Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nježni dodir

Kako sam imao taj put djevojku koju sam volio htio sam ju usrećiti tu noć jer joj je bio rođendan. Ujutro sam ju probudio i iznenadio sa doručkom u krevet kao i skuhanom kavom te pripremljenom odjećom za posao. Doručkovala je, obukla se i odvezao sam ju na posao. Zatim sam otišao i sam na posao i zamolio šefa da me pusti ranije taj dan kako bih mogao iznenaditi svoju djevojku.

Pustio me 2 sata ranije s posla i otišao sam u nabavku. Kupio sam latice ruža, dvije velike svijeće te puno manjih. Kupio sam i pileće bijelo meso kao i ostale dodatke potrebne te se uputio kući. Kad sam došao kući pospremio sam malo stan, pripremio svijeće, ukrasio stol te počeo praviti večeru. Za večeru sam pravio pileće bijelo meso na ražnju, a kao salatu miješanu salatu od lisnate salate. Ostavio sam u peći meso da se grije te otišao po nju na posao.

Dovezao sam ju kući, skinuo kaput i pomogao joj da se izuje. Zatim smo otišli do blagavaonice i tamo sam joj dao večeru. Bila je ugodno iznenađena i rekla je kako je ukusno. Zatim smo malo sjeli na kauč i odmorili se uz čašu vina. Gledali smo tako televiziju i mazili se te sam joj dao poklon. Otvorila je, a u kutiji je bio novi dijamantni prsten, poljubila me. Malo sam se udaljio i šapnuo joj: "Svoj pravi poklon ćeš tek dobiti".

Odveo sam ju u spavaću sobu, polegnuo ju u krevet i počeo ju ljubiti strastveno. Za to vrijeme sam joj nježno masirao grudi. Zatim sam ju počeo ljubiti po vratu te silazio niže i niže. Skinuo sam joj majicu i odmah joj otkopčao grudnjak. Počeo sam joj ljubiti i masirati grudi, lickati bradavice i igrati se s njima na razne načine koje znam da joj pašu. Zatim sam silazio još niže i počeo joj ljubiti trbušćić.

Zatim sam joj skinuo hlače i ostavio ju u tangicama. Ljubio sam ju preko tangica i masirao rukom. Već se jako navlažila. Počeo sam ljubiti rub njezinih gaćica, a zatim sam zubima uhvatio rub i počeo ih lagano skidati zubima. Kad sam ih skinuo počeo sam ju izluđivati jezikom. Cijelu pičku sam joj lizao i svaki put bih pogodio klitoris tek toliko da ju izazivam. Zatim sam polizao dva prsta i počeo ih lagano gurati njoj u pičku. Osjetio sam kako trza od ugođaja. Gledao sam ju u oči dok sam ulazio prstima u nju, a zatim sam joj počeo lizati i sisati klitoris.

Gledao sam ju kako koluta očima od užitka i kako pomiče tijelo. Zatim sam stao, skinuo hlače i gaće, malo prodrkao kurac, stavio malo lubrikanta te počeo polako ulaziti u nju, ulazio sam centimetar po centimetar tako da ga cijelog osjeti u sebi. Ušao sam do kraja i onda ju poljubio. Zatim sam istim tempom počeo izlaziti iz nje, pa sam ponovno ušao ali malo brže i počeli smo voditi ljubav.

Ulazio sam u nju jako nježno jer sam htio da uživa i svaki put bih pogodio sve njezine erogene zone. Ludila je, uživala, uzdisala, govorila kako me voli, a ja nisam ubrzavao nego sam ju jebao istim tempom da mi uživa što duže. Rekla je kako je blizu i da malo ubrzam. Počeo sam ubrzavati i osjetio kako je njezina pička postala uža jer je počela doživljavati orgazam, to je dovelo i mene do vrhunca ali sam izdržao da se pička malo opusti zatim sam ga izvadio i svršio po njezinom trbuhu.

Poljubio sam ju i rekao joj: "Sretan rođendan malena, nadam se da ti je bilo super". Nakon toga smo zaspali :)

Malo nježnosti, cure/djevojke/gospođe/gospođice jednom riječju dame, a i ostala publika nadam se da vam se svidjelo :)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija