Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Neplanirani seks

Svi kažu da se pripreme za seks i da im je uvijek dobar, ali po meni je najbolji onaj neplanirani, brzi, pun adrenalina. Takav se desio i meni i nimalo ne žalim zbog toga.

Najbolje od svega što se to desilo na mjestu gdje nisam očekivao tako nešto, na autocesti. Točnije u toaletu na jednom odmorištu koja nisu baš poznata po usamljenosti i privatnosti.
Uglavnom, sve se dogodilo brzo, a i poslije sam razmišljao šta je bio okidač tom seksu. Stao sam na odmorištu Zir i pošto na benziskoj nije radio toalet otišao sam u obližnji restoran. Naručio sam kavu, pošto sam znao da u svakom restoranu, a i kafiću ne gledaju blagonaklono na one koji odu samo na toalet i izađu odmah van. Tako sam i primjetio svađu jednog mladog para. Uspio sam shvatiti da ju je dragi prevario, a k tome ga je ona uhvatila u prevari. Bilo mi je zanimljivo slušati, ali sam ipak morao na wc, a jedino što sam čuo kad sam ulazio u wc je da će ga ona prevariti sa prvim koji naiđe.

Stajao sam kraj pisoara, nije bilo nikoga u wc-u i opuštao sam se. Od toliko suzdržavanja mi je kurac bio poludignut, a imao sam debelog i dugačkog, punih 24 cm i koji put sam imao problema sa ženom, jer ga nije htjela u usta i popušiti mi, a da ne pričam o samom jebanju. Dok sam se bavio svojim mislima odjednom su se otvorila vrata wc-a i uletila je ona plavuša koja se svađala sa svojim dragim, suznih očiju i crvenog lica pogledala okolo, pa u mene shvativši da sam ja jedini u wc-u. Ja sam stajao kao oduzet kraj pisoara, a kurac koji sam taman htio spremiti u hlače je visio iz hlača.
Pogledala je u njega, pa u mene i prišla mi, te me povukla u jednu od kabina i zaključala za nama. Izvukla je vlažnu maramicu iz torbice i obrisala mi kurac, pa ga odmah strpala bez riječi u usta. Pušila ga je fenomenalno i dok je to radila gledala me u oči, a moj je kurac rastao i rastao u njenim ustima dok ga uskoro više nije mogla držati u njima. Odmakla se i pogledala ga cijelog, te po prvi put progovorila:

- Uhhh...koliki je...baš to što mi treba...

Ustala je zadigla suknju i naslonila se na zid kabine i rekla:

- Rasturi mi pičku što jače, ali nemoj svršiti u nju...

Stajao sam još trenutak potpuno zbunjen razvojem događaja, jer eto, to se događa meni, a ne čujem to iz neke priče. Onda sam se trgnuo, stao iza nje, odmaknuo gaćice i ugledao rozu pičkicu orošenu i okruženu plavim dlačicama. Sagnuo sam se i liznuo ju par puta, bila je slankasta, ali dobrog okusa, pa sam se uspravio i gurnuo glavić u nju. Malo je zastenjala, ali je brzo rekla:

- Mmmm...samo nastavi...gurni ga do kraja...

Poslušao sam ju i gurnuo joj kurac do kraja u pičku, a ona je glasno zajaukala koliko je bio širok i zastenjala, a ja sam nastavio zabijati kurac u nju. Zabijao sam ga sve jače i jače, a mislim da je u meni proradila neka životinjska, iskonska potreba za parenjem, pa sam se trudio biti što bolji prema ovoj zagonetnoj i nepoznatoj plavuši. Shvatio sam da joj ne znam ni ime, a ni ja joj nisam rekao svoje, ali svejedno sam se trudio biti što bolji i da zapamti ovaj seks. Držao sam ju za bokove i uguravao ga do jaja u njenu pičku, a jaja su lupala po njenim butinama dok je njena guza lupala u moj trbuh. U jednom trenu se je počela tresti i grepsti po pločicama, a onda je vrisnula i svršila, a moja jaja su bila zalivena njenim sokovima. To je i meni bio okidač pa sam ga brzo izvukao i svršio joj po guzi, gaćicama, a dio je završio na suknji. Naslonio sam se na suprotan kraj kabine, a ona je sjela na wc školjku i gledala me suznih očiju, ali sa osmjehom na licu. A onda se nagnula prema meni, te uzela kurac u ruke i oblizala ga i očistila od sperme, te svojih sokova, a onda ustala i predstavila se:

- Ja sam Ines, a žao mi je što smo se ovako upoznali.
- Ja sam Marko, a ja nisam siguran da li mi je žao ili drago što smo se ovako upoznali -rekao sam uz široki osmjeh, a ona se isto osmjehnula i poljubila me, pa dodala:
- Hvala ti na ovome, bila je to osveta mom zaručniku za njegovu prevaru.
- Hvala tebi, ali mogli ste to i drugačije riješiti, zar ne?
- Mogli smo... -rekla je i nakrenula malo glavu, pa dodala uz široki osmjeh- Ali onda ne bi upoznala tebe i tvog macana.
- Da, tu si u pravu -dodao sam i ja uz smješak, a ona je izvukla neki papir i napisala broj telefona i svoje ime, inicijale grada od kuda je, te rekla:
- Nazovi me, voljela bi malo više uživati u tvom macanu, divan je... -poljubila me i izašla iz wc-a, dok sam ja brže bolje spremio kurac u hlače i njen telefonski broj u novčanik, te se krenuo umiti i nastaviti put.

Da li sam ju nazvao? ....jesam...ali to je druga priča.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija