Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Noć za troje

Stigli smo brzo do Janjinog stana u kojem sam bio prvi put, a cijelim putem u Janjinom autu mi je Kristina lagano drkala kurac, tako da kad smo stigli do stana imao sam popriličan šator na hlačama. kristina se samo smijuljila, a ja sam se sagnuo i samo joj šapnuo:

- Ja ću se smijuljiti kad ti ga zabijem do jaja u pičku..
- Jedva ga čekam -rekla je mazno i stisla se uz mene sa guzom trljajući po mom kurcu.

Uto je Janja otvorila vrata i ušli smo unutra, a onda su me odmah povele do spavaće sobe i odmah me skinule do gola, pa me Janja gurnula na krevet, dok su se njih dvije skidale i mazile se pritom. Kurac mi je stajao kao telefonski stup, a njih dvije su ljubile i lizale sise jedna drugoj, trljale si pičke međusobno, pa sam shvatio zašto im se nikad nije nitko uvalio do sada. Ali kako to da su mene večeras izabrale? ! ?
Međutim nisam više o tome stigao razmišljati, jer su se spustile na krevet i počele mi ljubiti noge, tj butine, a onda su se dovukle jezicima do mog kurca, te je započelo naizmjenično pušenje i lizanje, te je povremeno svaka usisavala po jedno moje jaje. Ludio sam, pogotovo što su mi rekle da se ne diram, a ni njih, pa sam se jedino mogao prepustiti njihovim usnama, jezicima i prstima. Nije prošlo ni deset minuta, a moj kurac je špricao visoko spermu koja je padala na njihova lica i kosu, te po mom trbuhu. Obje su se bacile na lizanje moje sperme, a onda su mi i kurac počele lizati dok ga nisu oblizale cijeloga.

Nakon toga je Janja izvukla iz ladice ormarića kraj kreveta nekakav prsten od gume i navukla mi ga na kurac, te ga provukla ispod jaja. Sad mi je kurac stajao usprkos tome što sam maloprije svršio, pa je Janja zadovoljna time posegnula ponovo u onu ladicu i izvukla veliki umjetni kurac koji je bio pričvršćen na kožni pojas. Pružila ga je Kristini koja ga je odmah sebi satvila, a Janja se naguzila izbacivši stražnjicu u zrak i raširivši pritom noge, pa je sad njena pička bila blago raširena, a Kristina je mazala onaj umjetni kurac sa lubrikantom, pa se smjestila iza Janje. Zatim je pozvala mene da stanem iza nje i dala mi lubrikant da si namažem kurac, a onda i njen šupak. Malo sam zastao, jer do sada još niti jednu nisam izjebao u guzu, ali se Kristina samo nasmješila i rekla da je isto kao i u pičku, samo treba više podmazivati. Samo sam kimnuo i čekao.

Kristina je namjestila onaj umjetni na ulaz u Janjinu pičku i gurnula ga unutra. Janja je zastenjala, a onda se počela nabijati prema Kristini koja se malo nagnula naprijed i pozvala me. Kleknuo sam iza Kristine i počeo joj mazati šupak, a onda i gurnuo prst unutra. Čuo se samo duboki uzdah, a onda je rekla da joj ga zabijem u šupak. Nije me trebalo baš nagovarati za to, pa sam polako raširio Kristinine guzove koji su se tresli dok se Janja nabijala na onaj umjetni kurac. Gurnuo sam ga i na moje iznenađenje samo je kliznuo unutra. Imao sam osjećaj da joj je šupak širi nego pička. Primio sam ju za bokove i još par puta ga nabio dok joj skoro cijeli nije bio unutra. Kristina je stenjala i uzdisala kolutajući očima, a Janja se skinula sa onog umjetnog kurca i tiho rekla da ga i njoj stavimo u šupak.

Uz moju pomoć samo Kristina i ja namjestili onaj kurac na ulaz u njenu guzu i zajednički se uskladili, te joj ga postepeno zabili u šupak. Bila je to čudna situacija. Kristina u sendviću između mene i Janje, koja je bila naprečena dok sam ja jebao Kristinu i sa tim pokretima nabijao i onaj umjetni kurac u Janjinu guzu. Obje su stenjale, naročito Kristina, jer sam njoj najviše uguravao kurac u guzu. Primio sam ju za sise i sad se naslonila na moja prsa dok su moji ubodi u njen šupak sad bili usklađeni sa Janjinim nabijanjem na onaj umjetni kurac koji je imala Kristina. Poslije sam skužio da taj pojas ima i jedan mali dodatak, tj da je jedan mali plastični kurčić trljao njen klitoris kako se micala ona ili sami pojas. Uskoro se Kristina počela tresti i svršavati uz jaki vrisak, a Janja se sve jače nabijala, pa sam ja držao Kristinu za sise dok je moj kurac pulsirao u njenoj guzi. Uskoro je i Janja svršila, pa se skinula sa onog plastičnog, a ja sam sad polegao Kristinu i nastavio ju jebati i dalje u šupak. Stenjala je glasno dok sam joj se zabijao, ali nikako da svršim iako me sama situacija napalila do bola. A onda sam skužio da je kriv onaj prsten, pa sam izvukao kurac iz Kristininog šupka i krenuo sa skidanjem, ali su se njih dvije usprotivile, te me ponovo bacile na leđa, a Janja se popela na mene i sjela sa svojom pičkom na moj kurac, te je samo kliznula po njemu. Počela se nabijati na moj kurac svom snagom, a dotle se Kristina riješila onog pojasa i sad je sa svojom natopljenom pičkom sjela na moje lice. Lizao sam ju kao lud, a bila je slankasta i osjećao se lagani miris pišake, ali mi je bilo sasvim svejedno jer sam naprosto uživao.

Sad se Kristina trljala po meni, a Janja nabijala na moj kurac, pa se onad ustala i skinula mi onaj prsten sa jaja i kurca, te sam osjetio neopisivo olakšanje, a onda se ponovo nasjela i nakon još malo stezanja mog kurca i malo nabijanja počeo sam svršavati puneći joj pičku svojom spermom. Ciknula je kad sam ju počeo špricati iznutra, a onda je i ona svršila, baš kao i Kristina koja mi je zalila lice svojim sokovima.

Nakon toga smo se svi iscrpljeni izvalili na krevetu i nakon nekog vremena smo pozaspali. Bilo je već svanulo kad sam se probudio i kad sam vidio da sam sam u krevetu. Ustao sam i našao ih u kuhinji, tj Kristinu, jer je Janja bila pod tušem.

- Dobro jutro! Jesi se naspavao? -rekla je i prišla mi, te me onako gola zagrlila i poljubila.
- Jesam, ali nisam bio siguran da li sam sve sanjao.. -rekao sam nakog što sam joj uzvratio poljubac i pomilovao joj guzu.
- Bez brige, nisi -rekla je i pružila mi komad kruha namazan maslacem i medom, pa je nastavila- A to ti može potvrditi moja guza koju još malo boli od tvoje mrcine.
- Ahhh.. sorry za to.. -rekao sam i ponovo ju poljubio.
- Ma daj.. baš mi je bilo super.. -rekla je dok je Janja upravo dolazila u kuhinju također potpuno gola, pa mi je pokazala na kupaonicu.
- Slobodno ti je i imaš tople vode.. -sad me i ona poljubila, pa sam i njoj uzvratio kao i Kristini pomazivši ju po guzi.

Nakon tuširanja smo se spremili, pa smo odvezli Kristinu kući, a mene je Janja odvezla do kvarta, pa sam se otišao odmoriti, jer su rekle da bi mogli i večeras opet napraviti isto, a ja nisam imao ništa protiv. Od tada smo se jebali tako svaki vikend, a svaki je bio inspirativniji i divljiji, pa sam znao preko tjedna hladiti kod kuće jaja da se oporave za vikend sa njih dvije. Kristina me je pitala da bi mi htjela biti cura, a Janja je rekla da nema ništa protiv dok će i ona dobiti porciju moje kurčine. Poslije sam saznao da su me već duže snimale, a naročito što se jedan od frendova izlanuo u kafiću koliki mi je kurac. Od tada su ih pičke svrbile i jedva su dočekale da me mogu imati za sebe.

A šta da vam kažem, meni je super dok je i njima super. Čak je i gazda kafića pregrmio to što smo ja i Kristina sad cura i dečko, pa nisam dobio izgon iz kafića.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija