Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nezasitna trudnica

Iako sam neženja, nije da nemam prilika, ali jednostavno nisam ja za neke dulje veze. Ujedno sa svoje 32 godine i nemam nikakve potrebe za ulijetanje u brak. Radio sam u firmi u kojoj su uglavnom bile žene, uz par muških, od kojih sam ja bio najmlađi.
Ženske su sve bile udate, a Marija je bila najmlađa i ujedno u četvrtom mjesecu trudnoće. Planirala je raditi još barem dva mjeseca, jer joj ovo nije bila prva trudnoća. Inače, bila je jako zgodna, a i prije mi je zapela za oko, ali me nekako uvijek odbijalo to što je u braku. Znao sam da joj je muž pomorac, pa ga nema mjesecima doma, a koliko sam znao trebao bi doći taman kad ona krene na porodiljni. Njena duga plava kosa je bila kao od svile, a velike sise su polako postajale još veće. Bila je inače jako komunikativna i često nasmijana pa mi je bilo ugodno raditi sa njom u uredu, baš kao i sa drugom kolegicom, Gordanom. Ona je bila pred mirovinom i planirala je odraditi još te tri godine u miru.

Jedan dan sam došao malo kasnije na posao, a Gordana i Marija su nešto razgovarale, pa sam ih prekinuo, a Gordana me pogledala i samo se nasmješila:

- Evo Mare moja, mislim da bi ti Kruno rado pomogao.. -rekla je gledajući u Mariju koja se samo smijala.
- Pomogao u čemu? ! ? -upitao sam malo zbunjeno gledajući obje.
- Pa žena ima potrebe, hormoni je pucaju, a muža nema.. šta ti trebam crtati? ! ? -rekla je povišenim glasom Gordana i počela se smijati, a ja sam se zacrvenio kao rak dok su se njih dvije smijale kao lude.
- Vi niste normalne -samo sam tiho zaključio i primio se posla.

Ostatak dana je prošao radno do marende. Kako sam imao dosta posla nazvao sam si dostavu i sad sam polako jeo dok sam radio paralelno neke obračune kad je ušla Marija u ured. Pogledao sam ju dok se naginjala nad svoj stol koji je bio uz prozor, pa se lijepo vidjelo kroz njenu suknju spoj njenih nogu koji je završavao u bijelim gaćicama. Opet sam pomislio kako bi joj ga lijepo bilo uvaliti, ali i opet ono da je udata, a pogotovo da je u drugom stanju, pa sam se vratio obračunima. Uto se Marija okrenula prema meni i gledala me naslonjena na stol. A onda je došlo njeno pitanje:

- I? Jesi li razmislio o onome?
- O čemu? -pogledao sam ju zbunjeno preko ekrana od računala.
- Pa o onome što je Gordana govorila.. -mirno je rekla i nastavila- Stvarno imam potrebe i treba mi dobar seks..
- Ček ček.. kako to misliš? -i dalje mi je to sve bilo nejasno- Ti bi da te ja pojebem? ! ? ! ? ! -upitao sam tiho i s nevjericom, a ona je samo mirno kimnula glavom.
- Upravo tako.. želim da tvoj tvrdi kurac napuni moju vrelu pičku.. -ja i dalje nisam vjerovao da sam dobro čuo šta je upravo rekla, ali je moj kurac jako dobro čuo i osjećao sam kako se budi u gaćama koje su mi postale super tijesne.
- K.. k.. kako.. -propentao sam, a ona je prasnula u smijeh
- Pa da mi ga staviš u pičku, kako -smijala se i prišla mom stolu, te dodala- Budalice, ja te odavno mjerkam i voljela bi da mi ga ti staviš u pičku..
- Mislim.. htio sam pitati.. kada i gdje? ! -brzo sam se ispravio dok je ona milovala moje lice.
- Ja bi ga voljela dobiti odmah, ako nemaš ništa protiv.. -rekla je i otišla do vrata, pa ih zaključala i vratila se do stola.

Gledao sam ju dok je ona zadigla suknju i sjela ispred mene na stol i sve one papire, te je raširila noge i odmaknula bijele pamučne gaćice u stranu. Ugledao sam lijepu i rozu pičku koja je već bila vlažna, te se sjajila od sokova. Sagnuo sam se i polako ju liznuo. Samo je zadahtala, a ja sam ju nastavio lizati u cuclati klit. Ona je prigušeno stenjala i samo prošaptala:

- Daj me jebi više..

Ustao sam i skinuo hlače, te gaće i podigao majicu, a onda ju polako privukao bliže rubu stola, pa sam joj namjestio napeti kurac na ulaz u njenu pičku i polako joj ga gurnuo unutra. Zastenjala je tiho, pa se malo nagnula unatrag, taman da se nasloni na hrpu papira koja je stajala na stolu. Ja sam joj zadigao noge raširivši ih još malo i počeo joj ga zabijati u pičku sve jače i jače. Malo me rub njenih gaćica strugao po kurcu, ali nisam obračao pažnju na to, jer je ona već bila pri svom prvom orgazmu koji je prigušeno odstenjala i samo prigušeno vrisnula dok se iz njene pičke slijevalo po mom stolu. Ja se nisam nikako zaustavljao i samo sam ju nastavio štepati, tj zabijati joj ga do jaja u mokru pičku. Dahtala je dok je moj široki kurac širio njenu pičku ulazeći ubrzano skroz do jaja u nju. Trebalo mi je još malo manje od pet minuta da počnem i ja svršavati. Nisam ga izvukao iz nje već sam joj punio pičku svojim sokovima. Nakon što sam se ispraznio u njuostali smo još neko vrijeme tako stajati, a onda sam joj ga polako izvukao, pa su za njim krenuli i naši pomiješani sokovi iz njene pičke. Pomogao sam joj da ustane sa stola, a onda sam očistio stol, pa svoj kurac dok je ona prebrisala sama svoju pičku. Poslije mi je šapnula da je bilo super i da bi mogla još, ali sam rekao da ožemo kasnije poslije posla, a ona se složila.

Ostatak radnog vremena je prošao u miru, a Gordana se pravila da ništa ne zna, mada sam ja znao da ona itekako dobro zna šta se desilo, jer se pojavila dobrano zakasnivši sa marende, pa samo pogledala Mariju i namignula joj. Nakon završetka radnog vremena mi je Marija poslala poruku da idemo do nje, jer je klinka kod njenih starci do navečer, pa bi voljela to iskoristiti. Pristao sam i sad smo već bili kod nje.
Brzo se je skinula i sad je bila potpuno gola ispred mene, pa sam uživao u pogledu na njeno raskošno tijelo i mali trbuščić koji se sad lijepo vidio. Prišla mi je i primila me za moj napeti kurac, pa se polako spustila na koljena i počela mi ga lagano pušiti. Milovala mi je jaja i gutala kurac do jaja, pa ga onda lizala od vrha glavića do jaja i natrag, pa opet gutala, te ga lagano drkala, da bi onda ustala i okrenula mi leđa, te se naslonila na naslon trosjeda i okrenula mi guzu. Ja sam se sagnuo i sad sam joj lizao pičku sve do šupčića, pa onda njega oblizao, a ona je duboko uzdahnula:

- Isuse kako je dobro.. znaš nikad ga još nisam probala u guzu.. da li bi me volio jebati u guzu? -upitala me je gledajući me preko ramena.
- Ako želiš zato ne -mirno sam rekao i pljesnuo ju po guzovima da su se zacrvenili, a ona je samo zastenjala.
- Mmmm.. daaaa.. hoću da me jebeš u šupak.. .

Samo sam ustao i polako joj namočio dva prsta u pičku, pa ugurao kurac na njihovo mjesto, a prstima sam počeo lagano bušiti njen nevini šupčić. Stenjala je i povremeno bi vrisnula kad bi ju zaboljelo, ali se nije odmicala, čak se i nabijala više na moj kurac, a time i na moje prste u svom šupčiću. Nakon minute ili dvije sam izvukao kurac iz njene pičke i polako ga stavio onako sluzavog na ulaz u njen šupak, pa sam ga počeo lagano gurati unutra. Stenjala je i cvilila dok sam uguravao glavić, a kad je ušao samo je vrisnula, a ja sam ga u još par poteza zabio više od pola u njen šupak. Držao sam ju za bokove, a ona je jednom rukom širila guzove da bi joj ušao što dublje u guzu. Stenjala je sve jače, a povremeno bi i vrisnula, a onda se počela tresti od orgazma. Curilo je iz njene pičke niz njene noge, a ja sam osjećao kako mi dolazi i uskoro sam se počeo prazniti u njen šupak trzajući se. Polako sam ga izvukao iz njenog raširenog šupka, a ona se polako uspravila i rekla da ju pratim. Hodao sam iza nje dok se sperma cijedila iz njenog šupka dalje niz noge, a ubrzo smo ušli u kupaonicu i pod tuš.

Oprali smo jedno drugo, te se i olakšali, pa mi je opet počela drkati kurac koji kao da je samo čekao njene ruke na sebi, pa je već spremno stajao uspravan. Nakon toga smo se prebacili u njenu spavaću sobu i još dva puta taj dan sam joj napunio pičku sa svojom spermom. Nakon toga smo se nastavili jebati svaki drugi dan dok je još radila, a i kasnije kad je rodila željela je da nastavimo povremene seksualne susrete. Nisam imao ništa protiv, jer je bio gušt svaki put joj svršiti u pičku, a i u šupak, jer je počela obožavati analni seks. Čak sam joj ga i u uredu znao staviti u šupak, pa ju dobro napuniti. Gordana je bila sretna zbog nas, pa je čak i rekla da bi bili super par, ali smo ju samo pogledali i ona se nacerila kako nas je dobro cimnula.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija