Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezaboravno ljeto sa Jasnom

Jedva sam dočekao drugi dan i da se nađem sa Jasnom na dogovorenom mjestu. Pješačili smo neka tri kilometra kroz šumarke do jezera razgovarajući i dalje o svemu i svačemu, a u jednom trenutku me uhvatila za ruku, pa smo se držali ako neko vrijeme kao zaljubljeni balavci, a povremeno bi zastala i privukla me na poljubac. Vidio sam da joj bradavice na sisama ispod majice i gornjeg dijela badića prijete probiti tkaninu. Pitao sam se kako li je tek među njenim nogama?

Kad smo došli do jezera bili smo već znojni, napeti, mada bi bolje bilo reći, napaljeni. Poskidali smo sve sa sebe, osim kupaćih, zauzeli smo neku poziciju u hladovini, malo sakriveni iza nekog grmlja, a dio plaže je bio fini pijesak koji je prelazio u zemlju i travu. Jasna je odmah krenula u vodu, dok sam ja skidao tenisice napetog kurca u kupaćim gaćicama i to onim Speedo koje se danas baš i ne nose, osim na plivačkim natjecanjima. Prije nego je ušla u vodu Jasna se oblizala i samo me prstom pozvala, a onda zaronila u vodu, da bi izronila par metara dalje. Ušao sam u vodu i skočio, te sam nakon kračeg ronjenja izronio kraj nje i obgrlio ju, a ona je lagano ciknula, ali se nije bunila, već mi je primila kurac i lagano ga stisla. Već je bio napet i u punoj dužini, a ona je rukom klizila po njemu i petljala oko špagice kojom sam stegao gaćice. Pomogao sam joj tako da sam stavio svoju ruku među njene noge i odmaknuo joj gaćice u stranu, te prstima ušao u njenu pičku. Nisam osjetio njene dlačice, ali su mi prsti samo skliznuli u nju, na što je ona zadrhtala i zabila mi zube u rame. I ona je izvukla moj kurac iz gaćica, te ga je sad brzo drkala.

- Idemo u malo pliće.. -tiho je rekla iako smo stajali do ramena u vodi, pa smo sad stajali u vodi malo više od struka.

Jasna je pogledala okolo i sagnula se kako bi moj vrh kurca koji je virio iz vode nestao u njenim ustima. Lagano ga je cuclala dok sam joj ja milovao jednu sisu i povremeno pogledavao okolo da netko ne naiđe. lagano me vukla ka još plićem dok mi napokon cijeli kurac nije bio van vode te se klekla u vodu i sad mi je pušila tako zdušno kurac da nije trebalo dugo da joj počnem svršavati u usta. Bez pogovora je sve gutala i mijesila mi jaja kao da ih cijedi. Malo je reći da sam uživao, ali prvi put mi je neka gutala spermu iako sam do sada imao par pušenja od cura iz škole, niti jedna nije dala da joj svršim u usta. Najčešće bi mi ga drkanjem dovele do vrhunca nakon što bi ga malo pušile. Nakon svršavanja mi je kurac i dalje stajao kao jarbol, a Jasna se postavila na koljena i ruke, te okrenula svoju zamamnu guzu prema meni i samo promrmljala:

- Jebi me.. jako..

Kleknuo sam iza nje i namjestio ga na ulaz u njenu pičku odmaknuvši gaćice u stranu i vidio sam da je obrijala dlake oko pičke. Sad je bila glatka, ako ne računamo malo naježenu kožu od vode. Polako sam ga gurnuo u nju i ušao je bez problema u dobro podmazanu pičku. Primio sam njene oble bokove i počeo se zabijati u njenu pičku. Stenjala je glasno, a ni ja nisam bio tih jer sam dahtao kao parnjača, a malo sam gubio i oslonac za koljena u pijesku, pa sam svako toliko mjenjao poziciju. Njena guza je pljeskala po mojim butinama i trbuhu, a voda je pljuskala ispod nas dok su joj sise radile valove u vodi kako su se ljuljale. Nakon desetak minuta je počela svršavati, ja sam morao izvući kurac iz njene pičke jer je špricala kao luda i to mješavinu pišake i svojih sokova, a tresla se kao da je takla struju pod vodom. Čekao sam da sme malo smiri, a ona je dahtala i stenjala, pa sam uspio shvatiti da je upravo doživjela vrhunski orgazam kao nikad do sad. Bio sam malo ponosan na sebe, ali svejedno sam ga jedva čekao zabiti ponovo u njenu mokru pičku. Kad se malo smirila, rekla je da idemo van, pa me brzo polegla na ručnike i skinula svoje gaćice, te se odmah nasadila na moj napeti kurac. Skakala je po meni kao da ga želi slomiti, a iskreno već su me malo i jaja boljela. Svejedno nije pokazivala namjeru da stane, čak ni kad sam prostenjao da ću svršiti, a jedino što je napravila kad je osjetila moj prvi mlaz sperme u svojoj pički, je da se nabila do kraja i sad je čekala da se prestanem prazniti u nju. A ja sam se trzao kao lud dok sam svršavao u njenu pičku, prvu u koju sam uopće svršavao. Nakon toga se samo izvalila na mene i sad smo se ljubili dok mi je kurac polako klizio iz njene pičke, a za njim i moja sperma pomiješana sa njenim sokovima. Dok sam ju grlio odvezao sam joj gornji dio badića i oslobodio joj mokre sise iz njega, pa zavukao ruku između naših tijela i sad sam joj mijesio poveću sisu. Lagano je zastenjala i zamumljala kroz poljupce:

- Mmmmm.. još ti nije dosta, ha?
- Nikako.. -promrmljao sam i ja, a ona se odmakla i povukla se meni na trbuh sa pičkom, tako da su mi njene sise sad bile u visini glave i mogao sam joj uhvatiti bradavice ustima, pa sam zašutio i primio se cuclanja njenih napetih bradavica.

Uzdisala je prigušeno i stenjala dok sam joj grickao i cuclao bradavice na sisama. Rukama sam joj pritom mjesio guzove, a u jednom trenutku sam prstom počeo masirati njen šupak. Malo je zastenjala i onda me pitala:

- Jesi li ga ikad gurnuo nekoj u guzu? -samo sam odmahnuo glavom, a ona je nastavila šeretski- A nekom dečkiću? ! ?
- Si luda, pa nisam homić.. -ugrizao sam ju iz protesta za sisu, na što je samo prošištala krou stisnute usnice, pa mi nabila sise na lice i šapnula.
- Hoćeš probati u moju? -zamumljao sam potvrdno ispod njenih sisa, a ona se polako spustila na niže i počela mi ponovo pušiti i drkati kurac koji se već bio opustio.

Trebalo joj je pet minuta pušenja i drkanja da ga digne, a kad je bila zadovoljna njegovom čvrstinom izvukla je iz svoje torbice onaj Tropical blend ulje za sunčanje i počela mi mazati kurac njime. Oko nas se širio miris kokosa, a ona je još malo nacijedila sebi na ruku, pa si počela mazati guzu, a meni je rekla da joj prvo uđem sa jednim prstom u njega, pa da nauljim dok ne bude glatko. Naprčila se, a ja sam ju mazao i gurao joj prst u šupak, pa je rekla da dodam još jedan i da ga malo širim. Sad sam joj vrtio prste u šupku dok je ona stavila svoje gaćice u usta i prigušeno stenjala. Zatim je rekla da joj ga stavim, ali polako. Još sam malo nauljio kurac i polako ga počeo uguravati u njen šupak. Išlo je teško, a ona je stenjala sve glasnije, da bi u jednom trenu kurac samo kliznuo u nju uz njen prigušeni vrisak koji su prigušile njene gaćice. Uhvatio sam ritam, jer su mi prsti malo klizili po njenoj guzi od onog ulja, ali sam uskoro zdušno guzio njen šupak. Povremeno bi zajecala kad bih ga malo žešće zabio u nju, ali se samo namještala. Uskoro smo se oboje izvalili na bok, pa sam joj ga sa boka zabio u guzu i zadigao joj nogu, te sam ju sad tako jebao. Sad sam joj mogao i sise mijesiti te si je ona trljala klitoris. Njen uski šupak je radio svoje i usprkos prethodnom svršavanju sam uskoro počeo puniti njenu guzu svojom vrelom spermom. A i ona je svršila trljajući si klit, pa smo sad oboje ležali u poluhladu drveća uz jezero dok nas je lagani povjetarac koji je počeo puhati hladio.

Ostatak dana smo proveli u izležavanju, povremenom milovanju, jer je sad bilo malo više ljudi okolo, a predvečer kad smo opet ostali sami još jednom sam joj napunio pičku u klasičnoj misionarskoj pozi. Poslije smo otišli kući, uz dogovor da se sutra ponovo nađemo i odemo opet na kupanje. Naše druženje se nastavilo cijelo ljeto i naučili smo oboje jako puno u seksu, a na jesen sam i ja krenuo na faks, ali u drugi grad, pa smo se nekako razišli. Za praznike kad sam došao doma ponovo sam sreo Jasninu mamu i na upit gdje je Jasna mi je rekla da je sa dečkom otišla za doček u Ljubljanu koja je tada još bila dio Juge. Bio sam malo razočaran, ali nisam baš tugovao previše, jer sam na novogodišnjem tulumu u jednom disku upoznao Barbaru sa kojom sam istu večer završio u klinču i koja me dobro iscijedila svojim vižljastim tijelom. Sa njom sam se zabavljao narednih godinu i pol, ali smo prekinuli jer jednostavno nismo imali zajednički interes.

Nakon toga sam promjenio par cura i skoro pet godina kasnije sam ponovo sreo Jasnu, čisto slučajno u gradu. Bila je već godinu dana u braku, nisam spomenuo to što me nije zvala na svadbu, ali se sa veseljem sjetila onog ljeta, te mi rekla da bih mogao navratiti, pa možda da i padne seks za dobra stara vremena. Zahvalio sam se na pozivu, ali ja sam ju odavno prebolio, pa nije bilo smisla da se ponovo probude stara sjećanja.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija