Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Plačanje stanarine

Ocjena: 5

Bilo je to oko godinu dana prije nego što sam upoznao svoju sadašnju djevojku s kojom sam u ozbiljnoj vezi.
Radio sam u jednoj privatnoj firmi gdje je plaća bila solidna ali sam živio na stanu.

Par dana prije plačanja stanarine i režija nisam se čuo sa gazdaricom stana, a onda me ona nazvala da ce doći po stanarinu.
Kad je dosla, najnormalnije smo pričali, ali nisam znao kako da jpj kažem da još nemam sav novac da platim i ako može da pričeka par dana.
Kako je vrijeme prolazilo primjetio sam da me gleda ravno u oči i da se počela maziti po pički.
Kada sam joj rekao da trenutno nemam sav novac, ljutito rekla-što si ti umisljaš, tulac, da mene možeš samo onako pojebati i neplatiti stanarinu?
Počela je pričati bezazlene stvari, tipa kako nije mogla hodati ni sjediti dva dana , na što sam se ja zbunjeno nasmiješio.
Ali vidjelo joj se u očima da voli kurac i da ga želi. Neznam što mi je došlo u tom trenutku, ali sam se ustao, izvadio ga van, i kao največoj droljetini i rekao - popuši mi ga.
Iste sekunde ga je stavila u usta, počela polagano pušiti i mjesiti po jajima dok je u isto vrijeme ona sebi mijesila pičku. Gledala me ravno u oči sa tom droljastom facom i ubrzavala tempo.

Uff kako češ sada najebati-govorila je, a onda me okrenula, cijeloga skinula i krenula lizati šupak. Moram priznati da je bio dobar osječaj , nabijala mi je jezik u šupak, pa malo bi povukla jaja i sisala ih. Usisala bi jedno jaje pa drugo, pa bi se licem trljala o kurac.. “Šamaraj me s tom kurčinom“.. Udarao sam je sa velikom, debelom, masnom kurčinom po faci, dok bi stenjala gurajući sebi prste u šupak.
Nakon dobrih 20 minuta što me je obradila naguzila se i rekla - sad hoču tetu jebeš u čmar. Gurnula ga je sama u šupak i nabijala se bez milosti. Samo me još više napalila, pa sam je uhvatio za kosu i nabio glavu uza zid, a onda joj ga zabijao sve brže i jače. Tada me je drolja počela gristi i grebati , pa sam joj dao šamar, lagani.. “Uffff udri me, ajde gurni mi tu kurčinu aaaaaaaa“ uzviknula je, a ja sam joj nakon nekoliko trenutaka ispustio nekoliko mlazova vruče sperme u šupak, koji joj se slijevao niz guzove i pičku.

Kurac mi je tad narastao do neviđenih razmjera, da kad sam ga izvadio i stavio među guzove, osjetio sam kako se trese i drhti.
Tada sam ga stavio u pičku i lagano sam prodirao glavićem u nju, gledajući kako se širi.. val topline me obuzeo, a iz stana je odjekivalo samo „aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti se šalis“ i za staru kurvu je ovo bilo previše. Krenio sam je jebati lagano, pa sve brže. Naredila mi je da joj stavim noge na ramena i jebem najbržim tempom, što sam i učinio.

Tako smo se jebali 20-ak minuta pa se ona prebacila na mene.
Podigao sam je da jaše na meni, a ona je počela uzvikivati „to, to, to čekam, da me razjebeš! Uuuuuu, ajde brže, jače!
Slakala je po meni šamarajući me, a onda se digla i svršila mi po kurčini.
Uf kakva toplina me obuzela , sjela mi je pičkom na kurac i jaja, a ja sam osjetio sokove stare drolje, njenu vlažnu rasturenu pičku kako drhti.
Skinuo sam je sa sebe i brzo počeo drkati iznad sisa i face jer sam osjetio da sam i ja blizu.
"Jooooj, toooo daj mi spermu, zlato tetino, daj mi ga teta će gutati! “
Ubrzo sam joj pustio „litru“ sperme po sisama, faci i u usta.
Što nije progutala, počela je razmazivati po velikim sisama, crnim bradavicama, vratu i faci.
Sperme je bilo i po kosi što je meni bilo smiješno.

Gazdarica je tu vecer prespavala u stanu, i tijekom noći me probudila, skuhala kavu i pušila ga do jutra.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina