Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Noć za troje

Ocjena: 4.5

Stigli smo brzo do Janjinog stana u kojem sam bio prvi put, a cijelim putem u Janjinom autu mi je Kristina lagano drkala kurac, tako da kad smo stigli do stana imao sam popriličan šator na hlačama. kristina se samo smijuljila, a ja sam se sagnuo i samo joj šapnuo:

- Ja ću se smijuljiti kad ti ga zabijem do jaja u pičku..
- Jedva ga čekam -rekla je mazno i stisla se uz mene sa guzom trljajući po mom kurcu.

Uto je Janja otvorila vrata i ušli smo unutra, a onda su me odmah povele do spavaće sobe i odmah me skinule do gola, pa me Janja gurnula na krevet, dok su se njih dvije skidale i mazile se pritom. Kurac mi je stajao kao telefonski stup, a njih dvije su ljubile i lizale sise jedna drugoj, trljale si pičke međusobno, pa sam shvatio zašto im se nikad nije nitko uvalio do sada. Ali kako to da su mene večeras izabrale? ! ?
Međutim nisam više o tome stigao razmišljati, jer su se spustile na krevet i počele mi ljubiti noge, tj butine, a onda su se dovukle jezicima do mog kurca, te je započelo naizmjenično pušenje i lizanje, te je povremeno svaka usisavala po jedno moje jaje. Ludio sam, pogotovo što su mi rekle da se ne diram, a ni njih, pa sam se jedino mogao prepustiti njihovim usnama, jezicima i prstima. Nije prošlo ni deset minuta, a moj kurac je špricao visoko spermu koja je padala na njihova lica i kosu, te po mom trbuhu. Obje su se bacile na lizanje moje sperme, a onda su mi i kurac počele lizati dok ga nisu oblizale cijeloga.

Nakon toga je Janja izvukla iz ladice ormarića kraj kreveta nekakav prsten od gume i navukla mi ga na kurac, te ga provukla ispod jaja. Sad mi je kurac stajao usprkos tome što sam maloprije svršio, pa je Janja zadovoljna time posegnula ponovo u onu ladicu i izvukla veliki umjetni kurac koji je bio pričvršćen na kožni pojas. Pružila ga je Kristini koja ga je odmah sebi satvila, a Janja se naguzila izbacivši stražnjicu u zrak i raširivši pritom noge, pa je sad njena pička bila blago raširena, a Kristina je mazala onaj umjetni kurac sa lubrikantom, pa se smjestila iza Janje. Zatim je pozvala mene da stanem iza nje i dala mi lubrikant da si namažem kurac, a onda i njen šupak. Malo sam zastao, jer do sada još niti jednu nisam izjebao u guzu, ali se Kristina samo nasmješila i rekla da je isto kao i u pičku, samo treba više podmazivati. Samo sam kimnuo i čekao.

Kristina je namjestila onaj umjetni na ulaz u Janjinu pičku i gurnula ga unutra. Janja je zastenjala, a onda se počela nabijati prema Kristini koja se malo nagnula naprijed i pozvala me. Kleknuo sam iza Kristine i počeo joj mazati šupak, a onda i gurnuo prst unutra. Čuo se samo duboki uzdah, a onda je rekla da joj ga zabijem u šupak. Nije me trebalo baš nagovarati za to, pa sam polako raširio Kristinine guzove koji su se tresli dok se Janja nabijala na onaj umjetni kurac. Gurnuo sam ga i na moje iznenađenje samo je kliznuo unutra. Imao sam osjećaj da joj je šupak širi nego pička. Primio sam ju za bokove i još par puta ga nabio dok joj skoro cijeli nije bio unutra. Kristina je stenjala i uzdisala kolutajući očima, a Janja se skinula sa onog umjetnog kurca i tiho rekla da ga i njoj stavimo u šupak.

Uz moju pomoć samo Kristina i ja namjestili onaj kurac na ulaz u njenu guzu i zajednički se uskladili, te joj ga postepeno zabili u šupak. Bila je to čudna situacija. Kristina u sendviću između mene i Janje, koja je bila naprečena dok sam ja jebao Kristinu i sa tim pokretima nabijao i onaj umjetni kurac u Janjinu guzu. Obje su stenjale, naročito Kristina, jer sam njoj najviše uguravao kurac u guzu. Primio sam ju za sise i sad se naslonila na moja prsa dok su moji ubodi u njen šupak sad bili usklađeni sa Janjinim nabijanjem na onaj umjetni kurac koji je imala Kristina. Poslije sam skužio da taj pojas ima i jedan mali dodatak, tj da je jedan mali plastični kurčić trljao njen klitoris kako se micala ona ili sami pojas. Uskoro se Kristina počela tresti i svršavati uz jaki vrisak, a Janja se sve jače nabijala, pa sam ja držao Kristinu za sise dok je moj kurac pulsirao u njenoj guzi. Uskoro je i Janja svršila, pa se skinula sa onog plastičnog, a ja sam sad polegao Kristinu i nastavio ju jebati i dalje u šupak. Stenjala je glasno dok sam joj se zabijao, ali nikako da svršim iako me sama situacija napalila do bola. A onda sam skužio da je kriv onaj prsten, pa sam izvukao kurac iz Kristininog šupka i krenuo sa skidanjem, ali su se njih dvije usprotivile, te me ponovo bacile na leđa, a Janja se popela na mene i sjela sa svojom pičkom na moj kurac, te je samo kliznula po njemu. Počela se nabijati na moj kurac svom snagom, a dotle se Kristina riješila onog pojasa i sad je sa svojom natopljenom pičkom sjela na moje lice. Lizao sam ju kao lud, a bila je slankasta i osjećao se lagani miris pišake, ali mi je bilo sasvim svejedno jer sam naprosto uživao.

Sad se Kristina trljala po meni, a Janja nabijala na moj kurac, pa se onad ustala i skinula mi onaj prsten sa jaja i kurca, te sam osjetio neopisivo olakšanje, a onda se ponovo nasjela i nakon još malo stezanja mog kurca i malo nabijanja počeo sam svršavati puneći joj pičku svojom spermom. Ciknula je kad sam ju počeo špricati iznutra, a onda je i ona svršila, baš kao i Kristina koja mi je zalila lice svojim sokovima.

Nakon toga smo se svi iscrpljeni izvalili na krevetu i nakon nekog vremena smo pozaspali. Bilo je već svanulo kad sam se probudio i kad sam vidio da sam sam u krevetu. Ustao sam i našao ih u kuhinji, tj Kristinu, jer je Janja bila pod tušem.

- Dobro jutro! Jesi se naspavao? -rekla je i prišla mi, te me onako gola zagrlila i poljubila.
- Jesam, ali nisam bio siguran da li sam sve sanjao.. -rekao sam nakog što sam joj uzvratio poljubac i pomilovao joj guzu.
- Bez brige, nisi -rekla je i pružila mi komad kruha namazan maslacem i medom, pa je nastavila- A to ti može potvrditi moja guza koju još malo boli od tvoje mrcine.
- Ahhh.. sorry za to.. -rekao sam i ponovo ju poljubio.
- Ma daj.. baš mi je bilo super.. -rekla je dok je Janja upravo dolazila u kuhinju također potpuno gola, pa mi je pokazala na kupaonicu.
- Slobodno ti je i imaš tople vode.. -sad me i ona poljubila, pa sam i njoj uzvratio kao i Kristini pomazivši ju po guzi.

Nakon tuširanja smo se spremili, pa smo odvezli Kristinu kući, a mene je Janja odvezla do kvarta, pa sam se otišao odmoriti, jer su rekle da bi mogli i večeras opet napraviti isto, a ja nisam imao ništa protiv. Od tada smo se jebali tako svaki vikend, a svaki je bio inspirativniji i divljiji, pa sam znao preko tjedna hladiti kod kuće jaja da se oporave za vikend sa njih dvije. Kristina me je pitala da bi mi htjela biti cura, a Janja je rekla da nema ništa protiv dok će i ona dobiti porciju moje kurčine. Poslije sam saznao da su me već duže snimale, a naročito što se jedan od frendova izlanuo u kafiću koliki mi je kurac. Od tada su ih pičke svrbile i jedva su dočekale da me mogu imati za sebe.

A šta da vam kažem, meni je super dok je i njima super. Čak je i gazda kafića pregrmio to što smo ja i Kristina sad cura i dečko, pa nisam dobio izgon iz kafića.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina