Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna susjeda

Imao sam sexy susjedu za kojom su slinili svi muški u naselju, tj selu, a mislim i pokoja žena. Bila je rasna plavuša od kojih tridesetak godina, udata, muž Saborski zastupnik i nije ga bilo danima. Dolazio je vikendima i onda provodio dan pred TV-om ili u lokalnoj birtiji, jer...tamo je bilo biračko tijelo.

Uglavnom, ona je večinu vremena provodila sama, jer djece nisu imali, a kružile su priče da on ni ne može imati...ili ona, sad nisam siguran.

Sa svojih 29 godina i svojim vlastitim obrtom, stolarskim, ja sam živio solidno. U brak mi se nije žurilo, a povremene seksualne avanturice su bile nešto normalno, ali nisam se upuštao u ozbiljnije veze.

Jedan dan, bila je subota, pojavi se taj dični zastupnik na vratima moje radione i odmah nakon pozdrava prijeđe na stvar.

- Meni vas je preporučio Lojze kojem ste radili namještaj za dnevni boravak, a meni bi trebao namještaj za kupaonicu, po mjeri, naravno.
- Nije problem -rekoh- ali biti će nešto skuplji jer se mora dodatno impregnirati radi vlage. A kad bi Vam to trebalo?
- Cijena nije problem...a trebalo bi čim prije.
- Hmm...imam nekih obaveza, paa...
- Dajte dođite sutra uzet mjeru pa da se dogovorimo -rekao je brzo- Znate koja je moja kuća?
- Znam...onda sutra oko 9?
- Dođite oko 10...ujutro smo na misi...
- Aha...dobro onda, 10. Vidimo se.

Sljedeći dan sam došao u dogovoreno vrijeme, obavio sve u pola sata, te je ostalo još samo pitanje boje, a on je rekao:

- To riješite sa Martinom -pokazao je na svoju ženu- Ja ću biti u Zagrebu.

Pogledao sam u Martinu, a ona se nasmješila i rekla:

- Doći ću ja sutra da vidim šta imate od boja za ponuditi.
- U redu, vidimo se. -te sam otišao, a dok sam išao do auta osjećao sam njen pogled na sebi. Kad sam ulazio u auto pogledao sam u nju i vidio da se smješka i maše mi, te sam i ja njoj mahnuo.

Drugi dan je došla oko podne, a ja sam baš bio završio u lakirnici i malo se zabavljao na kompu kad je ušla u radionu. Pozdravili smo se, ja sam izvukao katalog sa bojama, otvorio program na kompu da vidi kako bi to izgledalo kad bi slagali ormariće. Primakla se bliže meni, tj naslonila se uz mene i pregledavala katalog, povremeno dajući komentar ili kakvo pitanje. Uskoro se nagnula naprijed kako bi nešto bolje vidjela na ekranu, a pritom se desnom sisom naslonila na moju nadlakticu. Osjetio sam toplinu njenog tijela, a i toplinu u mom međunožju.
Ona se počela trljati sa svojom sisom o moju ruku i uskoro sam osjetio da joj se bradavica na sisi ukrutila i sad se njom trljala o moju ruku.

- Gospođo Martina...mislim da ne bi...
- Psssttt... -tiho je rekla- Marti za tebe...i mislim da bi...tako si mi sladak...mmmm

Dok je to govorila prošla mi je rukom kroz kosu i gricnula mi uho. Kurac mi je pucao u hlačama, ali sam svejedno rekao....tj pokušao reći:

- Marti...ne bi to smj... -njene usne su zatvorile moja usta i ugurala mi je svoj vruči i nemirni jezik u njih. Nisam znao što bi napravio, ali izgleda da sam trebao sve prepustiti njoj, jer je njena ruka već milovala i stiskala moj kurac preko hlača, a onda se začuo i zvuk patenta, te sam osjetio i njene prste na svom tvrdom kurcu. Prstima je milovala moj glavić i činio mi se tako osjetljivim na njene dodire. Krenula je prstima niže i nakon nekog vremena došla do jaja, te prste vratila do sredine i obujmila mi kurac njima i počela ga drkati uz zadovoljni komentar:

- Mmmm...ipak je procjena bila dobra...velik ti je i debeo, a takve obožavam -a onda je spustila glavu u moje krilo i počela gutati dio po dio mog napetog kurca. Jezikom je dodavala dodatnu draž i uskoro nisam mogao više izdržati, te sam eksplodirao u njena usta. Ona je zadovoljno mumljala i gutala sve što je izlazilo iz mojih jaja. Kad ga je isisala podigla se i dala mi još jedan vatreni poljubac tako da sam mogao osjetiti okus moje sperme u njenim ustima.

- Sad je red na mene -rekla je i otkopčala svoje hlače i skinula ih sa minijaturnim tangicama, te mi otkrila izbrijanu i vrlo vrlo mirišljavu picu.

Opkoračila me i sjela na stol ispred mene i raširila noge te ih stavila na moja ramena, a moju glavu je primakla svojoj pici i ja sam joj počeo lizati klitoris, između usmina i skroz do šupka. Ona je zadovoljno mrmljala, a iz pice su curili njeni sokovi. Onda sam ugurao i dva prsta u picu i počeo ju jebati prstima dok sam joj cuclao klit. Ona je počela stenjati i privlačiti moju glavu sve više na njenu picu, da bi uskoro iz nje počelo špricati kao iz tuša, a ona se počela grčiti. Ja nisam micao svoje usne sa njenog klita, ali sam izvukao svoje prste iz pice i gurnuo ih u njen šupak. Ona je samo ciknula i još jače raširila noge. Ja sam pustio njen klit i izvukao prste iz šupka, te ustao i svojim kurcem zamjenio prste. Gurnuo sam ga do pola a ona je vrisnula, zatim sam ga počeo postepeno zabijati sve dublje i dublje u njenu guzu. Ona je dahtala na svaki moj ubod u njen šupak, a na krajevima očiju su se vidjele suze. Ja nisam posustajao i jebao sam ju tako desetak minuta dok nisam svršio u njenu guzu. Ostali smo tako još nekoliko trenutaka, a onda sam ga izvadio iz njene guze, a ona se spustila sa stola na koljena i uzela moj kurac u usta i oblizala ga do kraja. Zatim je ustala, obukla se, dala mi poljubac na odlasku i rekla da se vidimo.

Kad je otišla, ja sam sjeo za stol i razmišljao što se desilo sada. Nakon nekog vremena sinulo mi je da uopće nismo izabrali boju namještaja, te sam ju nazvao na mobitel. Kad sam rekao zašto ju zovem samo se nasmijala i rekla do dođem kasnije do nje i da donesem katalog sa bojama.

Bio je već mrak kad sam došao, a išao sam pješice da me se baš ne vidi kamo idem. Pozvonio sam, a ona mi je otvorila odjevena u minicu i laganu majicu bez prsluka, tako da su se bradavice ocrtavale kroz nju. Odmah smo otišli u kupaonu da uskladimo boju ormarića sa pločicama. Kad smo to riješili, prišla mi je i poljubila me, a ja sam joj uzvratio poljubac i zagrlio ju, te zavukao ruku ispod njene majice i uhvatio ju za jednu sisu, desnu i rekao promuklo:

- Znači ovo je krivac za ono danas u radioni.
- Ahaa..-rekla je i skinula majicu preko glave i dvije predivne kugle su ispale pred mene- Trebalo bi ih kazniti za to, zar ne?
- Mmm...slažem se -rekoh i sagnuh se da joj uhvatim bradavicu prvo usnama, a onda sam ju i gricnuo, ona de je samo stresla od ugode.
- Daaa...ljubi ju i grickaj...to ona voli...

Ja sam joj nastavio ljubiti obje sise i grickati bradavice dok je ona uzdisala, a onda sam zavukao ruku ispod minice i otkrio da nema gaćice..

- Ooo...pa ti si već spremna...
- Da samo znaš...
- Onda ne treba gubiti vrijeme -rekoh i okrenuh je guzom prema meni, te ju naslonih na mašinu za rublje i izvukoh svoj već tvrdi kurac iz hlača. Prste sam zavukao u njenu mokru picu i njenim sokovima namazao svoj glavić, te ga stavio u njenu picu i počeo polako ulaziti u nju. Ona se je odmah počela meškoljiti i samo je zarežala:

- Zabij mi ga do kraja...da osjetim i jaja...

Kao da sam čekao samo to počeo sam ga zabijati u njenu mokru pičku iz koje je curilo i dok su jaja lupala po njenim butinama ona je vikala:

- Jače ....mmmmm ....dublje ....ahhhh... rasturi me ...mhmmm...napuni meeee

I jesam. Nabijao sam se kao lud i nisam ni bio svjestan da ću svršiti, jer sam ju tako tako zalio spermom da je ciknula kad joj je vrući mlaz sperme pogodio unutrašnjost njene pice. Ja sam i dalje nabijao svoj kurac u njenu picu, jer je moj kurac još uvijek bio tvrd. Ona je ležala na perilici i držala se za nju da ne odleti od mojih naleta.

Onda mi je pozornost opet privukao njen šupak i ja sam izvukao kurac iz njene pice, sagnuo se i počeo joj lizati šupak, a kad sam smatrao da je dovoljno ustao sam ponovo gurnuo kurac u njenu picu, pljesnuo ju po guzici i onda ga ugurao u njen šupak. Malo se je opirala, ali je onda popustila i ušao sam do pola uz njen vrisak:

- Aahhhhhhhhjjjj...aaa..daj daj....razguzi me... ohhhh... koliki ti je.....mmmmmmmm...

Ja sam se počeo zabijati u njenu guzu držeći ju za bokove i uskoro sam uspio cijeli kurac ugurati u njenu guzu, te sam uskoro ponovo svršio, ali manje nego u picu. Izvadio sam ga i pomogao joj da se uspravi. Pica i guza su joj bile crvene i malo je na široko hodala, ali je bila nasmješena i radosna.

Zagrlila me i počela ljubiti, te je rekla:

- Mislim da ću svaku večer trebati dodatnu izmjeru kupaonice, a onda bi još trebalo i kuhinju izmjeriti, pa spavaću sobu...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija