Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Piknik sa Nelom

Bio je to vreli letnji dan, nedelja popodne. Planirao sam sa Nelom da odemo na piknik u jednu šumicu izvan grada, što se to njoj jako svidelo. Oboje smo znali da će to biti jedno novo i zanimljivo iskustvo koje nismo do sada probali. Pa smo se spakovali i krenuli kolima.

Došavši u šumu na odmaralište, Izabrao sam jedno zgodno mesto za parkiranje, gde smo se raspakovali i počeli da jedemo. Nela, kao i ja bili smo veoma lepo raspoloženi, zaljubljeni i srećni. Privodeći kraju večeru, uhvatio sam Nelu za ruku i poveo je u kratku šetnjicu kroz šumu. Na osnovu mog držanja, pogleda i osmeha mogla je da predpostavi šta sam nameravao.

Došli smo do jednog stola i klupe na koju sam je podigao i krenuo da je ljubim strastveno i u početku lagano. Uzvraćala mi je poljupce i želela da ne prekidam jer smo oboje baš uživali. Hlad i ladovina, miris leta, zvuk ptica u šumi, nas dvoje sami, taj ambijent je bio savršeno mesto za sex koji smo želeli i Nela i ja.

Počeli smo da se skidamo goli, prvo sam se ja skinuo, pa sam onda Nelu svukao i po ko zna koji put video to njeno prelepo izvajano telo koje se lepilo uz moje. Sela je na sto, dok sam ja kleknuo i počeo da joj mazim ribicu, lepo lagano prstima, ubacio sam jedan pa drugi pa treći, prstenjačio sam je, dok je ona uzdisala i držala me za glavu, uključio sam i jezik u igru, i liznio polako klitoris, tada je Nela zadrhtala i povukla me malo noktima po kosi, pička joj je bila mokra jako. Baš mi se sviđao njen sladak ukus, jeo sam je desetak minuta i uživao maksimalno u njenim sokovima. Kita mi se ukrutila dok sam je oralno zadovoljavao, ustao sam tako sa nadignutim kurcem, a Nela mi je počela pušiti toliko dobro da sam prevrtao očima od uzbuđenja. Lizala mi je glavić i sisala ga a onda jezikom celog ga polizala kao sladoled i gurnula ga celog u usta do krajnika. Volela je da je gušim sa kitom da joj suze teku, što sam joj i radio i to nas je dodatno palilo. Završetkom predigre okrenuo sam Nelu preko stola, legla je na stomak, raširila nogice malo i onda sam joj nabio već tvrdu kurčinu, do jaja sam joj gurao i stenjao. Naši uzdasi odzvanjali su tim delom šume, pljeskao sam je po guzi, i rasturao picu od pozadi, slivali su se sokovi po mojim jajima, a znoj je prštao po njenim leđima. Napokon sam izvadio kitu i isprkao je po leđima, tako da je vrela sperma se našla dužinom njene kičme. Okrenula se prema meni i stavila ga u usta da ga očisti i pokupi svaku kap i spremi ga za naredno prskanje.

Napravili smo kratak odmor, a onda nastavili sa jebanjem s tim da je sada Nela bila dominantna. Legao sam na sto, a ona me zajahala. Prvo je počela nežno da meša pičkom na mom kurcu a onda je ubrzavala, a pička je toliko bila mokra da sam osećao kako curi po meni. Klizila je lepo, sise su se tresle, a ja sam ih povremeno držao rukama, tako nežne i lepe grudi ima moja Nela. Rekao sam joj da ću uskoro svršiti po drugi put, na šta je klimnula glavom i rekla mi: napuni me Nikola želim tvoju vruću spermicu u sebi, ajdee puni meee srećoo. U tom trentku mlazevi sperme su krenuli da pune njenu pičkicu da je zaliju lepo. Uzdahnula je duboko i poljubila me i rekla, to sam želela volim te.

Potom smo se uputili do kola onako goli, znao sam ranije da ovaj deo šume nije prometan skoro uopšte tako da smo mogli tako slobodno da šetamo. Palilo me je to kad sam gledao Nelinu guzu ispred sebe kako se savija, kita mi se ponovo dizala na taj pogled. Želeo sam da je kresnem bar jop jednom u kolima. Videla je da sam ponovo napaljen, otvorila je gepek od auta, sela u njega, zavalio sam se preko nje i počeo da je jebem jako. Duboko sam nabadao je na tvrd kurac koji se oblivao sokom njene predivne pičkice koja ga je uvek primala sa oduševljenjem, što sam naravno video i po osmehu na Nelinom licu. Pitao sam je da li da ga vadim ili da je isprskam opet unutra, želela je drugo punjenje pičkicei zarila je nokte u moje debelo meso, nedozvoljavajući mi da ga izvadim. Svršio sam u nju i napunio je slasno poljubio. Posle toga smo se obukli, spakovali, otišli kući.

Kod kuće smo se tuširali i još par puta kresnuli što pod tušem što u krevetu, nežnosti nikad dosta nije bilo između Nele i mene, zaista smo jako oboje uživali u svakom danu. Bio je to jedan izuzetan izlet u prirodu za dugo pamćenje, i još jedna moja ispunjena seksualna fantazija. Verovatno ćemo je ponoviti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija