Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

OSTVARENE ŽELJE I FANTAZIJE

Kolika je vjerojatnost izražena u postocima da se u životu dogodi ostvarivanje želja i fantazija kao što je dobitak na lotu velikog "jack pota" ili u ovom slučaju fantazije sa vođenjem ljubavi između muškarca i dvije žene, a pogotovo kada je jedna od njih tvoja vlastita žena u kombinaciji sa njenom sestrom, prijateljicom ili u ovom slučaju vjenčanom kumom. Moj dobar prijatelj rekao bi kako su za to male šanse, ako ne i nikakve. Ali postoje i slučajevi kada se zvijezde poklope pa dobiješ na lotu ili fenomenalnu trojku sa dvije fantastične žene. Eto meni su se posložili i planeti i zvijezde. Slavio sam 30 rođendan, iako meni slavlje rođendana nikad nije bilo nešto posebno, ali zato je mojoj dragoj te me na kraju natjerala da slavim svoj 30 rođendan kao jedanput u životu slaviš 30 godina.

Moja draga i ja ubili smo se od posla ona oko salata i priloga dok sam se ja ubijao za roštiljem ipak trebalo je ispeći meso za 10-ak ljudi. Dijana (tako mi se zove žena) došla je do mene poljubila me ovlaš po usnama pa mi rekla dragi imam specijalni poklon za tebe koji ćeš dobiti navečer. Ja sam znao da je nešto romantično i naravno vezano za sex, ali morao sam se suzdržati do navečer. Dijana i ja 15 smo godina zajedno od toga 7 godina u braku, uzeli smo se praktički poslije srednje škole, nikada je nisam prevario iako je bilo prilika, a siguran sam da nije ni ona mene. Sex nam je veoma aktivan, volimo da probamo nešto novo, otvoreni smo po pitanju sexa. Znali smo razgovarati da napravimo neku trojku, ali se nismo mogli dogovoriti jer je ona tražila muškarca dok sam ja inzistirao da to bude sa ženom.

Pokušao sam napraviti kompromis pa joj predložio da upoznamo neki par, ali na kraju nismo imali hrabrosti da napravimo taj korak.
Dijana je dvije godine mlađa, visoka 165cm. onako fino zaobljena zbog koje kilice viška, sisa srednje veličine sa povećim bradavicama i prekrasnog okruglog dupeta, a ja sam onako dobro razvijen zbog igranja aktivnog malog no pa je moje tijelo bilo sportski građeno. Počela je dolaziti bliža i daljnja rodbina, bili su to njeni i moji starci njen mlađi brat moj kum i njegova žena i Bojana Dijanina kuma i najbolja prijateljica. Bojana, e to je priča za sebe znao sam da se još uvijek loži na mene što mi je rekla na dan našeg vjenčanja točnije kako bi voljela da me proba. kada sam bio a njom u društvu uvijek me je zavodnički gledala, dajući mi komplimente kako sam joj zgodan, šarmantan.

Ja kao i svako muško naravno da bi je volio jebati, ali previše volim Dijanu da bi joj to napravio, a pogotovo sa najboljom prijateljicom praktički još od vrtićkih dana. Bojana je po naravi bila zaista vedra i vesela osoba uvijek raspoložena za cuganje i zajebanciju. Izgledom je jednostavno rečeno sex bomba, njeno tijelo je čista petica, nije "90", "60", "90", ali ne fali joj puno do tih dimenzija da bi bila idealna. Ima dugu plavu kosu prelijepog je lica, osmijeha i napućenih usana, uvijek sređena da maksimuma kratkim minicama, haljinicama sa velikim dekolteom. naravno tako je došla sređena i na moj rođendan, svi muškarci za stolom pa i ja kao diskretno smo je skidali pogledom, a kada su nam se pogledi sreli kolektivna svijest bila je kako bi je svi voljeli jebati. Nakon roštilja ostale klope i mnogo vina na red je došla torta, nakon pjesme "sretan rođendan" natjerali su me da nešto zaželim i ugasim 30-et svijeća.

kako sam znao da će Dijanin poklon večeras biti sex tako sam i zaželio želju da imam jednog dana trojku sa ženom i njenom kumom pa ugasio sve svijeće.
Društvo se polako razilazilo tako da smo na kraju ostali samo Dijana, Bojana i ja. Predložio sam curama jesu li za nešto kratko, naravno odgovorile su, Otišao sam po bocu Jacka koju sam dobio na poklon od punca noseći tri čaše. kako su se počele redati čašice i već smo bili dobro namazani, a pogotovo Bojana koja je sad već otvoreno da mi se nabacuje i do pred Dijanom. Počela je da mi priča kako sam sexy, lijep, neodoljiv naravno da mi je to godilo egu, ali isto sam ostao zatečen hladnokrvnošću moje Dijane kojoj je to njeno otvoreno nabacivanje bilo simpatično. Situacija je postajala sve napetija, a Bojana sve otvorenija te je počela govoriti; " Znaš često te zamišljam i maštam o tebi", ozbiljno pitam je ja.

" Da maštam o tebi kako me ševiš pa počinjem da se mazim i drkam dok ne svršim". Droljice jedna oglasila se Dijana, ali sa toliko jebozovnim glasom. Onda se ustala da uzme laptop vraćajući se nazad do Bojane, sada ćeš da nešto vidiš rekla je Dijanapa počela otvarati laptop. Znao sam da joj želi pokazati naše amaterske porno uratke, da sad ne tražim pustit ću ti ovu od neki dan. To je bila snimka mene gdje sam izvodio striptiz za Dijanu prije nego što smo se poševili. Ja sam se kao malo protivio tome, ali sam se onda sjetio Dijaninog poklona kao i moje želje koja je očito bila na putu da se ostvari tako da sam se samo zavalio u fotelju i čekao kako će se stvari razvijati. Dijana je pustila snimak pa su počele da se hihoću i komentiraju, a onda je Bojana izbečila oči sa vilicom koja je skoro pala do poda kako se kaže, da zaboravio sam napomenuti da sam dobro obdaren.

Bojana je gledala malo ekran malo u mene te se okrenula Dijani sa riječima; " Pa pičko jedna zašto mi nikada nisi rekla da ti dragi ima toliku kurčinu, da sam znala davno bi ga već zajahala" Znam zato ti nisam ni rekla jer sam sebična odgovorila joj je Dijana smijući se. Zatim je pogledala u mome pravcu pa rekla kako se ne bi bunila da i za nju izvedem jedan striptiz i da je poslije dobro izjebem tom kurčinom. Rekoh šta, a Dijana se odmah nadovezala rekavši mi; " Dragi ovo ti je moj poklon za rođendan", koji poklon pita ju. " To što ćeš nas večeras imati obje" odgovorila mi je Dijana, a Bojana se nadovezala, " Dobit ćeš nas obje, ali prvo ima da izvedeš striptiz za nas dvije inče ćeš samo da nas gledaš kako se igramo", pa se okrenula Dijani te joj je gurnula jezik koji je Dijana prihvatila pa joj vratila istom mjerom.

Žvalile su se tako koji minut, a onda me draga pogledala i zapovjednim tonom rekla mi hajde skidaj se što se čeka. Ništa uključio sam muziku pa počeo da plešem, počeo sam sa striptizom, a njih dvije su se ljubile i igrale svojim sisama gledajući u mome pravcu. Što je na meni odjeće bilo manje to su njih dvije bile sve maznije sa sve manje odjeće. Nakon nekoliko minuta ostao sam potpuno gol pa počeo da vrtim svojom kitom u krug. Pokazujući mi prstima da im priđem kada sam došao do njih prestale su se ljubiti, Bojana je rukama primila moj kurac diveći mu se počela milovati prstima, pogledao sam u Dijanu koja se samo nasmiješila i to je bilo dovoljno da se skroz opustim i nastavim. Bojana je počela lagano da mi ga drka, kurac mi se počeo sve više krutiti u njenim rukama povlačeći mi kožicu dok mi se kurac nije sasvim ukrutio.


Bojana se približila pa mi je prvo svojim usnama poljubila glavić, a onda ga počela lizati jezikom i igrati se po njemu, Dijana je Bojanu ljubila lagano po vratu, a ruku spustila na njenu nogu počevši lagano da ju miluje. Bojana je makinalno počela širiti noge što je Dijani davalo prostora da joj počne milovati unutrašnju stranu njenog bedra zavlačeći i povlačeći njenu minicu prema gore približavajući se njenoj pičkici. Bojana je počela stenjati i uzdisati kada joj je Dijana počela drkati pičkicu da bi ga Bojana konačno počela drkati i pušiti. Ubrzo joj se pridružila i Dijana pa su obje počele da mi naizmjence ližu i puše kurac. Osjećaj je bio neopisiv tako su mi ga slatko pušile i drkale pogotovo Bojana koja ga je sisala fenomenalno dobro. Osjetio sam kako bi mogao svršiti pa sam doslovno istrgnuo kurac iz njihovih usta i ruku te se odmaknuvši od njih rekao kako je sada red na njih da izvedu striptiz za mene.

Muzika je i dalje svirala njih dvije počele su da plešu uvijajući se jedna uz drugu skidajući ostatke svoje robe ja sam za to vrijeme sjedio na trosjedu i lagano nadrkavao kurac. Kada su ostale potpuno gole počele su baš strastveno da se ljube, kako mi je Bojana leđima bila okrenuta i kada sam po prvi put ugledao goli savršeni struk kao i turbo sexy guzu koju želim večeras jebati, Dijana kao da mi je čula misli pa je prema meni okrenula Bojanu koju sam sad vidio sa prednje strane sa prekrasnim čvrstim sisama i obrijanom pičkicom skoro sam eksplodirao. Dijana je bila iza nje i ljubila je po vratu, Bojana ju je rukama zagrlila iza vrata, a Dijanine ruke su bile na njenim sisama. Dijana ih je lagano mijesila, a kroz svoje prste provlačila njene bradavice. Dijana je jednom rukom nastavila da se spušta preko njenog čvrstog trbuha sve do njene pičkice, dok je drugu ruku zadržala na njenim sisama nastavljajući da joj ih mijesi.

Njih dvije nastavile su se ljubiti, Dijana je počela lagano da gura svoj srednji prst u Bojaninu pičkicu, počela je lagano da je jebe svojim prstom Bojana je odvojila usne od Dijaninih te tiho stenjala. Nisam mogao izdržati pa sam im se pridružio, stao sam ispred Bojane, počeli smo da se ljubimo, stisnuo sam se uz nju svojim kurcem vršeći pritisak na njen trbuh. Mijesio sam joj malo sise, a onda se počeo spuštati prema njenoj pičkici gdje sam počeo da joj drkam klitoris dok joj je Dijana i dalje jebala svojim prstom. Bojana je počela sve jače da stenje i uzdiše i ubrzo počne da svršava. Kada je Bojana svršila svo troje složili smo se kako bi ovo trebalo nastaviti u našoj spavaćoj sobi. Njih dvije uvele su me u sobu gurnule me na krevet te su i one legle svaka sa jedne strane.

Ljubio sam se naizmjence sa njima dok su me one milovale po tijelu. Počele su da me ljube od vrata prema niže zaustavljajući se na mojim prsima, lizale su mi i sisale bradavice. Dijana je nastavila prema mome kurcu, a Bojana se u među vremenu okrenula prekoračivši me preko glave namještajući svoju vlažnu pičkicu na moja usta. Rukama sam joj mijesio čvrste guzove da bi ih počeo širiti otvarajući prostor i pogled na njene rupice. Isplazio sam jezik i počeo lizati njenu pičku, jezikom sam prelazio preko njenog klitorisa svaki put natjerujući je na glasne uzdahe. Dijana mi je dole sisala kurac dok nisam osjetio kako me prekoračila i sjela n kurac. Nisam se puno bazirao na to jer sam samo mislio i uživao u mirisu Bojanine pičke koju sam sve brže počeo lizati i sisati te usnama natezati njene usmine, a njeni sokovi slijevali su se niz moja usta i lice, a ja sam koliko sam mogao to gutao.

Dijana je počela žestoko da se nabija na moj kurac, obje su stenjale glasno. Sa Bojanine pičke prešao sam na njen glatki čmar, slinio sam i kružio po njenom čmaru pokušavajući ga gurnuti što dublje. Kombinirano sam joj lizao malo pičkicu malo čmarić, Bojana je glasno svršila kada sam joj snažno usnama počeo sisati klitoris, sjela mi je svojom pičkom na lice tresući se i jecajući od orgazma, a isto tako Dijana je svršavala na mome kurcu. Sišle su sa mene Dijana je legla kraj mene pa smo se nas dvoje počeli ljubiti miješajući sokove koji su ostali na mome licu od vlažne Bojanine pičke. Bojana se spuštala prema niže ljubeći Dijanu preko trbuha, širila je njene noge, počela je da njoj ljubi unutrašnju stranu bedara primičući se njenoj pički koju je počela da joj liže.

Bojana je isprčila svoju guzu dajući mi signal što želi. Došao sam iza Bojane kurac namjestio na ulaz njene pičke i naglo se sjurio u nju i počeo je jebati snažno i brzo u kratkim naglim trzajima. Bojana je jebala i lizala Dijanu zabijajući cijelo svoje lice pod svakim naglim i brzim ubodom u Bojanu. Dok sam tako rasturao Bojanu šamarao sam je po guzovima, govorio joj prostote kurvo, droljo bezobrazna sada ću da te razvalim od kurca ima da ti razvalim sve rupe, da da samo me jebi molim te govorila je Bojana između uzimanja zraka odvajajući se od Dijanine pičke. Sada ću da te jebem u to nevaljalo dupe rekao sam Bojani izvadio kurac iz njene pičke pa ga namjestio na ulaz njenog čmara. Jedino što je rekla da želi da joj razvalim nevini šupak svojom kurčinom, nisam mogao vjerovati da ga još nije dobila u svoju guzu i na to sam bio jako sretan.

Polako sam počeo da joj ga guram ulazio sam polako sve dublje u njenu nevinu i usku guzu, vadio sam ga skoro čitavog pa ga ponovno gurao sve dublje dok nisam ušao do kraja, jebao sam je lagano dok joj se šupak nije privikao na moj kurac pa sam počeo postepeno ubrzavam tempo jebući je sve jače i snažnije.
zatim sam ga naglo izvadio iz njene guze i naglo joj ga zabio u pičku. Jebao sam je zaista žestoko malo u pičku malo u guzu. Prestala je da liže Dijani pičku jer jednostavno nije mogla zbog glasnog stenjanja, uvijala se, cvilila naprosto je uživala bivajući van sebe. Dijana je drkala gurajući se prste u pičku pohotno gledajući malo u Bojanu malo mene kako joj vjenčanu kumu kako je odvaljujem od kurca. Kada je bila nova tura jebanja Bojanine guze doživjela je još jedan puno snažniji orgazam, stresla se i pala licem na Dijaninu pičku.

Onda su se njih dvije počele žvaliti i valjati po krevetu. Bojana je ležala na leđima, a Dijana je bila na njoj bile su u 69, počele su da ližu pičku jedna drugoj, gurale su si prste, Dijana je počela sve jače da uzdiše i stenje jer ju je Bojana počela jebati skoro cijelom šakom dovodeći je do brutalnog orgazma, Ja sam za to vrijeme samo promatrao uzimajući zraka za novu porciju jebanja. Dijana još nije ni došla sebi od orgazma, a ja sam joj ga već trpao u njenu razrađenu i sokovima natopljenu guzu. Jebao sam je u guzu upravo onako kako ona to najviše voli tako da nije trebalo dugo da doživi još jedan orgazam. Zatim sam došao Bojani koja je ležala na boku, rukama sam joj podigao nogu, a ona je svojom rukom uhvatila moj kurac namještajući ga na ulaz svoje pičke. Ovaj put sam lagano ušao u nju jebao sam je u laganom ritmu, želio sam da me osjeti cijelog i da uživamo zajedno pogotovo ja koji sam konačno bio u njoj.

Dijana se privukla uz mene i počela prvo da me miluje i mijesi guzu, a zatim sam osjetio njen vlažan prst kako prodire u moj čmar, malo me je to iznenadilo tako da sam zastao na trenutak dok se nisam konačno opustio i Dijanin prst ušao u moj čmar jebala me u ritmu u kojem sam ja Jebao Bojanu.
Ubrzo je Dijana počela da gura i drugi, a odmah i treći, šupak je počeo da me malo boli, ali postepeno je prelazilo u ugodu tako da mi se počelo i dopadati. kako sam izlazio iz Bojanine pičke tako sam se nabijao na Dijanine prste. Sada sam ja bio najglasniji u toj trojci, stenjao sam, dahtao kao nikad do sada jednostavno počeo sam da uživam. Polako ali sigurno bližio sam se vrhuncu par trenutaka nego ću svršiti izvukao sam kurac iz Bojanine pičke i okrenuo se na leđa, Dijana i Bojana bacile su se na njega kao gladne kuje pa ga naizmjence počele pušiti i drkati čekajući erupciju sperme.

Počeo sam da se grčim osjetio sam kako mi kroz kurac navire sperma kriknuo sam kao konj i istog momenta počeo sam svršavati po njihovim ustima i licu. Isisale su mi ga cijelog, a onda polizale ostatke sperme jedna drugoj s lica pa se počele žvaliti igrajući se spermom sa svojim jezicima dok je nisu progutale. Ja sam ostao ležati, a one su me svaka zažvalile ostavljajući i meni da okusim malo svoje sperme na usnama. Sklupčale su se uz mene te zaspale na mojim prstima. Ja sam još nekoliko trenutaka bio budan ne vjerujući što sam upravo doživio kao i želja koja mi se zaista ostvarila. Ipak prije sam dobio i dočekao trojku nego dobitak "jack pota" na lotu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija