Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

odmor iz snova part 2

Svi koji nisu pročitali part 1 preporučujem da pročitaju ali ovo se desilo. Imao sam seks sa jednom curom koja je bila prijateljica od moje sestrične. Nakon što smo se poseksali ušla je majka od te cure i zatekla nas golim kako mi njezina kći liže ostatak sperme sa kurca. Ovo je priča što se desilo nakon toga što nas je njezina majka zatekla golim. Bila je nevjerojatno ljuta na nas jer smo to radili na sred dnevnog boravka a pogotovo kad je vidjela da joj je pod sav mokar od sperme njezine kćerke. Kad smo se obukli poterala ju je da ode u trgovinu po neke stvari jer je nije mogla gledati a ja sam ostao sa njezinom majkom sam u kući.

Prije nego što nastavim da vam malo i pišem tu ženu. Bila je žena srednjih godina ali je izgledala bolje nego porno zvijezde. Imala je velike seksi sise koji su joj pola virile vani iz uske plave košulje, duge seksi noge i savršeno dupe koje je virilo iz uske i kratke haljine. Imala je crnu dugu kosu i plave oči sa bujnim usnama, tako je ona izgledala. Dok je čistila spermu njezine kćerke sa poda rekla mi je " vidim da si dobro pojebao moju kći, jer si sad sretan kad si umočio u nju". Pošto me je bila malo sramota samo sam tiho odgovorio da je bilo dobro. A zatim mi je odgovorila " vi da se jedete a da ja za vama čistim, pa neće moći" i zatim se ustala i rekla da sjednem na kauč. Sjeo sam a ona mi je počela otkopčavati šlic od hlača. " Opa što to radite, pa vi imate muža" rekao sam joj a ona mi je rekla " ne brini nemam ga mali raspravili smo prije 3 godine i o tada nisam okusila kurac zato bolje šuti i uživaj". Skinula mi je hlače i počela da mi ga puši iz sve snage. Bila je nevjerojatna u tome, tako mi ga je pušila da nisam znao kako se zovem. " Jeli ti ga boljem pušila od moje kći, ma naravno da da" rekla mi je dok ga je lizala. A ja sam joj rekao " da gospođo, pišite mi ga bolje nego itko do sad" kad sam joj to rekao uhvatio sam joj glavu u trunio ga sve do grla. Nakon što mi ga je dobro popušila i polizala jaja počela da se skida.

Kad je skinula košulju i maknula grudnjak iz njega su izašle dvije ogromne sise sa bradavicama koje su stršile vani. A zatim je i skinula haljinu i sjela mi u krilo i počela da mi se trlja sa čipkastim crnim gaćama od moj kurac, a ja sam joj lizao bradavice na sisama. Zatim mi je skinula majicu, stavila gaće sa strane i nabila se na kurac. Bila je toliko uska da mi je jedva ušao u nju, a ona je samo stenjala iz sveg glasa jer joj je bio prevelik za pičku. Tako sam je jebao iz sve snage da su mi jaja udarala o njezino dupe. Vrištala mi je u lice i govorila da nestajem sa takvim jebanjem. Tako da sam je još tako jebao par minuta a zatim sam je uhvatio i polagao na kauč i počeo da joj ližem pičku. Zabio sam joj tako jezik u pičku a ona mi je stisnula glavu sa nogama od uzbuđenja. Tako sam joj krenuo lizati klitoris a ona je počela da sve više i više stenje sve dok mi nije rekla da će svršiti a onda sam joj uhvatio i stavio dva prsta u pičku i počeo da joj uh turam nevjerojatnom brzinom a zatim je samo u jednom trenutku svršila po podu i kauču. "

Tako te volim kad me dovede do ludila" govorila mi je dok se tresla. Nakon što je tako obilno svršila stavio sam joj kurac nazad u pičku i nastavio da je jebem iz sve snage. Dok sam je tako jebao uhvatila me je i privukla k sebi a ja sam joj stavio jezik u usta i počeo joj ga vrtiti po ustima a sa rukama stiskao velike sise. Nakon što sam ju tako izjebao legao sam pokraj nje, ona je raširila noge a ja njoj guzove i lagano počeo turati joj ga u šupak. Dok sam ga stavljao nije bilo razlike jer joj je pučka bila skoro isto uska kao i šupak. Tako sam joj ga stavio do kraja a ona mi je rekla kroz uzdahe " Jeli si i ovako dobro jebao moju kći ili ovo je samo za mene" a ja sam joj rekao da samo nju ovako dobro jebem.

Turo sam joj kurac u šupak a sa rukom počeo trljati klitoris i ljubit je po vratu. Tako mi je stenjala a u jednom trenutku je čak i izgubila svijest kakav orgazam je doživljavala. Nakon nekoliko minuta sam trebao da svršim a ona mi je rekla da slobodno joj svršim u šupak da to voli. Tako da sam joj svršio u šupak i napunio ga do vrha sa spermom. Zatim sam ga izvadio a ona me je tada poljubila u usta kao nitko do sad. Tako smo sjedili na kauču i mazili se goli " kako si samo dobar mali" tekla mi je. Da stvar bude još bolja dok smo tako sjedili na kauču vratila joj se kći iz trgovine i sad nas je ona zatekla gole kako se diramo. " Mama pa što si to radila", " pa što ako ti možeš imati dobar seks pa mogu i ja". To je priča kako sam jebao curu i njezinu majku isti dan.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija