Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Opsesivnost sa najlonkama

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Ja sam Uroš, imam 27 godina, klinac koji s vremena na vreme ima veze, koje tragično ili na sreću zavise samo od vrućine. sa svojom mamom, koja je izuzetno zgodna osoba, tamne kose, oko 60 kg, tankog tela, podesivog zadnjeg dela i najlepših nogu u celom svetu, stalno spremne, tada je imala oko 40 godina. Moj tata je preminuo kada je Imao sam 6 godina, živeo sam sa mamom, koja je nosila mnogo draga u kuću, čak sam je video i pre kuće više puta kako se bori sa osobom u vozilu. Moja najupečatljivija fiksacija je bila da sam posle pranja i bacanja sena uveče, volela taj divni osnovni miris, koji me je činio ludim, moj kurac je retko bio čvršći.

, upravo tamo gde je ostao nagoveštaj njene pičke, stao sam neko vreme i stao do kraja, u svetlu činjenice da su usledile veze sa mladim damama i to mi više nije bilo potrebno, iako žudnja da je jebem zapravo ostao. međutim, mamine noge, ili barem, izuzetan žar za ženske svilene helanke. čak ni koliko sam se često ograničavao. Trenutno je moja fiksacija bila ekvivalentna sa 17 godina, a opet, zapravo, do sada nisam osetila miris i potresla se u farmerkama, bez obzira na ton kože i one sa likrom. Takođe sam obožavao miris čarapa na mestu gde su bile njene slatke šlage, uglavnom umrljani nokti. Sve dok me nije malo koštalo glave. uzela je svilene čarape iz svoje ostave. Nošene su već jednom pošto sam još jednom osetio onaj divni miris njene mace, kao i miris njenih nogu.

da nosi cipele. pošto sam još fantastično ležao u sobi, čuo sam je kako govori da jedva može da zamisli kako su joj čarape umrljane. Tvrdio sam da se odmaram i nisam se fokusirao, nakon čega je ona otišla da radi u grupi. rekla da ne bi trebalo da se ponavlja i da joj nikada neću uzeti čarape od ovog trenutka dalje. Tog podneva kada se vratila kući, bio sam tih i rekao sam da tog jutra ništa nisam čuo. Bez obzira na to, osećala je da nešto nije u redu. Otišla je u svoju sobu, upalila TV i pozdravila me da dođem. Ležala je na kauču sa Pitala je mogu li da joj malo protrljam stopala i listove. Bio sam natopljen znojem, a istovremeno mi je kurac počeo da se diže. Morao sam da sednem blizu njenih nogu. Nisam mogao da poželim ništa drugo divno, te noge u svilenim čarapama su me izluđivale, a posebno miris njenih nogu.

U određenom trenutku morao sam da joj poližem prste na nogama i osetim njihov ukus, ali sam naglo ustao i izašao iz sobe razmišljajući da li je videla mog uspravnog petla. Bio sam tih i klimnuo glavom u svojoj sobi. Probudila me je neka sklonost, nakon čega sam se neočekivano okrenuo iza sebe i video mamu kako stoji dve stepenice od kreveta. U tom trenutku sam se uplašio, ali naglo podigao energiju, na osnovu toga što nije imala ogrtač za tuširanje, što znači da je uglavnom nosila plavu svilenu potporu oko kuće, a noge su joj bile pojačane blistavim tamnim helankama koje su prelazile preko slično sjajno svileno plavo donje rublje i tamne lakirane cipele, koje su bile otvorene napred i čisto otkrivale njen crveni nokat. Ukočio sam se, mislio šta joj treba, odakle je, bio sam u rasulu.

Došla je u krevet i pitao sam je šta ima na sebi, šta joj treba. Ono što je rekla je da je bila ubeđena u ono što je ispitivao. Srušio sam se na krevet, lagano izuo cipele i stavio noge blizu svojih. Kurac je počeo da radi svoje, što je i ona videla, pošto ja nisam uspeo da to ostvarim. Rekao sam da je to implicirala i da misli da joj uzimam čarape, ali nije bila sigurna dok nije videla one zamrljane i da mi se kurac digao dok sam joj mesio stopala. Pitala me je da li bih voleo da joj još jednom protrljam stopala? Bio sam uplašen, više nego ikad, ali sam nežno počeo da gnječim prste rukama, zatim sam pognuo glavu i počeo da je ljubim i dodirivao vrhove prstiju jezikom. Mirno je ležala i rukom uhvatila moje lice i povukla ga do svojih vrućih prepona.. Počeo sam kroz njene čarape i plave naramenice da ližem njenu mirisnu macu koja je postajala sve vlažnija.

lizanje, a ona je sve jače gurala moju glavu prema svojim preponama. Njena maca je bila prepuna sokova, koji su mi tekli niz usta i vilicu. Neočekivano mi je podigla glavu i savetovala me da ostanem iznad nje, uklonila moje borce i prinela moja usta bliže mojima. Jedva sam to izdržao, konačno sam zeznuo mamu i stavio je u usta. Izvadio sam ga i odmah sam preuzeo kontrolu nad poslom, okrenuo sam ga pozadi i počeo da joj ližem malo dupe, pomalo pičkicu, a posebno su me opekle njene noge u čarapama koje su me dodirivale sa butinama. Plakala je i rekla da je nisam ranije ovako zeznuo, da sam drolja, nakon čega sam je okrenuo na leđa, pocepao još čarapa i mokrih kaiševa, nakon čega sam joj energično gurnuo kurac. što je moguće dalje. Dok sam je jebao, podigao je vreću njenih nogu na svoja ramena i istovremeno zeznuo njenu mokru, vruću pičku i stavio svako njeno stopalo u svoja usta tako da su joj čarape na prstima bile potpuno mokre.

Pustio sam ga u potpunosti, nakon čega se ona još jednom okrenula i pokušala da joj stavi kurac u guzu, nakon čega je ona plakala i preklinjala me da to izbegnem. Rekao sam joj da ćeš sada primetiti način na koji pizda jebe. Postepeno sam je stavljao na nju, i mogao sam da osetim slab miris njene tečnosti iz njene zadnjice. U početku se protivila, a potom je i sama neočekivano počela da me tuče po kurac. ubrzo da svrši, izvadio ga je, prevrnuo, nakon čega ga je ona uzela, stavila na usta i svršila u njega. Prošlo je dosta vremena od tog trenutka pa nadalje, sada imam 27 godina, nemam dragu, ali to je razlog zašto se zapravo stalno jebem sa mamom, a glavna stvar je da nosim šta god poželim…

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija