Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nepoznata u kafiću

Imam kafić koji ide sasvim solidno, ali s obzirom da je manje mjesto radim sam, a jedna cura mi radi ujutro. Njoj to odgovara, jer popodne ima predavanja na faksu, a ni ja se ne bunim jer se mogu naspavati ujutro.

Tako sam upoznao i nepoznatu žensku od nekih 36 godina koja je došla u moj kafić jednog sunčanog popodneva, odjevena lagano, a bogami i dosta providno. Ono par starijih muških mušterija, većinom lokalnih pijanica, koje sam trpio zbog poznanstva sa mojim starim, a koji su znali sjediti po par sati uz jednu pivicu u nadi da će im netko platiti sljedeću, sad je buljilo otvoreno u mladu damu. Da budem iskren, i ja sam ju gutao pogledom, jer tako rasne ženske već dugo nije bilo u našem malom mjestu. Duga smeđa kosa sa ponekim pramenom bakrene nijanse, valovito joj je padala na ramena, bujne grudi ispod neke bluze od providnog pamuka, te kratka i široka suknja koja je nježno milovala duge i čvrste noge. Nisam mogao ocijeniti stražnjicu pod suknjom, ali sam kasnije ustanovio da je jako čvrsta i mekana istovremeno. Bilo je očito da nekoga čeka, a taj ili ta se nisu pojavljivali. Već je pila drugu kavicu i čašu vode, te je bila sve nervoznija, pogotovo nakon što je uputila par poziva na mobitel, a nitko joj se nije javljao sa druge strane.

Već se spuštao sumrak i ona ekipa je polako nestajala iz kafića, jer su se bojali više svojih boljih polovica nego policije, pa su nestali tiho uz podizanje ruke i dugi pogled prema onoj brineti. Dama je ustala i izašla van, pa gledala ispred kafića, a torba joj je bila za stolom dok je ona pokušavala nekoga dobiti na mobitel. Zatim je ušla natrag i bijesno nešto promrmljala što mi zvučalo kao Kučkin sin' te sjela natrag za stol. Pozvala me i naručila malu pivu, pa upitala za autobus. Samo sam se nasmješio:

- Piva ide na račun kuće, ali zadnji vam je bus otišao prije sat vremena, a ovaj koji sad dolazi ostaje do jutra ovdje. -rekao sam i otišao po pivu, a iza šanka sam vidio očaj na njenom licu- Evo pivica.. -rekao sam spustio dvije čaše i dvije boce na stol, a ona me upitno pogledala- Ja častim, a da ne pijete sami ja ću Vam se pridružiti. -samo se slabašno osmjehnula i kimnula glavom.

Sjedili smo narednih sat vremena i pričali o svemu dok mi napokon nije rekla sa kime se trebala sastati. Zdravko, poznati poduzetnik i lovator u našem kraju, ju je obrlatio viđali su se neko vrijeme, a sad je ona odlučila doći da ga iznenadi, pa mu je javila da je stigla i da ga čeka u kafiću, a od onda joj se ne javlja. Nasmijao sam se, a ona me upitala čemu taj smijeh pa sam joj objasnio da je taj Zdravkec oženjen čovjek sa troje klinaca, i nije prva koja je pala na njegov šarm, jer priče kruže da je pola mladih žena i djevojaka u mjestu izjebao, ali opet, to su samo priče. Gledala me zabezeknuto, pa onda samo promrmljala:

- Koja sam ja koza.. . pa kak ću sad doma? -stvarno je bila zabrinuta, pa sam se nekako smilovao, a di ne bi kako je izgledala.
- Možete prespavati kod mene, pa sutra na bus? ! -tiho sam predložio, a ona me zahvalno pogledala i zahvalila.

Čekala me dok nisam završio, a u međuvremenu smo se upoznali i saznao sam da se zove Dunja, da ima 37 godina, rastavljena, i trenutno u potrazi za poslom. Nešto radi više onako da radi, ali ništa konkretno. Čim sam završio sa poslom krenuli smo do mene, pa sam u autu napokon osjetio njen parfem koji je tukao direktno u moja jaja. Pitao sam se kad sam zadnji put nešto dobro pojebao, ali sve je završavalo nekako sa zimom. Došli smo do mene i imao sam laganu izbočinu na hlačama, za koju sam mislio da se u mraku ne vidi. Ušli smo u kuću i pokazao sam joj gdje je kupaonica i gdje može prespavati, a onda sam joj dao jednu svoju čistu majicu, pošto nije imala spavaćice. Čuo sam ju kako se tušira, a ja sam za to vrijeme napravio nekoliko sendviča, pa sam nam natočio još pive i kad je došla u mojoj majici koja joj je bila kao haljina, odignuta malo naprijed zbog njenih sisa, osjetio sam kako mi kurac buja u gaćama, pa sam se brže bolje uputio pod tuš. Ohlađen i smirenog kurca pojavio sam se u boksericama i majici u dnevnom, a Dunja je gledala TV, pijuckala pivicu i jela sendvič. Ispričala se što me nije čekala, ali sam samo odmahnuo rukom i zavalio se kraj nje na trosjedu, te sebi natočio pivu i uzeo jedan sendvič. Gledali smo tako u tišini TV, pijuckali i jeli, a meni je pogled sve više bježao prema njoj. U jednom trenu sam skužio da su joj se bradavice napele pod majicom, pa mi se kurac opet počeo dizati. Lagano sam rukama pokrio napeti kurac stavivši ruku sa čašom pive ispred napetog kurca, ali je izgleda primjetila. Malo se nagnula naprijed i tako povukla majicu gore, pa sam skužio da ima samo tangice na sebi, a onda je kao izgubila ravnotežu kad se vračala natrag i stavila ruku direktno na moj kurac. Stisla ga je i pogledala me u oči:

- Zašto ne iskoristiti spiralu koju sam stavila za dobar kurac koji vidim.. -rekla je, a ja sam samo slegnuo ramenima i ona je spustila svoje usne na moje, pa sam osjetio okus mentola sa pivom i salamom iz sendviča na svom jeziku.

Zavukla je ruku u moje bokserice i izvukla kurac van, pa oduševljeno kimnula glavom, a onda se spustila glavom u moje krilo i osjetio sam kako joj kurac ulazi u usta. Mislio sam da ću svršiti odmah kad su njene usne uspjele doći samo do pola moje kurčine, a nokti joj zagrebli po mojim jajima. Nabijala se ustima na moj kurac, a ja sam joj svesrdno pomagao držeći ju za glavu i nabijao ju na svoj kurac. Nakon minute ili više, digla je glavu i vidio sam slinu kako je spojena do mog kurca, a ona je počela skidati svoju majicu, te je ostala samo u tangicama, a dvije kruške od njenih sisa su se ljuljale predamnom, pa sam ih uhvatio kao hipnotiziran i počeo ih mijesiti. Uzdisala je i lagano se naslonila na naslon trosjeda, pa sam sa njenih sisa rukom krenuo između njenih nogu i shvatio da je potpuno mokra. Odmaknuo sam njene gaćice i prstom ušao u njenu pičku. Zastenjala je i samo sam ju nastavio prstenjačiti gurajuči joj prst sve dublje u pičku. Raširila je noge i samo kolutala očima dok sam joj palcem trljao klit, a dva prsta su trljala unutrašnjost. Stenjala je i dahtala, a onda samo procijedila:

- Jebi me više.. .

Brzo sam skinuo majicu sa sebe i bokserice, pa sam napeti kurac namjestio na ulaz u pičku i samo ga ga gurnuo do kraja. Zajecala je i obgrlila me oko vrata, pa sam počeo zabijati kurac kao lud u nju. Znao sam da ima zaštitu i nisam brinuo o mogućem svršavanju. Jebao sam ju žestoko, a nekako sam se trudio da svršim nakon nje, što mi je teško uspijevalo, jer sam bio narajcan do maksimuma. Ali ipak, svršila je i nakon koje minute sam i ja počeo zalijevati njenu unutrašnjost svojom spermom zabivši kurac do jaja u nju, te sam se praznio duboko u nju. Bili smo znojni što od vručine, što od napora pri seksu, ali dovoljno da nam se tijela slijepe od znoja. Ustao sam sa nje i poveo ju ugasivši pritom TV, do kupaonice.

Tu smo se osvježili i onako mokri otišli kod mene u sobu. Odmah sam joj počeo lizati pičku raširivši joj noge, a onda ju lizao sve do šupčića, polako i bez žurbe. Stenjala je i trljala si sise povremeno stiskavši bradavice, a onda sam joj ga ponovo zabio. Oslonio sam se na krevet i polako joj ulazio do kraja u pičku, a ona je obgrlila nogama moje kukove i navlačila me na sebe kako bi joj ušao što dublje. Nakon par minuta smo promjenili pozu i sad je ona sjedila na meni nabijavši se na moj kurac. Mijesio sam joj sise i povremeno trljao klit prstima, a onda smo opet promjenili pozu i sad sam ju naprčio na krevetu i s guza joj ga zabijao u pičku. Izdržali smo još nekih desetak minuta i sad sam se opet praznio u nju, a onda smo se oboje izvalili na krevetu i nekako se zagrlili, te zaspali.

Drugo jutro me probudila pušenjem, ali sam ju odmaknuo i odjurio na wc da se ispraznim, pa se oprao i vratio se natrag da bi ju našao kako si trlja pičku, pa sam joj ga rado zabio opet u pičku i nakon dvadesetak minuta ju opet napunio. Poslije smo podoručkovali, izmjenili brojeve telefona, te sam ju odvezao kući nekih pedesetak kilometara do grada. Od tada navrati petkom, pa ostane do nedjelje navečer i čim dođem iz kafića imam pražnjenje jaja i punjenje njene pičke. Više ne koristi zaštitu, jer se nada da mi se možda potrefi. Iskreno, nemam ništa protiv, jer godine čine svoje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija