Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nova 1987 godina

Desilo se na dočeku nove 1987 godine. Dvojica od petoro drugara koji smo se družili bili su na odsluženju vojnog roka, a Zoran, Dragan i ja smo se dogovarali da zajedno dočekamo novu godinu kod Zorana jer su njegovi uzeli karte za doček nove godine u jednom restoranu. Inače svo smo vrsnici, bili smo tada na oko 20 godina godinu više ili manje. U tom trenutku niko od nas nije imao devojku tako da smo bili samo muškarci za doček. Dan pre nove godine, dok smo kupovali za novu godinu sreli smo Mirjanu, bivša Darkova devojka, raskinuli su pre nego što je otišao u vojsku.

Išla je na prvu godinu pravnog fakulteta. Bila je prirodna plavuša sa dugom plavom kosom, plave oči, omanjeg rasta, sa velikim sisama ali ne previše, i ispaknutu perfektnu guzu. Izgrlili smo se i izljubili, inače je bila veoma prijatna i društvena, malo smo pričali i saznali da ostaje kod kuće za doček, sa roditeljima, pa joj je Dragan predložio da može sa nama ako želi, pošto ionako Darko nije bio tu. Mira je bez razmišljanja prihvatila predlog i ponudila se da i ona učestvuje u kupovini, ali mi smo odbili jer ionako svake godine kupujemo previše, pa se skupljamo po nekoliko dana da se popije i pojede ono što ostane.

Tako sledeće večeri skupili smo se oko 9 uveče kod Zorana i počeli sa proslavom. Popili smo dosta vodke, a i Mira bogami nije puno zaostajala sa pićem, zezali smo se malo igrali, naravno sa Mirom i brzo je prošlo vreme. Baš u vreme kada je otkucalo 12 sati, ja sam sa Mirom igrao neki tango, onako pripiti i pripijeni, a Zoran je tog momenta ugasio svetlo i samo su novogodišnje lampice treptale. Miro srećna ti nova godina, rekao sam Srećna i tebi, odgovorila je i taman sam se sagnuo da je poljubim u obraz, okrenula je glavu i stavila svoje usne na mojima.

Pogledao sam dali nas Dragan i Zoran gledaju ali oni su upravo krenuli na terasu da bacaju petarde. Prihvatio sam Mirin poljubac i žvalili smo se par minuta. Osetio sam kako mi se kurac polako diže. Malo smo stali i pogledali se. Mira mi se nasmešila, a i dalje smo bili pripijeni tako da je dobro osetila preko haljine koju je nosila, da mi se kurac digao. Dobar početak nove godine, a osećam da i neko drugi reaguje na ovaj početak, malo se našalila, aludirajući na moj ukrućeni kurac, a ja sam bio nekako zbunjen od ovoga i nisam ništa odgovorio, samo sam se pomalo smeškao.

Hajde da odemo na terasu da čestitamo Draganu i Zoranu, rekla je i povukla me za ruku da krenemo, a ja sam se malo pribrao od iznenađenja i krenuo za njom. Dragan i Zoran su već ispucali sve i ulazili su u sobi, pa smo si čestitali. Vratili smo se u dnevnoj sobi i nastavili sa slavljem. Prošlo je negde jedan sat po ponoći i prvi je posustao Dragan, koji nije baš previše podnosio alkohol. Otišao je u drugu sobu da spava. Zoran je ostao još malo ali kako smo ja i Mira skoro sve vreme puštali neke sentiše i igrali i Zoran je brzo odustao, pa rekao Vi nastavite ako možete još, ja ću da legnem.

Inače u dnevnoj sodi su bile i dve sofe, pa nam je Zoran doneo ćebad da imamo kada legnemo da spavamo. Ostali smo sami sa Mirom, što smo jedva dočekali. Meni je kurac bio tvrd kao kamen od Mirinog trljanja dok smo igrali, a bogami osetio sam da je i Mirina pičkica bila poprilično vlažna kada sam joj gurnuo ruku ispod haljine, između noge. Osetio sam preko njenim hulahopkama koliko je vlažna. Brzo smo se našli na sofi, skidajući odeću sa sebe i ljubeći se. Kada smo ostali potpuno goli, kako sam sedeo na sofi Mira me je opkoračila i nabila se na moj kurac.

Krenula je jebačina, Mira se nabijala na moj kurac, a ja sam sisao njene nabrekle bradavice i mazio je po sisama. Jebali smo se tako neko vreme, pa sam je polegao na leđima i legao među njene visoko podignute i raširene noge. Nismo se još dugo tako jebali, Mira je počela svršavati, a kada je ona počela i ja više nisam mogao da izdržim i osetio sam kako mi je sperma krenula iz jaja. Izvadio sam ga i počeo špricati po Mirino golo telo. Kada sam bio gotov Mira je bila sva umazana mojom spermom sve do grudima.

Legao sam tako preko n je i nastavili smo da se ljubimo. E stvarno je dobro počela ova godina, našalio sam se i počeli smo oboje da se smejemo. Kada sam se pomerio bili smo skroz umazani spermom. Hajde da se operemo, rekla je Mira i krenuli smo u kupatilo obojica, onako goli. Prvo je Mira ušla u kadi i oprala se, a dok se brisala i ja sam isto uradio, pa smo se vratili nazad i dnevnoj sobi i legle jedan pored drugog, ljubeći se. Tog trenutaka nisam ni slutio da je jebačina tek počela. Mira je počela da me ljubi po grudima spuštajući se sve niže prema stomaku.

Rukom me je mazila između noge i po jajima, prelazeći pomalo po mom kurcu koji je još bio onako mlohav. Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija