Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

neočekivani seks

Radeći jednoga ljetnoga dana ispred kuće u kojoj je živjela jedna prekrasna gospođa od nekih 45g dogodilo se ovo...

Toga dana dobio raspored da idem nešto popraviti ispred kuće sa brojem 37 odmah sam znao tko živi u njoj. Kada sam došao krenuo sa poslom i nakon devet sati pojavila se ona i pitala dali sam za kavu, a kako ju nebih odbio prihvatio sam poziv.

Ušao sam za njom u kuću gledajući u njezinu božanstvenu pozadinu,na sebi je imala plavu haljinu ispod koje su se iscrtavale gaćice. Kava je bila brzo kuhana i tada je sjela i počela pričati kako je sama, da joj muž vozi kamion te da je često sama.
Pričala je još nešto, a meni pogled u njenom dubokom dekolteu.
Tada ona shvati da je ja ne slušam,ona ustade i pita:

- Hoćeš li ih malo pomilovati?

I u istom trenu njene sise našle se ispred moga nosa.Tada je krenula akcija, za par trenutaka našli se goli, sjela je na stol i raširila noge, a svježe obrijana pica se raširila.
Lizao sam ju neko vrijeme, a ona je uzdisala uz uzvike:

- Ahhh joooj mmm samo tako.

Kada je rekla da hoće osjetiti kurca u sebi, odmah joj ga gurnuo u vlažnu i mokru pičku. Jebali se u raznim pozama, a ona je samo jaukala:

- Jooj samo tako, još, jače, ahhh uuhhh aaa.

Kada sam joj pitao da li može u guzu, samo se nasmiješila i krenuo sam je lagano guziti. Gurnu joj do kraja, a jaja su samo lupkala po njenoj guzi.
Rekla je da kad budem na vrhuncu da joj svršim na njene grudi i tako bi, a onda mi ga je tako popušila da mi je ispraznila i posljednu kap sperme. Obrađivala ga je kao nijedna prije nje.
Kada smo se vidjeli nakon par dana bila je sa mužem, a ona mi samo bacila smiješak i poslala pusu...

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija