Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osveta prijateljici II

Maja je svoje svršavanje popratila jakim vriskom. Legla sam pored nje, gledala me kroz trepavice, sa malim smiješkom na usnama, vidno umorna.
-" Magy.. . "
-"Pssst.. . još nisam završila s tobom. " Rekla sam stavivši joj prst na usne, a potom ga ubacivši u njena vrela usta. Pogledala me pomalo začuđeno, mislila je, da je to to za večeras. Njena usta su bila topla, jezik mekan, jebala sam je u usta a ona je počela da vrti jezikom oko mog prsta.

-"vidim da ti se svidja sve ovo. A zaključila sam i da ti ovo nije prvi sex sa ženom? "
Izvukla sam prst iz njenih usta, davši joj na znanje da želim odgovor.
-"nije mi prvi put, ali je najbolji" rekla je sa osmijehom.
-"hahah nije još kraj. Idem pod tuš a ti se odmori, potom nastavljamo. "
Brzo sam se istuširala praveći planove kako da teče nastavak noći. Kada sam se vratila u sobu zatekla sam je u istom položaju.
-" mogu li sada ja pod tuš? " Upitala je.

-"naravno, ali budi brza, nisam još gotova s tobom. " Nasmijala se i izašla. Dok se ona tuširala ja sam popušila cigaretu i obukla strapon. Dočekala sam je stojeći uz krevet.
-"pridji. " Žestoko sam je poljubila uvukavši joj jezik u usta, što je ona spremno prihvatila. Rukama sam joj klizila niz tijelo. Uhvatila sam je za te divne sise i stisla ih. Bile su tako čvrste i lijepe, sa tvrdim bradavicama. Uzela sam jednu bradavicu u usta i snažno je posisala, dok sam joj rukom mazila pičkicu. Ponovo je bila vlažna, a i ja.
-" ah.. ah.. Magdalena šta mi radiš.. . " Rekla je.

-" ovo je samo dio onog što ću da ti radim. Lezi na stomak, ledja dole, guza gore. " Uradila je kako sam joj rekla. Pljesnula sam je po tim divnim guzovima a potom i izmedju, po pičkici, što je ona popratila uzdasima. Par puta sam kažiprstom prešla preko pičkice i anusa. Stavila sam joj dva prsta u pičkicu i potražila G točku.
-"aaah Mahyyy aaah.. mmm.. . " zaječala je isturivši još više guzu. Tako sam je kratko jebala a potom uzela kuglice (promjera možda 5-8cm)i ubacila joj ih u pičkicu. Uzdisala je i stezala posteljinu. Kada su kuglice bile u njoj uzela sam lubrikant i namazala strapon a potom i njen anus.
-" Magy nemoj! " rekla je vidno uplašena, dok sam prstom kružila oko njenog anusa.

-" ne želiš lubrikant, na suho? " Pravila sam se luda.
-" ne, ne, već znaš da ne želim analno. Rekla sam ti da sam probala samo jednom i nije mi se svidjelo.
-" ooo draga moja, tek će da te boli ali će da ti se svidi. Večera ću jako da te jebem u to tvoje divno dupe i uživat ću u tvojim kricima boli. "
Rekla sam zabivši joj prst u guzu. Vrisnula je. Izvukla sam ga do kraja a potom opet naglo nabila. Što je ona popratila novim vriscima. Samo sam joj par nabila prst, ne želeći je dovoljno pripremit za ono što slijedi. Glavić strapona sam stavila na ulaz u njenu guzu i polako gurala. Kada je ušao glavić uhvatila sam je za kukove i nabila joj strapona skoro do kraja.
-"aaaaaaah.. .. " vrisnula je pokušavši se oteti što joj nije pošlo za rukom. Pljesnula sam je po guzi rekavši joj da ne mrda inače ću biti grublja, mnoooogooo. Zatim sam ga naglo izvukla, samo je glavić ostao u njoj. Plakala je i vrištala, a ja sam ju uhvatila za ramena i nastavila da joj ga jako nabijam i rastežem njenu malu rupicu. Jednom rukom sam je uhvatila sam bradavicu a drugom sam joj potražila picu. Ubacila sam i prst pored kuglica. Bila je mnogo vlažna, sve ovo je ložilo. Kurvicu nije moguće ni brutalno jebati ni kazniti, ona uživa u tome. Izvukla sam prst iz njene pičkice, povukla je za kosu i dala da ga posisa. Potom sam ruku vratila njenoj slatkoj pici i trljala joj kliću. Nastavila sam je tako jebati neko vrijeme, ona se navikla na moju veličinu u svojoj guzi te bila na korak od orgazma.

Što joj naravno nisam dozvolila. Izvukla sam joj strapon iz guze, povukla je za noge te je ostala ležati cijelom dužinom na ledjima. Sjela sam ispod njene guze i ponovo ubacila strapon. Bez obzira što sam ga prije par sekundi izvadila ponovo je teže ušao, u ovoj pozi njena guza je uža. Počela sam je jebati a ona je glasno uzdisala. Znala sam šta joj ovako radim, dok su joj kuglice u pičkici a ja je jebem u guzu. I sama sam ovako bezbroj puta svršila, u ovoj pozi, sa kuglicama u pici i kurcem u guzi. Stvara se dodatno trenje i pomjeranje kuglice. Ubrzala sam ritam, skakala sam po njenoj guzi i pljeskala je. Ona je vrištala a potom se počela tresti. Svršila je uz vrisak.. ..
Ovo je nastavak moje priče, ako vam se svidja kom. i ocijenite, a uskoro novi nastavak.
Pozz

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija