Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Noćni recepcioner

Već godinama radim kao noćni recepcionar u jednom našem poznatom hotelu. Čovjek bi rekao dosadan posao, ali bilo je svega u mom radu, no nikad nisam petljao sa gostima. Imali smo jako poznete goste, ali pravilo diskrecije mi ne dozvoljava da pišem o detaljima i imenima. A nedavno sam doživio i pravi sex sa jednom bogatom gošćom, koju ću ovom prilikom zvati Lidija.

Lidija je bila naša stalna gošća u zadnjih deset godina i dobro sam ju poznavao. Ne onako kako vi mislite, već sam znao sve njene prohtjeve i mušićave zahtjeve. S obzirom na njenu financijsku pozadinu, direktor joj je sve odobravao. Inače, Lidija je bila Austrijanka, iz Salzburga, i jedna od vlasnika jedne poznate firme. Inače je obožavala Opatiju i sve vezano uz Kvarner. Dakle, žena od 52 godine sa bujnim i malo visećim sisama, solidne guze i dugih nogu, te bujne plave kose. Uvijek je bila nasmijana kad bi ne srela u hotelu, a i ja sam se trudio biti ljubazan sa njom. A tu večer mi se to i isplatilo.

Petak navečer je polako ušao u subotu ujutro, negdje oko 1 sat, pojavila se Lidija na vratima, vidno pripita. Nekako je došla do recepcije i ja sam brzo ustao da joj pomognem kako ne bi pala. U zadnji čas, a uhvatio sam ju za one bujne sise i osjetio sam mekoću i toplinu istih na svojim rukama preko tanke svilene bluze, jer ipak je bilo ljeto. Upitao sam ju da li ide u sobu, ali me nije razumjela, pa sam ju posjeo na stolicu iza pulta recepcije dok ja nađem master ključ kako bi ju odveo do sobe. Zatim sam na brzinu zaključao ulazna vrata hotela, da ne bi netko ušao nepoznat, pa sam podigao Lidiju koja mi se smješkala, a na prsima su stršale dvije ukručene bradavice.

Poveo sam ju do lifta, pridržavajući ju oko struka. A onda šok u liftu. Uhvatila me rukom za kurac preko hlača i počela ga stiskati, pa me poljubila u usta i mogao sam osjetiti miris alkohola. Usprkos tome što nisam želio da mi se kurac digne on se nije obazirao i uskoro je svih devetnaest centimetara bilo napeto u mojim gaćama. Lidija nije popuštala i sve jače je stiskala moj kurac uz uzdisanje;
- Meine liebe.. du must fick mich..

Ubrzo sam otključao njenu sobu i samo me povukla unutra, a ja sam se trudio biti tih i nekako ju odbiti, ali jednostavno nije išlo. Njeni prsti su bili jako vješti i ubrzo je moj kurac bio van hlača, pa je samo prošaptala i sjela na krevet:

- Ahhhh.. . sie ist so schone.. . -onda ga je počela lizati i rekla- ahhh und sooo sooo susse.. .

Nastavila ga je pušiti još koju minutu dok sam ja osjećao kako mi jaja pulsiraju. Moram priznati da ga već dugo nisam umočio u pičku, jer žena pusti eventualno jednom mjesečno da joj ga zabijem u pičku, ali mi ga najčešće izdrka i to je to. Sad sam se bojao da bi mogao brzo svršiti i nekako ju razočarati.

Te misli su me napustile kad je skinula bluzu i ostala u čipkastom prozirnom grudnjaka, a onda se ispružila na leđa i nedvosmisleno raširila noge pa sam ugledao iste takve čipkaste gaćice iza kojih se skrivala njena dlakavica. Poziv je bio jasan:

- Komm, fick mich.. .

Primio sam gaćice i povukao ih uz noge, a onda i suknju, pa je ostala samo u grudnjaku, samostojećim najlonkama do pola butina i štiklama. Onda sam ju poželio lizati, pa sam se smjestio između njenih nogu i krenuo polako jezikom po dosta mokroj pički koja je bila raširena ispod male frizurice na brežuljku iznad. Lizao sam ju od šupka do klitorisa i natrag, a onda usisao klitoris i izazvao glasno stenjanje kod nje. A iz pičke je samo procurilo. Dobrih pet minuta sam lizao njenu pičku do samog orgazma, a onda sam stao i skinuo hlače i gaće, te ju privukao na rub kreveta i namjestio se sa kurcem u njenu pičku te joj ga odmah zabio. Zajecala je uz odobravanje i samo me privukla. Jebao sam ju kao da mi o tome ovisi sve, a Lidija je svršavala i zabijala mi nokte u leđa. Sva sreća da nisam skinuo košulju i potkošulju sa sebe, jer bi se teško doma opravdao. Nisam ju dugo jebao, jer sam i sam ubrzo počeo svršavati i punio sam joj pičku popriličnom količinom svog ustajalog sjemena. Ostali smo malo tako ležati dok mi se kurac nije napokon opustio i kad sam ustao iza njega je iz njene pičke izašla poprilična količina mog sjemena i njenih sokova. Gledala me zadovoljena i sretna sa krevet dok sam ja podizao hlače i gaće, te otišao na WC kako bi se olakšao. Kad sam se uredio malo u kupaonici, izašao sam van i vidio kako je već skinula grudnjak i kako se uvlači u krevet. Pozvala me k sebi i onda me zagrlila i poljubila, pa tiho rekla:

- Bis morgen meine liebe..

Zatim se složila na krevet i trenutno zaspala. Pokrio sam ju i odmaknuo zamrljani prekrivač od naših sokova, te tiho izašao iz sobe.
Kad sam se vratio dolje brzo sam otključao vrata hotela i smjestio se iza pulta recepcije, te se primio posla u sebi se smješkajući kako sam doživio i pravi sex na poslu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija