Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Odmor iz snova part 1

Živim u Dalmaciji i preko zimskih praznika moji roditelji i ja odlazimo u Slavoniju kako bi proveli praznike sa obitelji jer su mi svi gore. Tako smo jedne zime došli kod moje rodbine da proslavili blagdane. Tada sam taman napunio 20 godina i prekinuo sam sa curom jer jednostavno nam nije išlo tako da sam bio slobodan.

Došli smo kod brata od mog oca a oni su imali kći, ( moju sestričnu ) koja je bilo starija od mene samo godinu dana. Taman kad smo došli ona se spremala da ide kod njezine prijateljice, i pozvala me sa sobom da ne budem sa starcima, kako ona kaže. Tako da smo došli kod kuće njezine prijateljice, pokušali na vrata a vrata nam je otvorila njezina prijateljica. " Tko ti je ovaj.. . zgodan je" pitala je a moja sestrična joj je rekla da sam joj obitelj. Ušli smo u kuću i sjeli na kauč svo troje. Predstavio sam se i počeli smo razgovor o tako nebitnim temama, kad je u jednom trenu zazvonio telefon od sestrične. Bio je to njezin dečko kojemu se probudila guma dok je dolazio do nas. " Morati ću otići do njega da vidim jeli mu treba pomoć" rekla je to i otišla tako da smo ostali samo njezina prijateljica i ja sami u kući.

Pitala me je jeli imam curu a ja sam joj odgovorio da smo prekinuli prije nekoliko dana, a ina mi se približila i počela me tješiti. " Baš tužno.. . Žao mi je zbog tebe.. . Ja nemam dečka već oko pola godine ako te to imalo tješi hahah". Nasmijali smo se a zatim je nadodala " znam što bi te moglo pomoći protiv tuge" i dok mi je to govorila taman mi je sjela i krilo i stavila mi jezik u usta. Tako smo se ljubili sve dok mi nije rekla da je jako napaljena i da hoće mog macana u pički da je jebem kao nitko do sad. Skinuo sam joj majicu i grudnjak i počeo joj lizat bradavice na sisama koje su već bile stršile naprijed. Cijelo vrijeme dok sam joj ljubio i lizao bradavice ona mi se trljala guzom od kurac. Stavio sam joj ruku dolje a ona je već bila sva vlažna. Trljao sam joj tako pičku kad mi je rekla na uho onako kroz zube da joj stavim prst u nju da ne može više izdržati koliko je napaljena i da mora nešto osjetiti u pički.

Zatim sam je okrenuo skinuo joj kratke hlače što ih je imala i počeo da joj stavljam prst u pičku. Zatim sam je sa jednom rukom uhvati sa sisu a sa drugom sam joj turo prst u pičku. " Dugo nisam bila ovoliko napaljena, sva gorim.. . Aaaa.. . Svršit ću " i taman kad je to rekla svršila je po cijelom dnevnom boravku. " Mama će me ubiti zbog ovoga ali je vrijedilo" govorila je dok se sva tresla od uzbuđenja. Nakon toga sam je spustio na koljena i izvadio kurac vani a ona mi ga je počela pušiti i milovati mi jaja. Dok mi je tako lizala kurac govorila je " ovako ti ni cura nije pušila kurac jeli tako? Priznaj da sam bolja od nje" a ja sam joj samo klimnuo glavom i turnio joj ga sve do grla.

Zatim sam se cijeli skinuo i sjeo na kauč a ona mi je pljunila na kurac i nabila si u usku, vlažnu pičku. Toliko jo bila uska da mi ni vrh macana nije ušao a ona se već počela derati iz sveg glasa i kako je velik i dobar. Tako smo se jebali nekoliko minuta a zatim sam se ustao, naguzio i stavio ga ponovo u pučku i nastavio da je jebem. Uhvatio sam je za sise i privukao k sebi i počeo je ljubit po vratu smo sam joj stisko sise i jebao otraga a ona je samo uzdisala i govorila da želi još.

Zatim sam joj izvadio kurac iz pičke i stavi joj nazad u usta da mi ga još jedanput dobro popuši prije nego što svršim. Tako da mi ga je pušila nekoliko minuta kada sam joj svršio po cijelom licu. Tako sam stajao dok mi je ona lizala ostatak sperme koji mi je ostao na kurcu a rada smo čuli vrata kako su se otvorila. Bila je to njezina mama koja nas je zatekla gole kako mi njezina kći sa spermom liže kurac. A njezina majka je izgledala još bolje i više seksi od njezine kći. "Što to radite na sred dnevnog boravka" uzviknula se ljutito njezina majka. Što se zatim desilo to je ipak priča za neki drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija