Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

neočekivani seks

Radeći jednoga ljetnoga dana ispred kuće u kojoj je živjela jedna prekrasna gospođa od nekih 45g dogodilo se ovo...

Toga dana dobio raspored da idem nešto popraviti ispred kuće sa brojem 37 odmah sam znao tko živi u njoj. Kada sam došao krenuo sa poslom i nakon devet sati pojavila se ona i pitala dali sam za kavu, a kako ju nebih odbio prihvatio sam poziv.

Ušao sam za njom u kuću gledajući u njezinu božanstvenu pozadinu,na sebi je imala plavu haljinu ispod koje su se iscrtavale gaćice. Kava je bila brzo kuhana i tada je sjela i počela pričati kako je sama, da joj muž vozi kamion te da je često sama.
Pričala je još nešto, a meni pogled u njenom dubokom dekolteu.
Tada ona shvati da je ja ne slušam,ona ustade i pita:

- Hoćeš li ih malo pomilovati?

I u istom trenu njene sise našle se ispred moga nosa.Tada je krenula akcija, za par trenutaka našli se goli, sjela je na stol i raširila noge, a svježe obrijana pica se raširila.
Lizao sam ju neko vrijeme, a ona je uzdisala uz uzvike:

- Ahhh joooj mmm samo tako.

Kada je rekla da hoće osjetiti kurca u sebi, odmah joj ga gurnuo u vlažnu i mokru pičku. Jebali se u raznim pozama, a ona je samo jaukala:

- Jooj samo tako, još, jače, ahhh uuhhh aaa.

Kada sam joj pitao da li može u guzu, samo se nasmiješila i krenuo sam je lagano guziti. Gurnu joj do kraja, a jaja su samo lupkala po njenoj guzi.
Rekla je da kad budem na vrhuncu da joj svršim na njene grudi i tako bi, a onda mi ga je tako popušila da mi je ispraznila i posljednu kap sperme. Obrađivala ga je kao nijedna prije nje.
Kada smo se vidjeli nakon par dana bila je sa mužem, a ona mi samo bacila smiješak i poslala pusu...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija