Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Novi auto

Imao sam neku kramu od auta, već je napunio deset godina i napokon sam odlučio da ga promjenim, tj da kupim nešto novo. I tako sam obilazio salone tražeći nešto za sebe, totalno nesvjestan koliko se toga promjenilo u autoindustriji. Svi su imali 'ono nešto najbolje' što drugi nisu. Nisam se zaletavao u one skupe i ekskluzivne, jer sam kupovao glavom, a ne srcem. I tako sam došao u taj salon, japanskih vozila da malo preciziram, ali neću reklamirati.

I tamo je bila ona.. divna brineta zelenih očiju i raskošnog tijela. Iako je bila malo veće guze, bila je raj za oči, a tome je pridonosilo i njeno odijevanje. Čak bi joj i hostese na nekom auto showu pozavidjele. Ušao sam u salon i počeo se vrtiti oko vozila, a za oko mi je zapeo veliki crveni karavan. Bila je to ljubav na prvi pogled, pa sam sjeo unutra. Sve u koži, automatika, miris novog auta, te njen glas:

- Dobar dan! Ja sam Viktorija, kako Vam mogu pomoći?
- Dobar dan i Vama.. -pristojno sam pozdravio i ja, pa nastavio- Interesira me novo vozilo, pošto je moje već na izdisaju.. -nehajno sam mahnuo rukom prema parkingu vani, gdje je uz nova vozila sa i bez tablica, stajala i moja tamnoplava raga.
- Aha.. -rekla je refleksno pogledavši van, pa sam joj vidio lice iz profila, te se po drugi put zaljubio danas, a ona je nastavila ugodnim glasom- I da li ste šta našli da bi Vas interesiralo?
- Jesam.. ova ljepotica.. -rekao sam i pokazao na karavan iz kojeg sam upravo izašao, a ona se samo nasmješila.
- Dobro ste izabrali.. -rekla je i okrenula mi se bočno, te mi pokazala na svoj stol i nastavila- Dođite da sjednemo i da vidimo što Vas konkretno interesira.

I tako sam sad sjedio za stolom sa njom i pregledavali smo sve moguće opcije, te došli do teme financiranja, a tu sam samo rekao da taj dio nije nikakav problem. Imao sam samo jedan zahtjev, a to je probna vožnja. Složila se, pa smo nakon petnaest minuta sjedili u istom onakvom karavanu, ali bijele boje. Čak je i motor i mjenjač bio isti onakav, jedino je razina opreme bila niža nego u onoj u salonu. Napravili smo vožnju od dvadesetak kilometara razgovarajući o svemu kao da se poznajemo oadavno, pa sam saznao da je solo, što me iznenadilo, ali opet i ja sam bio solo, a bili smo podjednakih godina. I da, prešli smo na TI, nakon mojeg kračeg inzistiranja. Nakon povratka u salon prešli smo na papirologiju, a onda je rekla da treba kapara, pa sam joj pružio karticu i rekao da nema problema. Cijena auta je bila pozamašna, ali još uvijek ispod razine onih razvikanih. Ja sam oduvijek cjenio kvalitetu, a ne blještavilo i kič. Razmjenili smo brojeve telefona, a ona mi je dala i vizitku, pa sam otišao kući ispračen njenim širokim smješkom.
Kasnije sam ju malo progooglao i našao njen profil na fejsu, te pregledao slike koje je imala tamo. Bilo je uglavnom slika sa vozilima, ali sam našao i par slika u kupaćem, te sam imao što vidjeti. Viktorija je bila pravi komad, sa lijepim sisama i lijepim tijelom, pa sam tu večer malo drkao na nju.

Prošlo je neka dva tjedna kad me je nazvala i rekla da bi sad trebao izvršiti uplatu pošto je vozilo stiglo. Malo me to iznenadilo, ali je rekla da je jedan kupac u Austriji odustao, a vozilo je odgovaralo mojoj narudžbi, pa su ga poslali ovamo. Bio sam sretan zbog toga, pa sam otišao u banku i riješio plaćanje ostatka iznosa, a onda sa kopijom uplatnice otišao u salon. Nije bilo nikoga, samo jedan tip na pultu gdje je bio prijem vozila za servis. Upitao sam ga za Viktoriju, pa mi je rekao da je na marendi i uputio me u kafić u sklopu salona. Sjedio sam tamo i pijuckao kavicu kad je došla Viktorija. Pozdravili smo se kao stari znanci, a ja sam joj ponudio kavu, ali je odbila, pa sam platio i otišli smo kod nje u salon. Riješili smo papirologiju i ona mi je povela do prostora iza salona gdje se nalazilo vozilo, pa mi je pružila ključeve. Obišli smo vozilo i pregledali sve, a ja sam uživao kad se saginjala jer joj se suknja zadizala, pa je ispadala kao minica. Ne moram pričati da mi se kurac počeo dizati, a nadao sam se da nije vidjela. Kad sam sjeo u auto spustio sam prozor, pa ju upitao:

- Jel može poziv na piće poslije radnog vremena? I da li ti smijem poslati zahtjev za prijateljstvom na fejsu?
- Molim.. -gledala me začuđeno, pa se osmjehnula- Direktan si.. pa može.. za oboje..
- Onda se čujemo kasnije -nasmješio sam se i krenuo.

Čim sam stigao kući poslao sam joj zahtjev na fejsu, a pola sata kasnije mi je došao njen pristanak. Odmah sam joj izlajkao nekoliko.. hmmm.. malo izazovnijih slika, koje prije nisam vidio. A i ona je meni uzvratila istom mjerom, uz par dvosmislenih komentara. Malo smo se zafrkavali preko poruka, a onda mi je rekla da se možemo naći u jednom kafiću na periferiji.. i da dođem sa novim autom. Tu je bila hrpa smajlića, pa sam rekao da se vidimo.

Bilo je pet popodne kad sam došao u kafić. Nje nije bilo, pa sam sjeo za jedan stol u kutu i naručio piće. Ubrzo je stigla u crnoj kratkoj lepršavoj suknji, narančastoj majici i visokim petama. Kosa je bila raspuštena i letjela je oko glave, a kad me spazila široko se osmjehnula. Sjela je kraj mene i zapahnuo me miris njenog parfema. Sjedili smo i pijuckali pričajući o svemu i svačemu, da bi nakon nekih dva sata rekla:

- Hoćemo li negdje drugdje?
- Može, ako ti želiš.. -platio sam i krenuli smo do auta, a kad sam upitao kamo, samo je rekla:
- Ma samo ti vozi.. -i tako sam vozio okolo, slušali smo muziku i ubrzo smo bili van grada, pa mi je rekla da stanem negdje.

Kad smo stali nagnula se prema meni i poljubila me, a ja sam joj uzvratio i ubrzo smo se ljubili kao ludi dok su nam ruke lutale istraživajući naša tijela. Imala je čvrste grudi, a njena ruka je već bila na mojim preponama i trljala mi kurac preko hlača. Nisam joj ostao dužan i moja je ruka krenula ispod njene suknje, pa je samo blago raširila noge oslobodivši put mojoj ruci do njen pice. Gaćice su joj već bile mokre, pa sam sad trljao njen brežuljak, a onda i krenuo prstima ispod njenih gaćica. Ubrzo mi je prst bio u njenoj mokroj pici i istraživao, a ona je sve više širila noge dok su nam jezici i dalje bili spojeni, pa je sad prigušeno stenjala. Onda smo se razdvojili, te se okrenula na sjedalu i sagnula glavom u moje krilo, te mi izvukla kurac iz hlača i gaća i sad joj je završio u ustima. Lizala ga je i pušila svojski, a ja sam uživao u tome. Zatim se uspravila i poljubila me, te rekla:

- Idemo na zadnja sjedala?
- Može.. -brzo smo izašli i ja sam pomaknuo prednja sjedala, a kad sam digao pogled vidio sam da su vrata prtljažnika otvorena dok je Viktorija spuštala zadnja sjedala, pa je otraga sad bilo sve ravno.

Uvukla se unutra, a ja za njom. Brzo smo se poskidali i sad smo već bili u klinču, te sam se našao na njoj i ubrzo sam joj smjestio kurac u picu, pa je samo uzdahnula i prošaptala mi:

- Mmmm.. jebi me.. želim te odavno..
- I ja tebe.. -samo sam prodahtao i počeo ju jebati.

Zabila mi je nokte u leđa dok sam joj zabijao kurac do jaja u picu i jebao ju žestoko. Stenjali smo zajedno i dahtali dok se čulo šljapkanje kako je kurac ulazio u njenu picu, a tu i tamo tup udarac od sudara naših tijela. Oboje smo bili napet više nego što treba, te smo uskoro oboje počeli svršavati. Ja sam svršio u nju, pa sam se nadao da će sve biti u redu. Trzao sam se dok sam se praznio u nju, a ona me obgrlila rukama i nogama, pa nam je trebalo neko vrijeme da se smirimo.

Kad smo došli k sebi ljubili smo se još malo, pa se sagnula i oblizala mi kurac od naših sokova. Taman sam joj htio predložiti da idemo kod mene, kad je rekla da mora kući, jer sutra ide na put, pa da se vidimo za par dana. Samo sam joj rekao da jedva čekam i odvezao ju kući, blizu onog kafića gdje smo se našli i izljubili na kraju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija