Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Osveta prijateljici

Ocjena: 3

Pri kraju ljeta odlučio sam otići na jedan moto susret gdje sam volio odlaziti jer je bila vrlo opuštena atmosfera, a i bandovi su bili vrlo zanimljivi ove godine. Kakogod napokon sam došao i švrljao da vidim čega sve ima, a onda najednom sretnem prijateljicu koju godinama nisam vidio jer smo se porječkali. Počeli smo piti, a onda i razgovarati o tome zašto sam se odvojio od nje. nedugo zatim smo skrenuli na temu zadnjeg rođendanskog poklona (vibratoru). Već sam mislio da će se naljutiti, ali onda onako već pripita počela o detaljima kako ga koristi.
Nije dugo trebalo pa da je nagovorim da se povućemo na osamu gdje nas nitko neće smetati ni gledati. Samo sam joj rekao da sad ima priliku iskoristiti me i da je budala ako neće. Bez ustručavanja sam je uhvatio s obje ruke za onu okruglu poveću guzu i počeo je milovati preko hlačica. Ubrzo ih je počela otkopčavati pa sam mogao vidjeti da nosi bijele čipkaste tangice koje joj savršeno prijanjaju uz obrijanu pičkicu. pogledala me i samo rekla šta je momak neš me nategnuti. Šutke sam je zgrabio i stisnuo uz drvo i ljubio je strasno dok sam joj skidao majicu i grudnjak pa sam je napokon mogao vidjeti golu golcatu kao od majke rođenu.
Napokon sam mogao bez problema uživati u tom 160 cm zbijenom i napetom tijelu zaobljenih oblina istesanih fitnesom, ali tako da su mišići bili savršeno okruglasti i taman joj pristajali. Kleknuo sam i počeo je ljubiti i lizati po savršeno obrijanoj pičkici koja je postajala sve vlažnija. samo me opkoračila nogom i uhvatila za kosu dok je hvatala zrak od uzbuđenja. U jednom trenutku sam toliko zario glavu i jezik u njenu pičkicu da je počela svršavati u trzajima koji su trajali kao godine.
Kada se smirila počeo sam je ljubiti po trbuhu mazeći joj i stiščući joj sisice sa savršeno ispupčanim bradavicama. Pod prstima sam osjetio koliko su krute i spremne da eksplodiraju dok mi je nokte zabijala u ramena i psovala me. U tom se trenutku trgnula i gurnula me u drvo i zaprijetila osvetom nad osvetama. Samo sam sjeo na pod i prepustio se njenim rukama pa kud puklo da puklo. Nije joj dugo trebalo i strpala je cijeli kurac u usta. Pustio sam joj da se malo igra snjim, liže, miluje i natjera da se ukruti do kraja. Kad više nisam mogao izdržati uhvatio sam je za kosu i snažno joj ga trpao u usta. Osjetila je da ću početi svršavati pa ga je izvadila iz usta i počela drkati i lizati jaja dok nisam svršio po njenom licu i kosi. Na kraju se čutke sjelča do mene raširenih nogu kao da hladi pičkicu i gledala me upitno dali ćemo nastaviti sa divljanjem.
prihvatio sam je u zagrljaj tako da mi je sjela među noge i dopustila mi pogled s visoka na njene sisice i obrijanu počkicu. Shvatila je što želim i počela se pohotno igrati pičkicom. Trljala je klitoris i nabijala si tri prsta unutra kao da sutra ne postoji. Za to vrijeme sam se igrao njezinim sisicama i ljubio je po vratu i uhu što ju je dodatno palilo. Kako je sve snažnije trpala prstiće u pičkicu tako se čulo lupkanje i šljapkanje njene vlažne pičkice. Uživao sam u njenim sve dubljim i jačim uzdisajima dok nije najedanput snažno svršila i glasno jecala od zadovoljstva. Nakon dubokog uzdaha digla je ruke iza moje glave i opšustila tijelo da mene pa sam je u cijelosti mogao osjetiti i njenu mekanu i glatku koži. Mazio sam joj trbuščić i sisice i uživao u njenom jebozovnom osmjehu i zadovoljstvu.
Šapnula mi je na uho jebozovno kako želi još jednu rundu svršavanja. Kako je moj kurac već neko vrijeme bio spreman nisam dugo oklijevao i počeo sam je ponovno gutati pogledom, ljubiti po cijelom tijelu i pripremati je za još jedan orgazam. U jednom trenutku se okrenula i legla na pod s uzdignutom guzom pa sam je samo natjerao na kurac i počeo se nabijati u njezinu opet vlažnu pičkicu. Počela je stenjati kao luda i trzati se pa me naglo stegnula nogama i davala mi ritam kakoi da je jebem. Nisam više izdržao pa sam je okrenuo i natrpao joj kurac u guzu. Nakon snažnom vriska samo me molila da je nastavim guziti iz sve snage pa smo nakon par minuta svršili u znoju i zadihani kao maratonci nakon utrke.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija