Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravan seks sa Nikol u hotelskoj sobi!!!

Nakon što sam je izjebao poslednji put na zadnjem sjedištu moga taksija prošlo je tačno deset dana. Bio je vikend predveče kada sam dobio poruku na telefon. Uzeo sam da vidim od koga je, bila je to Nikol žena koju sam jebao prošli put. Rekla mi je da je sama i da me čeka u svojoj hotelskoj sobi da je jebem jer ne može da više izdrži bez mog kurca. Zamolila me je da dođem što prije mogu jer je njena pička jako vlažna i jedva čeka da primi moj kurac. Odgovorio sam joj da dolazim za jedno pola sata. Otišao sam do stana istuširao se i zaputio pravo prema hotelu.

Došao sam do hotela i upitao na recepciji broj njene sobe. Kada sam dobio broj zaputio sam se pravo prema sobi. Došao sam do vrata pokucao i u isti mah otovrila mi ih je žena koja je na sebi imala bijelu providnu haljinu ispod koje se jasno ocrtavala njena pica i njene sise. Uzela me je za mijicu i bukvalno uvukla u sobu rekavši gdje sam do sada. Odmah me je počela skidati i za tren sam bio potpuno nag. Uzela je moj kurac u ruku i počela ga lagano drkati a zatim se spustila n koljena i počela ga pušiti. Ovaj put uživala je jako doj je pušila moj kurac. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla, zatim bi ga lizala sa strane od glavića pa sve do jaja kao sladoled.

Moram priznati da me je to jako palilo. Zbog toga sam uzeo njenu kosu u ruku a zatim joj nabio kurac u usta i počeo je silovito jebati u usta. Nije se bu8nila nego je samo otvorila usta dozvolivši mi da je karam u njih. Gušila se na mom kurcu koliko se trudila. Nakon toga sam je uzeo za ruku i svukao jednim potezom haljinu sa nje i odveo je do stola. Rekao sam joj da legne na sto što je ona i uradila. Počeo sam da joj ližem bradavice i grickam ih dok sam prstima joj drkao klitoris. Jako joj se dopalo to što joj radim jer je brzo bila vlažna i spremna za moj kurac. Molila me je da joj ga stavim ali ja sam želio malo još da je držim u neizvjesnosti.

Polako sam se spuštao ka njenoj pici a zatim rukama razvukao njene usmine i jezikom počeo da joj ulazim u picu. Jednostavno od tog užitka je svršila a da joj nisam ni stavio kurac u picu. To je je jako napalilo da sam još nekoliko minuta je jebao jezikom a zatim ustao naciljao otvor njene pičke i zabio joj jednim potezom moj kurac. Kada sm joj utjerao kurac u picu jauknula je od bola kao da je kolju, zastao sam jedan trenutak a zatim počeo silovito da je jebem. Dok sam je jebao njene sise su se klatile gore dolje. Rukama sam je hvatao za sise. stezao ih lagano šamarao po sisama a sve to je nju sve više i više palilo.

Odlučio sam da promijenim pozu pa sam joj rekao da se okrene i naguzi preko stola što je ona bez pogovora i uradila. Naguzila mi se preko stola svojim rukama je razvukla svoje guzove da bi moj kurac što laganije ušao u nju. POčeo sam je ponovo jebati žestoko. Stenjala je i dahtala sve jače govoreći mi kako je super tucam i da nastavim samo tako da je juebem. Nije željela ni u jednom momentu da stanem, bile je željna mog mladog kurca. Rukama sam je uhvatio za kukove i sve više navlačio na moj kurac. Sada sam odlučio da joj ga stavim i u guzu. Izvadio sam ga iz pice i prnio otovoru njene guze. Protivla se govreći mi da se nije do sada nikada jebala i guzu i da je moj kurac jako vveliki za njeno usko dupe. Nisam htio da odustanem od ideje da je jebem u dupe pa je na kraju i popustila.

Počeo sam joj ga gurati u guzu. Moram priznati da je išlo jako teško ali nakon par pokušaja moj glavić je nestao u njenoj guzi. Tada sam počeo polako da joj ga guram unutra a ona sve više da jauče govoreći da je jako boli. Nisam htio da stanem sve me je to jako palilo pa sam polako počeo i da ubrzavam tempo. Sada se već i ona polako opustila i ponovo počela da uživa u našem sesku. Dok sam je jebao u guzu ona je svojom rukom drkala njenu picu.

Njena uska guza me je dovela do toga da sam počeo da svršavam ranije nego što sam mislio da će se desiti. Rekao sam jj da otvori usta i da želim da joj svršim u usta. Poslušala me je klekunula ispred mene, jako otovrila usta čekajući moju spermu. Nakon što sam par puta još prodrkao moj kurac počeo sam da svršavam u njena usta. Nešto sperme je završilo u njenoj kosi i na licu. Oblizala je moj kurac od ostatka sperme. Ostali smo još desetak minuta na podu ležeći kada mi je rekla da je od sad pa do kraja ljetovanja moram samo ja jebati. Obećao sam joj da ću to i učiniti za nju. Otišli smo pod tuš zajeno gdje mi ga je još jednom slatko popušila i gdje sam joj ponovo spermu istresao u usta. Zatim sam se obukao i napustio sobu i hotel i vratio se na posao.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija