedan od skupljih hotela u državi, ali kad firma plaća, zašto ne. Nakon smještaja sam se prošetao po lobyu i završio u hotelskom baru, naletio na par poznatih faca, malo neobaveznih razgovora i na kraju se zavalio u fotelju u hotelskom baru, te izvukao iPad i počeo češljati mailove.
Jedna zgodna konobarica mi je donijela piće uz široki smješak, te me ostavila da u miru prebirem po tabletu. Malo sam pogledao za njom dok je odlazila i mogu reći da mi se svidjela. Duga smeđa kosa vezana u neku punđu, duge noge koje su završavale oblom stražnjicom i uzak struk. Taj tren se nisam mogao sjetiti kakve su joj oči, ali sam si brzo skrenuo misli na posao, pa sam narednih sat vremena odgovarao na mailove i bio na chatu sa nekim poslovnim partnerima.

Počelo je i prvo predavanje, ali taj dio mene nije interesirao, pa sam ostao u baru i naručio još jedno piće. Donijela ga je ona ista konobarica, pa sam sad vidio da ima zelene oči i prekrasan osmijeh, a na njeno pitanje:

- Šta Vi ne idete na predavanje?
- Neee.. . to nije moj interes, a uostalom ljepše mi je ovdje u društvu prekrasne.. . -tu sam zastao i upitno ju pogledao.
- Mia -rekla je shvativši šta me interesira, a sve uz širok osmijeh.
- Eto, u društvu predivne Mie -nastavio sam i ja uz osmijeh, te se predstavio- Ja sam David, drago mi je.

Rukovali smo se, imala je nježnu ruku, ali čvrst stisak. Kad se nagnula da uzme čašu od prije u dekolteu njene bijele bluze su se vidjele dvije predivne sise, solidne trojke i osjetio sam da mi se macan u hlačama budi. Još jednom me je pogledala i nasmješila se, pa odšetala lagano do šanka. Ja sam ju ispratio pogledom i uživao u onome što mi se pruža.
Nakon pola sata bar se ispraznio jer je počelo drugo predavanje koje je držao jedan ugledni gost, osnivač i predsjednik uprave jedne poznate informatičke firme. Koliko me to zanimalo, još više me zanimala Mia. Pogledao sam okolo i shvatio da sam ostao sam u baru, osim Mie i još jednog barmena. Naručio sam još jedno piće, a njoj sam rekao da uzme nešto i za sebe i kolegu, na što se nasmješila. Barmen mi je nazdravio sa svojom čašom, a onda se izgubio negdje iza, a Mia je došetala sa svojom čašom, soka, do mog stola i sjela u fotelju nasuprot mene.

- Nisam te dosad viđala na ovim festivalima ovdje. -odmah je rekla. ž
- Bio sam tu, ali sam prošle godine više visio po gradu nego bio ovdje. Ove nisam čak ni htio doći.. . -rekao sam nekako odsutno.
- Kako to? -upitala je znatiželjno.
- Paaa.. . sva ova predavanja ne donose ništa novo, barem ne u onome što ja radim, a ovdje sam radi toga što su me moji dečki u firmi nagovorili da dođem.
- Aha.. . -rekla je i kimnula glavom sa smješkom.
- Čemu taj 'Aha'? -pogledao sam ju zainteresirano.
- Pa ne znam.. . zanimljiv si za informatičara koji ne obožava ova predavanja -rekla je i široko se nasmješila, a onda ustala jer su došli neki iz sale za predavanja, te se nagnula prema meni i šapnula- Ako imaš vremena poslije 18 sati možemo na piće negdje u grad.
- Imam -rekao sam brzo.

Gledao sam kako odlazi do one bučne ekipe za drugim stolom, te uzima njihove narudžbe i u prolazu mi namiguje. Kad im je odnijela piće, došla je do mene sa još jednom čašom i uz nju mi je stavila i papirić na stol. Na njemu broj telefona:

- Nazovi me -rekla je tiho i otišla za šank.

Nakon toga sam otišao u sobu i jedva dočekao 18 sati, te ju nazvao i dogovorili smo se da se nađemo u jednom kafiću na obali. Kad sam stigao tamo već je sjedila za stolom u čošku, te sam se smjestio kraj nje i naručio piće. Pogledao sam ju, a ona je bila prekrasna raspuštene valovite kose, bez šminke, i u ležernoj laganoj majici i kratkoj suknji. Sjedili smo nekih sat vremena i pričali o sebi, pretresli naše interese i drugo iz života, a onda me je primila za ruku i šapnula:

- Idemo.. .

Nisam ništa rekao, već sam na izlasku platio, te joj se pridružio vani. Krenuli smo uz rivu, te onda skrenuli u jednu uličicu u stari dio grada, te došli do jedne kuće i pozvala me unutra. Ušli smo u ugodno namješten stan u prizemlju kuće, a ona me odmah zagrlila i poljubila. Uzvratio sam poljupce i zagrlio i ja nju, a onda su nam ruke kao po komandi krenule u istraživanje naših tijela. Ubrzo su njene drhtave ruke otkopčavale moje hlače, a ja sam joj skidao majicu, te se uspetljao oko grudnjaka. Dotle je ona spustila moje hlače i gaće, pa mi je kurac bio u njenim rukama, a ona ga je lagano drkala dok je tražila moje usne. Oslobodio sam se hlača i gaća oko gležnjeva, te ju povukao do trosjeda i povukao joj suknju niz noge. Ostala je u bijelim tangicama ispred mene, pa sam joj počeo ljubiti picu preko gaćica, a onda ih zubima spustio i ugledao sam obrijanu picu. Zagnjurio sam odmah glavu između njenih nogu i počeo joj lizati picu.

To je izazvalo duboki uzdah iz Miinih usta, a moju glavu je pritisnula na svoju picu. Lizao sam joj prorez i uspio doći do klitorisa, a kad sam ga stisnuo usnama samo je ciknula i iz nje je procurilo, a nokte je zabila u moja ramena, te sam shvatio da je svršila. Ustao sam i polegao ju na trosjed, pa joj raširio noge i pred menom se ukazala roza rupica sva oblivena sokovima. Počeo sam ju lizati i nastavio bih tako, da nisam osjetio da mi kurac pulsira bolno. Uspravio sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Obgrlila me je nogama i počela me povlačiti na sebe i uguravati mojih devetnaest centimetara debelog kurca u svoju picu. Odmah sam prihvatio njenu sugestiju i počeo joj zabijati kurac do kraja u njenu vrelu picu, koja je bila fenomenalno uska. Nije nam trebalo dugo, tj njoj, da ponovo svrši. Stisla me jako nogama i privukla k sebi tako da sam joj ušao do kraja i ispalio sve iz svojih prepunih jaja u njenu picu. Samo sam se zgrčio i par puta trznuo, te sam ispraznio zalihu od dva mjeseca nejebice u nju.

Privukla me k sebi i strasno poljubila, te mi prošaputala na uho:

- Obožavam kad osjetim da je muška sperma u meni.. .
- Ne bojiš se trudnoće? -upitao sam ju sa zanimanjem.
- Ne.. . dokle god su tu pilule -rekla je sa smješkom, a onda dodala- Nadam se da ne misliš sad otići u hotel?
- Ne -pogledao sam na sat, bilo je skoro 21 sat, pa nju i upitao- Imaš kakve planove?
- O da.. . -rekla je veselo i ustala, te me povela u sobu.. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija