Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Plačanje stanarine

Bilo je to oko godinu dana prije nego što sam upoznao svoju sadašnju djevojku s kojom sam u ozbiljnoj vezi.
Radio sam u jednoj privatnoj firmi gdje je plaća bila solidna ali sam živio na stanu.

Par dana prije plačanja stanarine i režija nisam se čuo sa gazdaricom stana, a onda me ona nazvala da ce doći po stanarinu.
Kad je dosla, najnormalnije smo pričali, ali nisam znao kako da jpj kažem da još nemam sav novac da platim i ako može da pričeka par dana.
Kako je vrijeme prolazilo primjetio sam da me gleda ravno u oči i da se počela maziti po pički.
Kada sam joj rekao da trenutno nemam sav novac, ljutito rekla-što si ti umisljaš, tulac, da mene možeš samo onako pojebati i neplatiti stanarinu?
Počela je pričati bezazlene stvari, tipa kako nije mogla hodati ni sjediti dva dana , na što sam se ja zbunjeno nasmiješio.
Ali vidjelo joj se u očima da voli kurac i da ga želi. Neznam što mi je došlo u tom trenutku, ali sam se ustao, izvadio ga van, i kao največoj droljetini i rekao - popuši mi ga.
Iste sekunde ga je stavila u usta, počela polagano pušiti i mjesiti po jajima dok je u isto vrijeme ona sebi mijesila pičku. Gledala me ravno u oči sa tom droljastom facom i ubrzavala tempo.

Uff kako češ sada najebati-govorila je, a onda me okrenula, cijeloga skinula i krenula lizati šupak. Moram priznati da je bio dobar osječaj , nabijala mi je jezik u šupak, pa malo bi povukla jaja i sisala ih. Usisala bi jedno jaje pa drugo, pa bi se licem trljala o kurac.. “Šamaraj me s tom kurčinom“.. Udarao sam je sa velikom, debelom, masnom kurčinom po faci, dok bi stenjala gurajući sebi prste u šupak.
Nakon dobrih 20 minuta što me je obradila naguzila se i rekla - sad hoču tetu jebeš u čmar. Gurnula ga je sama u šupak i nabijala se bez milosti. Samo me još više napalila, pa sam je uhvatio za kosu i nabio glavu uza zid, a onda joj ga zabijao sve brže i jače. Tada me je drolja počela gristi i grebati , pa sam joj dao šamar, lagani.. “Uffff udri me, ajde gurni mi tu kurčinu aaaaaaaa“ uzviknula je, a ja sam joj nakon nekoliko trenutaka ispustio nekoliko mlazova vruče sperme u šupak, koji joj se slijevao niz guzove i pičku.

Kurac mi je tad narastao do neviđenih razmjera, da kad sam ga izvadio i stavio među guzove, osjetio sam kako se trese i drhti.
Tada sam ga stavio u pičku i lagano sam prodirao glavićem u nju, gledajući kako se širi.. val topline me obuzeo, a iz stana je odjekivalo samo „aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti se šalis“ i za staru kurvu je ovo bilo previše. Krenio sam je jebati lagano, pa sve brže. Naredila mi je da joj stavim noge na ramena i jebem najbržim tempom, što sam i učinio.

Tako smo se jebali 20-ak minuta pa se ona prebacila na mene.
Podigao sam je da jaše na meni, a ona je počela uzvikivati „to, to, to čekam, da me razjebeš! Uuuuuu, ajde brže, jače!
Slakala je po meni šamarajući me, a onda se digla i svršila mi po kurčini.
Uf kakva toplina me obuzela , sjela mi je pičkom na kurac i jaja, a ja sam osjetio sokove stare drolje, njenu vlažnu rasturenu pičku kako drhti.
Skinuo sam je sa sebe i brzo počeo drkati iznad sisa i face jer sam osjetio da sam i ja blizu.
"Jooooj, toooo daj mi spermu, zlato tetino, daj mi ga teta će gutati! “
Ubrzo sam joj pustio „litru“ sperme po sisama, faci i u usta.
Što nije progutala, počela je razmazivati po velikim sisama, crnim bradavicama, vratu i faci.
Sperme je bilo i po kosi što je meni bilo smiješno.

Gazdarica je tu vecer prespavala u stanu, i tijekom noći me probudila, skuhala kavu i pušila ga do jutra.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija