Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Oralni seks u autu

Već dosta vremena nisam se čuo sa jednim prijateljima zato što je on ima obaveza zbog faksa.
Konačno odlučili smo se da se nađemo inače on živi pedeset kilometar od mene u drugome gradu naravno, dogovorili smo se da dođem ja kod njega.
I tako bilo mu je drago što me vidi nakon toliko vremena otišli smo na piće a onda smo otišli igrati igrica na kompjuteru kod njega ništa nije bilo posebno.
Pao je mrak morao sam doma otići jer moji će se zabrinut gdje sam ja, prijatelj me je ispratio do autobusnoga kolodvora ali više nije bilo autobusnih linija za moj grad.
Već sam se mislio šta ću jer tek sutra oko šest sati ujutro ima autobusna linija za moj grad , prijatelj je rekao da prespavam kod njega rekao sam uredu i javio svojima da ću prespavati kod prijatelja.
U ta doba nije nikoga bilo na kolodvoru samo ja i prijatelj i taman kada smo krenuli kod njega doma pojavila se samo odjedanput neka žena oko četrdesetak godina i pitala momci trebate li prijevoz? Kud idete?
Ja sam rekao da trebam do (neću reći sada koji grad) rekla je da i ona ide u tome smjeru i da me može povesti mislim da je prijatelju bilo jasno što sam pristao jer smo obadvojica zinula kao dva cipola bila je tako zgodna , plavuša s velikim sisama u crvenoj uskoj haljini i na nogama je imala štikle bila je od mene veća za tri glave mada ja imam metar i osamdeset dva .
Ušao sam u njezino auto zbunjen zaboravio sam se čak i zaboraviti s prijateljem , i ona je sjela i već smo krenuli.
Gledao sam cijelo vrijeme njoj između noga dok smo se vozili , pitala me je šta sam radio ovdje pa si zakasnio na autobus rekao sam da sam s prijateljem igrao igrice na kompjuteru pa sam zaboravio na vrijeme, rekla je da lažem sigurno si tražio koka te se nasmijala ja sam rekao ma ne stvarno smo igrali igrice ona mi je rekla bilo bi bolje da ste ti i prijatelj tražili koka.
Pričali smo dosta otvoreno a zatim me je iznenadilo pitanje gledam li porniće bilo mi je užasno neugodno rekla je adje ne srami se sve je to normalno za vaše godine i stavila svoju desnu ruku blizu moga kurca pogledao sam u njezinu ruku i još mi je više bilo neugodno.
A zatim je opet ponovno pitala je li gledaš? rekao sam da i ona je rekla tako je samo ti drkaj i jebi jedan je život.
Dok je lijevom rukom vozila sa desnom rukom je počela meni preko hlača maziti kurac trebalo je malo da dođem sebi jer nisam mogao vjerovati šta se meni događa kurac mi se nabubrio.
Dok je mazila moj kurac preko hlača rekla je šta je nešto si mi tih nisi se valjda prepao mene upitala me je , rekao sam ne vjerovatno sam malo umoran nasmijala se i rekla onda se prepusti meni.
Ostao sam u čudu stala je odmah pokraj puta nisam znao što je stala prešli smo tek trideset kilometara do moga grada ima još dvadeset kilometara .
Nisam ništa govorio niti pitao što smo stali pitala me je , je li te tvoji čekaju doma rekao sam ne javio sam da ću tek sutra doći ona kaže e odlično jer moram nešto dobiti za ovo što sam te vozila povukla rekao sam da nisam baš pri parama ona je pomaknula svoj siv unazad raširila noge povukla suknju prema gore i skinula seksi gaćice .
Rekla je da traži od mene da joj ližem pičku uhvatila me je obadvijema rukama za glavu i zabila mi glavu u pičku bila je tako vlažna tj mokra ja sam počeo da ližem i već mi se počelo sviđati bila je tako topla rekao sam joj da ovo prvi put radim i da ne znam baš ona je rekla znaš i opet mi glavu nabila na pičku i čvrsto mi glavu obavijema rukama držala da nemičem glavom.
Već sam se ufurao i lizao sam kao da već imam iskustva ona je stenjala prolazila su auta kraj nas govorila je pusti auta samo ti tako nastavi ubrzo ću svršiti govorila je to to to i samoodjedanput ii pice je špricalo nasmijala se i rekla šta je koda nisi nikada vidio kako šprica iz pice a ja sam odgovorio samo na pornićima.
Pitao sam je šta ćemo sada hoćeš me odvesti doma a ona će meni a ti nebi da ti ga popušim rekao sam naravno da bi volio otkopčala skinuo sam hlače a ona ga počela drkati i lizati jaja jako mi se svidjelo to i tako drkala mi ga je mislio sam da ću već svršiti stavila ga je usta i počela pušiti i dirati jaja , nije očekivala da ću svršiti zagrcala se iz usta je malo sperme ispalo i padalo je po podu i po njezinoj nozi jer sam ja bio pomakno sic a ona je isprd mene bila.
Uzela je maramice obrisala se oko usta obukla se sjela za volan i rekla kani se kompjuterski igrica već traži pičke sada dok si još mlad odvela me kući razmjenili smo brojeve i rekla da joj nije problem doći po mene pa da opet ovo ponovimo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija