Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna,vrela seksi susjeda

Prije nego to isto napišem, želio bih napomenuti da se događaji koje ću vam ispričati nisu stvarno dogodili meni, već su plod moje bujne mašte i mojih fantazija. Moram ti ispričati pravu priču. Očito, imena u ovoj priči su izmišljena, ali likovi stvarno postoje. Zovem se Zoran, a susjeda će se zvati Dragana. Moj susjed se razveo od šest godina prije dosta vremena, ali to nije bitno. Nakon rastave vratila se živjeti s majkom, primjerice u moj kraj. Poznavali smo se kao djeca jer smo živjeli blizu jedno drugog. Prije nego što je ona ušla u vezu, Dragana i ja smo se često družili i družili. U slučaju da misliš da je nešto bilo između nas, nisi u pravu. tada nije bila atraktivna, u tom trenutku je bila malo punija, ali moram priznati da je bila ljupka. Možda nije bila lijepa, ali je imala malo moxy, i imala je (još uvijek ima) izuzetno divne i normalne, veće grudi.

Nedavno sam je nekoliko puta vozio na posao i nisam mogao shvatiti kako je skinula kilograme i sredila svoju liniju, a prsa su joj još uvijek tu i pršte od izvrsnosti. Vraćao sam se iz grada, kad sam na stanici vidio susjedu. Stao sam i zavezao je. Na sebi je imala malu suknjicu koja je spuštena otkrivala njezine ljupke noge, a jasno joj se vidjelo međunožje. To me puno više napalilo. sveukupni zbroj svega što mi je bilo na umu je kako da je povalim, čak i ovdje u vozilu. Počeli smo gledati nešto nebitno sa Prolazili smo pored bistroa i pozdravio sam je da svratim na piće, što je ona odmah potvrdila. Dugo smo ostali u tom bistrou i pričali, najviše me ona educirala o svom bombardiranom braku. Napokon smo krenuli i ona se još jednom spustila, ali ovaj put joj se suknja podigla mnogo više.

Nisam više mogao izdržati, desna mi je ruka krenula prema njezinom bedru. Tvrdila je da je pomalo šokirana, ali sam po njezinom pogledu mogao reći da uživa. Nastavio sam je trljati. bedro, gurajući moju ruku dalje prema donjem rublju. Zavukao sam joj ruku u donje rublje i opipao joj obrijanu macu. Postupno sam joj trljao klitoris, sve dok nije sjela natrag na sjedalo i ispustila delikatan jauk zadovoljstva. Pitao sam trebamo li negdje stati, ali rekla je da je dosta do daljnjega, očito sam bio malo obeshrabren. Dala mi je do znanja da se nije pomaknula od prekida, što mi je bilo nevjerojatno. U trenutku kada smo došli kući poljubila me na odlasku i zahvalila mi na prekrasnoj noći.. Rekao sam joj da je moglo biti nešto više. Samo je izašla i zatvorila ulaz.

Ja sam, onako bijesan, dao gas i krenuo ostavljati vozilo u nadstrešnici.

U trenutku kada sam napustio nadstrešnicu i otišao do kuće, čuo sam Crazyjev glas sa zida. Stao sam da vidim što joj sada treba, mislio sam da se nije sjetila nečega u vozilu. Unatoč tome zvala me da joj dođem pomoći otvoriti vrata, ključ joj je zapeo. Nisam joj bio osobito željan pomoći, ali sam zapravo otišao. Čim sam došao do ulaza, vidio sam da je ulaz otvoren. Ostala je na ulazu i zbunjujuće se cerila. Bio sam znatno ljući i morao sam se okrenuti i otići. Prišla je, zagrlila me i promrmljala da će nam biti udobnije u krevetu nego u vozilu. Objavila je da je sama kod kuće. Bio sam šokiran, ali moje nezadovoljstvo je brzo prošlo. Otišao sam s njom u njenu sobu. Usput me zamolila da budem delikatan, s obzirom na to da se dugo nije seksala i bila je pomalo zabrinuta kao da joj je to najljepši trenutak.

Rekao sam joj da se ne stresira i da će se zabaviti više nego ikada. Spustio sam je na krevet i postupno je htio poljubiti. Još sam jednom zavukao ruku u njezino donje rublje i počeo joj nježno trljati macu. Počela je ispuštati sokove entuzijazma i stenjati od oduševljenja. dvije divne sise. Odmah sam ih počela ljubiti i gnječiti. Postupno sam je ljubio beskrajno niže. Skinuo sam joj suknju i donje rublje i ispred mene se pojavila ljupka ružičasta maca. Zapravo sam je htio polizati, pitao sam da li je itko ikada polizao ovu njenu izvrsnost. Odgovorila je da je nitko nikada nije lizao i da je malo nespretna. Savjetovao sam joj da se samo opusti, malo raširi noge i živi. Usmjerila je pažnju na mene, raširila noge i spustila se na leđa. Počeo sam je postepeno lizati i gurati jezik sve dublje.

Dugo sam je s oduševljenjem lizao, zabijajući joj prst u macu. Maca joj je bila sve vlažnija, dijelom od njenih sokova, dijelom od moje sline. Cijenila je i punila i stenjala sve brže i brže. Osjetio sam kako joj se maca fiksira i doživljava vrhunac. Postupno je stenjanje oslabilo i to je bio najbolji znak da je prestanete lizati. Počeo sam skidati donje rublje i izvlačiti kurac. Moja se kokoš proaktivno pripremila i stajala poput koplja spremnog da je probode. Pitao sam je želi li mi dati malo dima. Dala mi je do znanja da to nikad nije radila, ali bi mi dala dozu zahvalnosti da joj lizanjem postigne vrhunac. Prinio sam joj kurac ustima, a ona ga je rukom oprezno stavila u usta. Počela ga je postupno, pomalo nesigurno, lizati i pušiti. Postupno je stekla samopouzdanje i pušila je beskrajno bolje.

Osjećao sam radost i moj bič je bio izuzetno dobar. Nakon što sam pošteno popušio, rekao sam joj da je vrijeme da je pojebem. Pristala je, sjela na krevet, raširila noge i ja sam postupno ulazio u nju. Bilo je jako ograničeno, pa sam se tresao od početka, ali kasnije je bilo sve brže i jače. Odmah je glasno stenjala i ispuštala krikove radosti. Sašila sam ga tako sprijeda, a onda sam ga trebala uzeti s leđa. Ševio sam je straga. Toliko sam je jako pojebao straga da sam se osjećao kao da ću eksplodirati, bio sam tako napaljen. Nastavila je glasno stenjati.. Savjetovao sam joj da još jednom legne na leđa, što je i učinila. Snažno sam ušao u nju i pojebao je tako brutalno da sam osjetio kako se trese u vrhuncu. Držao sam je smiješno i osjećao sam da ću uskoro svršiti.

Pitao sam je gdje da svršim. Rekla je da ga uzmem u svjetlu činjenice da ne koristi osiguranje. Izvadio sam ga i počeo trzati preko nje i izbacivati ​​sjeme. Ustala je i stavila ga u usta. Iskapila ju je do posljednje kapi. Ovo nikad prije nisam radila, rekla je, ali super je i progutala spermu koju je stavila u usta. Obukao sam se i krenuo doma, na ulazu mi je zahvalila na super noći. Rekla je da je nitko nikada nije tako dobro zeznuo i da je ovo najbolji seks koji je imala. Zamolila me da ovo ponovim drugi put. Sada stalno jebem Draganu i svaki put je bolje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija