Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nives i ja u mm krevetu!!!

Nakon što sam prvi put imao seks sa njom u magacinu lokala gdje sam radio, Nives mi je ostavila broj telefona i obećala mi je da će sada mnogo češće da dolazi kod mene u Beograd da imamo seks. Već sutradan mi je stigla poruzka sa njenog telefona u kojoj je pisalo da joj je prethodna noć bila super i da jedva čeka da je opet ponovimo. Na poruku sam odogovrio da i ja to jedva čekam, ali da će ovaj put da bude mnogo lepše jer želim da uživa kako i dolikuje. Odmah me je pitala šta to imam na umu , ali nisam htio da joj odajem planove. Narednih dana smo slali jedno drugome naše slike gdje smo potpuno goli, i gdje ja drkam na nju a ona meni kako mazi picu. Ta priča je trajala do narednog vikenda kada mi je rekla da dolazi ponovo u Beograd.

Dogovrio sam se sa drugarima sa posal da ne radim tu noć. Kada je došla u lokal čekao sam je za stolom. Kada je vidjela da ne radim bila je jako iznenađena. Rekao sam joj da ne brine ništa, već da idemo na neko mnogo ljepše mjesto da uživamo. Pokupili smo stvari i krenuli u moj stan. Kada smo došli već sam unaprijed se spremio da sve bude romantično. Sa vrata smo počerli da se ljubimo. Dok sam je ljubio po vratu govorila mi je kako sam joj jako nedostajao, i kakko je jedva čekala da bude opet sa mnom. Počeli smo da skidamo jedno drugo i za nekoliko trenutaka smo oboje bili goli. Odveo sam je u spavaću sobu. Legla je na krevet. Počeo sam da je ljubim po vratu a ona da uživa. Nakon toga sam krenuo lagano da se spuštam prema njenim vcelikim sisama. Ljubio sam ih, lizao jezikom njene tada već tvrde bradavice koje su se bile jako ukrutile.

Jako se bila napalila, jer je već krenula da stenje i pomjera guzu kao da je već tucam. Ostao sam još nekoliko trenutaka da se igram sa njenim sisama aonda sam je ljubeći preko stomaka se počeo spuštati prema njenoj pici. Prstima sam lagano razmakao njene usmine i počeo jezikom da joj ližem klitoris. Potpuno je od užitka poludjela. Vrtila je guzom na mom jeziku, nabijajući se sve više na moj jezik. Rukama me je uhvatila za moju kosu i bukvalno me je navlačila na njenu prelijepu pičku. Tada sam još jače počeo da je tucam jezikom a ona da bude sve više i više vlažnija. Nije mogla da izdrži više ustala i rekla da je sada nje red da me zadovolji. I ona je krenula da me ljubi od vrata, polako da se spušta prema mom kurcu koji je već bio jako tvrd. Kada je došla do njega počela ga je ljubiti od korjena kurca sve do glavića.

Potom ga je uzela u usta i počela silovito da puši. Dok mi ga je pušila rukama mi je stalno mijesila jaja. Kada bi ga izvadila iz usta jezikom bi šarala po mom glaviću. Uživao sam kako da sam na sedmom nebu. Toliko mi se jako nabijala ustima na kurac da sam počeo da svršavam. Upozorio sam je da ću svršiti i da ga izvadi, ali tada je samo nastavila da se ustima nabija na njega još jače, ispuštajući uzvike zadovoljstva. Ja sam prilikom svršavanja se podigao sa kreveta mojom guzom i spraznio se direktno u njena usta. Nije sve mogla da proguta, već se jedan dio počeo cijediti iz usta preko njenih sisa. Nije ga vadila iz usta sve dok se ponovo nije digao. Koliko sam bio napaljen nije mu mnogo trebalo da opet bude u punoj veličini. Ustala je opkoračila me i na tako sluzavog od sperme počela se nabijati na kurac. Dok se nabijala miješala je kukovima nekoliko trenutaka, a onda se žestokim ritmom počela dizati gore dolje.

Nabijajući se na kurac stalno bi mi ponavljala kako sam odličan jebač i kako joj jako paše moj kurac. Bila je ispunjena mojim kurcem tvrdim do karaja. Dok je skakal po njenu nekoliko puta sam je udario po dupetu rekavši joj da se nabija još jače. To je jako palilo pa se tada nabijala kao prava kurvica. Nije joj mnogo trebalo da počne se tresti od orgazma i da svršava. Skinuo sam je sa kurca okrenuo prema sebi otpozadi i počeo je tucati silovito. Dok sam je tucao rukama sam je držao za kosu. Stenjala je jako , govoreći mi da je jebem jače , da je od sada samo moja kujica i da samo će je moj kurac od sada tucati. To me je jako napalilo da sam toliko brzo je počeo jebati da je već sada vrištala od užitka. Udarao sam je po guzi, što je jako voljela. Palila me je kao nijedna do sada. Nije joj trebalo mnogo da počne svršavati po drugi put. Kada je svršila sručila se na krevet sva znojava i iscrpljena govoreći da sam joj razvalio picu.

Tada sam je udario po guzi rekavši da ima još jednu rupicu koju joj nisam tucao. Pogledala me je u oči i rekla da se nikada do sada nije tucala u guzu i da se boji da će je jako boljleti. Rekao sam da ću biti ovaj nježan. Uzeo sam kremu iz kupatila, dobro joj namazao čmar a zatim moj debeli kurac i polako počleo da ga guram. Baš je bila uska i nakon nekoliko pokušaja moj kurac je počeo da ulazi u njenu guzu. Vidio sam da je boli ali u isto vrijeme i da uživa. Počeo sam da je tucam polako. Svaki put kada bi malo jače ušao rukama bi me odmicala od nje, govreći da je jako boli i da budem nježan. Tucao sam je tako dobrih dva tri minuta a potom sam mallo jače ubrzao. Nije više mogla da govori ništa već je stavila u svoja usta jastuk da bi se umirila koliko je bila bučna. To me je jako napalilo. Rukama sam je uhvatio za kukove i počeo jebati sve dok nisam krenuo da svršavam u nju.

Nisam htio da ga vadim napolje nego sam počeo da špricam spermu u njenu guzu. I ja sam moram priznati bio jako iscrpljen, izvadio sam ga tek nakon što mi je kurac spao. Kada sam ga izvukao iz guze za njim je potekla moja sperma. Pali smo na krevet iscrpljeni, gdje smo se nastavili maziti još nekoliko minuta. Predložio sam joj da odemo zajedno pod tuš gdej smo zajedno uživali. Ostala je da prespava tu noć kod mene iako nije planirala jer nije mogla da ide koliko sam dobro je izjebao u picu i guzu. Rastali smo se tek ujutru do našeg sledećeg susreta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija