Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Neplanirani seks

Ocjena: 3.8

Svi kažu da se pripreme za seks i da im je uvijek dobar, ali po meni je najbolji onaj neplanirani, brzi, pun adrenalina. Takav se desio i meni i nimalo ne žalim zbog toga.

Najbolje od svega što se to desilo na mjestu gdje nisam očekivao tako nešto, na autocesti. Točnije u toaletu na jednom odmorištu koja nisu baš poznata po usamljenosti i privatnosti.
Uglavnom, sve se dogodilo brzo, a i poslije sam razmišljao šta je bio okidač tom seksu. Stao sam na odmorištu Zir i pošto na benziskoj nije radio toalet otišao sam u obližnji restoran. Naručio sam kavu, pošto sam znao da u svakom restoranu, a i kafiću ne gledaju blagonaklono na one koji odu samo na toalet i izađu odmah van. Tako sam i primjetio svađu jednog mladog para. Uspio sam shvatiti da ju je dragi prevario, a k tome ga je ona uhvatila u prevari. Bilo mi je zanimljivo slušati, ali sam ipak morao na wc, a jedino što sam čuo kad sam ulazio u wc je da će ga ona prevariti sa prvim koji naiđe.

Stajao sam kraj pisoara, nije bilo nikoga u wc-u i opuštao sam se. Od toliko suzdržavanja mi je kurac bio poludignut, a imao sam debelog i dugačkog, punih 24 cm i koji put sam imao problema sa ženom, jer ga nije htjela u usta i popušiti mi, a da ne pričam o samom jebanju. Dok sam se bavio svojim mislima odjednom su se otvorila vrata wc-a i uletila je ona plavuša koja se svađala sa svojim dragim, suznih očiju i crvenog lica pogledala okolo, pa u mene shvativši da sam ja jedini u wc-u. Ja sam stajao kao oduzet kraj pisoara, a kurac koji sam taman htio spremiti u hlače je visio iz hlača.
Pogledala je u njega, pa u mene i prišla mi, te me povukla u jednu od kabina i zaključala za nama. Izvukla je vlažnu maramicu iz torbice i obrisala mi kurac, pa ga odmah strpala bez riječi u usta. Pušila ga je fenomenalno i dok je to radila gledala me u oči, a moj je kurac rastao i rastao u njenim ustima dok ga uskoro više nije mogla držati u njima. Odmakla se i pogledala ga cijelog, te po prvi put progovorila:

- Uhhh...koliki je...baš to što mi treba...

Ustala je zadigla suknju i naslonila se na zid kabine i rekla:

- Rasturi mi pičku što jače, ali nemoj svršiti u nju...

Stajao sam još trenutak potpuno zbunjen razvojem događaja, jer eto, to se događa meni, a ne čujem to iz neke priče. Onda sam se trgnuo, stao iza nje, odmaknuo gaćice i ugledao rozu pičkicu orošenu i okruženu plavim dlačicama. Sagnuo sam se i liznuo ju par puta, bila je slankasta, ali dobrog okusa, pa sam se uspravio i gurnuo glavić u nju. Malo je zastenjala, ali je brzo rekla:

- Mmmm...samo nastavi...gurni ga do kraja...

Poslušao sam ju i gurnuo joj kurac do kraja u pičku, a ona je glasno zajaukala koliko je bio širok i zastenjala, a ja sam nastavio zabijati kurac u nju. Zabijao sam ga sve jače i jače, a mislim da je u meni proradila neka životinjska, iskonska potreba za parenjem, pa sam se trudio biti što bolji prema ovoj zagonetnoj i nepoznatoj plavuši. Shvatio sam da joj ne znam ni ime, a ni ja joj nisam rekao svoje, ali svejedno sam se trudio biti što bolji i da zapamti ovaj seks. Držao sam ju za bokove i uguravao ga do jaja u njenu pičku, a jaja su lupala po njenim butinama dok je njena guza lupala u moj trbuh. U jednom trenu se je počela tresti i grepsti po pločicama, a onda je vrisnula i svršila, a moja jaja su bila zalivena njenim sokovima. To je i meni bio okidač pa sam ga brzo izvukao i svršio joj po guzi, gaćicama, a dio je završio na suknji. Naslonio sam se na suprotan kraj kabine, a ona je sjela na wc školjku i gledala me suznih očiju, ali sa osmjehom na licu. A onda se nagnula prema meni, te uzela kurac u ruke i oblizala ga i očistila od sperme, te svojih sokova, a onda ustala i predstavila se:

- Ja sam Ines, a žao mi je što smo se ovako upoznali.
- Ja sam Marko, a ja nisam siguran da li mi je žao ili drago što smo se ovako upoznali -rekao sam uz široki osmjeh, a ona se isto osmjehnula i poljubila me, pa dodala:
- Hvala ti na ovome, bila je to osveta mom zaručniku za njegovu prevaru.
- Hvala tebi, ali mogli ste to i drugačije riješiti, zar ne?
- Mogli smo... -rekla je i nakrenula malo glavu, pa dodala uz široki osmjeh- Ali onda ne bi upoznala tebe i tvog macana.
- Da, tu si u pravu -dodao sam i ja uz smješak, a ona je izvukla neki papir i napisala broj telefona i svoje ime, inicijale grada od kuda je, te rekla:
- Nazovi me, voljela bi malo više uživati u tvom macanu, divan je... -poljubila me i izašla iz wc-a, dok sam ja brže bolje spremio kurac u hlače i njen telefonski broj u novčanik, te se krenuo umiti i nastaviti put.

Da li sam ju nazvao? ....jesam...ali to je druga priča.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina