Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pomoć kad se najmanje nadaš

Imam 32 godine i još se nisam oženio, a iskreno, kako se danas rastaju ni ne žuri mi se u brak, pa da se rastanem nakon par mjeseci. Nisam ni brinuo po pitanju seksa, jer sam zahvaljujući svom izgledu i novcu uvijek mogao naći neku u nekom klubu petkom i subotom, da zadovoljim potrebe seksom za jednu noć. Ali, gledajući sve svoje frendove koji su već dobrano bili u vezi ili u braku, a neki imali i klince, i ja sam počeo osjećati neku potrebu za takvim nečim. Međutim, problem je bio da nisam mogao nikako naći neku takvu.

Zaključio sam da je problem u mom načinu prilaženja ženama, tj djevojkama, koje sam smatrao seksualnim objektima i neinteligentnima po pitanju ozbiljnih veza. Drugim riječima bile su sponzoruše. Ne kažem da tu nema moje krivice, još kako je ima, pa sam sad odlučio promjeniti situaciju. Prestao sam izlaziti u noćne klubove i slična mjesta, ali kao da sam imao neonsku reklamu na čelu da tražim neku, pa su me sve normalne i inteligentne izbjegavale.

I tako sam jedan dan sjedio u centru grada na terasi jednog kafića, hvala Bogu da je bilo ljeto, pijuckajući limunadu iz čaše krcate ledom, čak sam i tu naviku promjenio, kad se kraj mene spustila Mihaela, kolegica sa faksa koja je bila dvije godine mlađa od mene:

- Hej, mladiću! ! ! Što si tako namrgođen? Lice ti je kao zgužvane novine. -zavalila se u stolicu kraj mene veselo me lupivši po ramenu.
- Ma neee.. sve je OK.. jutro je.. -promrmljao sam uopće ne računajući da je prošlo podne i pogledao ju- A što si ti tako prpošna danas?
- Ahhh.. vidim da si opet čangrizalo -rekla je i nasmijala se otkrivajući blistav niz bijelih zubi, pa nastavila- Kako neću biti dobro kad sam jučer magistrirala.. -rekla je ponosno dižući glavu, a ja sam se samo nasmijao.
- Znači ipak si išla do kraja? -rekao sam ustajući i poljubio ju u oba obraza, mada je ispalo kao da ju želim poljubiti u usta, bar se ona tako smela- Čestitam magistrice! ! ! Sada si, šta? Magistra dentalne medicine?
- Ma neeeee.. -lupila me po nozi- Farmacije.. promjenila sam faks, ali sam donekle u struci.

Sjetio sam se ludih dana sa faksa i radova u zubnim ordinacijama na fakultetu. Ja sam nastavio mamin posao i sad sam imao svoju kliniku dentalne medicine, ali sam malo radio taj posao, već sam tražio pacijente, najčešće vani. I Mihaela je radila dvije godine kod moje stare skupa sa mnom, ali je onda otišla kod drugog tipa, pa sam čuo da se vratila na faks. Inače, Mihaela je bila moja dobra frendica i nikad ju nisam smatrao curom koju bi rado povalio i gotovo. Znali smo se na faksu povjeravati jedno drugome, a i poslije kad smo skupa radili kod moje mame. Imala je dugu i ravnu crnu kosu, lijepe bokove i duge noge, te lijepe grudi koje sam jednom vidio kad se presvlačila u radnu bluzu, a nije nosila grudnjak ispod. Često smo se znali zafrkavati, pa bi mi iz objesti gurnula jezik u uho i zaslinila ga, a onda bi joj ja rekao da bi joj ga mogao staviti i nju zasliniti, a ona bi samo rekla 'Ah, puste želje'.

Sad sam razmišljao o tome, ali jednostavno nikako nisam mogao nju zamisliti kao svoju curu. Pričala je nešto, ali ju uopće nisam slušao dok sam joj gledao noge, tamne od sunca, kako izviruju ispod kratke ljetne haljine cvjetnog uzorka, a kurac mi se pomalo budio. Uto me tresnula po nozi:

- Da li ti uopće slušaš što ti govorim?
- M.. molim? -trgnuo sam se i pogledao ju u oči, a ona me gledala.
- Šta te zapravo muči? -rekla je i nagnula se prema meni, pa sam sad osjetio još jače onaj njen parfem koji je koristila već godinama.
- Ma ništa.. -tiho sam rekao, a ona me samo šutke pogledala i jednostavno sam nastavio govoriti, te sam prestao nakon skoro pola sata i otpio onu limunadu koja je skoro ostala bez leda, te sam osjetio bljutavi okus u ustima, a Mihaela me i dalje gledala, pa na kraju kimnula glavom s razumijevanjem.
- OK, kužim.. -zatim je popila svoje piće do kraja i rekla- Hajde idemo!
- Kamo? -zbunjeno sam upitao.
- Kod mene.. -rekla je, pa mi namignula- Da nastavimo razgovor na miru..

Krenuo sam za njom, pa smo uskoro bili kod nje u njenom stanu. Tu već dugo nisam bio, ali sam znao raspored, pa sam samo krenuo u kuhinju, a ona me pozvala:

- Di ćeš ti? Ovamo -rekla je i pokazala u dnevni, pa sam se samo okrenuo i pošao za njom i sjeo na ogroman trosjed koji je već godinama bio tu, a na kojem sam ponekad i prespavao kad bi zabrazdili nakon faksa.

Sjeli smo i taman sam htio nastaviti priču kad i se sjela u krilo, ali me opkoračivši i počela me ljubiti. U početku nisam znao šta bi napravio, ali onda je napokon ručna kočnica u mojoj glavi otpustila i sad smo se ljubili, dok su moje ruke milovala njena leđa sve do guze, a njene ruke su bile oko mog vrata. Osjetio sam kako mi kurac, inače je jako lijep primjerak od devetnaest centimetara dužine i nekoliko u obujmu ili kako ga je jedna od mnogih cura koje sam jebao nazvala, bočica za vodu od pola litre. Osjetila ga je i Mihaela, pa je jednu ruku spustila sa mog ramena između mojih nogu i počela ga trljati, a ja sam joj već zadigao haljinicu, pa sam sad milovao njen razrez između guzova, pošto sam zavukao prste ispod gaćica. Ona je spustila ruke naniže i podigla svoju haljinu preko glave, te ostala u čipkastom bijelom grudnjaku i istim takvim gaćicama. Počeo sam joj ljubiti sise preko grudnjaka, a ona mi je mrsila kosu privlačeći moju glavu na svoje sise. Rukom sam otkopčao grudnjak, pa ga je skinula, a sad sam mogao nesmetano ljubiti njene tvrde bradavice na sisama koje su bile iste boje kao i ostatak tijela, što znači da se sunčala u toplesu.

Ustala je sa mene kako bih se ja skinuo, a i ona se riješila gaćica, pa sam shvatio da se sunčala potpuno gola. To me dodatno napalilo i kad sam skinuo gaće moj kurac je stajao kao stup tvrd i uspravan. Mihaela je samo oblizala usne i gurnula me na trosjed, pa sam sad ležao na leđima dok je ona lagano klizila svojim jezikom po mom glaviću, a onda se okrenula i nasjela sa svojom obrijanom i osunčanom picom na moje lice. Divno je mirisala i sad sam ju lizao sa takvim guštom kao što ga nikad nisam niti jednoj do sada. Stenjala je lagano dok sam joj gurao jezik u usku picu i lizao joj klit. TZa to vrijeme je ona lagano drkala moj kurac nježno ga natežući s jednom rukom, a onda se samo sagnula i osjetio sam njen jezik, a onda i usne na glaviću, te nakon toga i lagane ugrize. Bio sam na sedmom nebu, pa sam mislio da ću svršiti prije vremena i izblamirati se, ali je Mihaela pustila moj kurac, odigla se sa mene, te se okrenula prema meni i polako se počela spuštati na moj kurac svojom picom. Primila ga je i namjestila na ulaz, a onda krenula na niže. Uh kako je bila uska, trebalo joj je dosta da se konačno spusti po njegovoj cijeloj dužini. Kad je konačno došla do kraja dahtala je kao da je trčala po stepenicama.

Malo se smirila, a onda se počela nabijati na moj kurac svom snagom, kao da joj je zadnji seks u životu, pa da ga iskoristi čim prije. Njena uska pica, napetost i adrenalin do neba u nama, su presudili i uskoro smo oboje počeli svršavati ni nakon pet minuta seksa. Nabila se na moja jaja do kraja i natjerala me da se praznim duboko u nju, dok su se njeni sokovi slijevali po mojim jajima. Ostali smo još neko vrijeme tako, a onda se ponovo počela micati na meni stiskajući i puštajući moj kurac koji se još nije spustio, a ovako kako ga je stezala ni neće. Ubrzo se ponovo počela nabijati na mene, ali sam ju ubrzo prekinuo i digao ju sa sebe, pa sam ju polegao na trosjed, a onda joj raširio noge i smjestio se između njih, pa joj ga vratio u picu i počeo se zabijati u nju. Stenjala je glasno dok sam ju jebao žestoko, zabijajući ga do jaja u njenu picu. Jaja su lupkala po njenoj guzi, a noge su joj bile na mojim ramenima. Ponovo nam nije trebalo dugo i opet smo uskoro, skoro istovremeno, počeli svršavati. Ponovo sam joj napunio picu sa svojom spermom i sad sam ga polako izvukao iz njene pice, a on se već opustio, te sam se spustio uz nju i zagrlio ju, a ona me počela ljubiti, da ni nakon nekog vremena rekla:

- Zbilja nam je toliko dugo trebalo?
- Izgleda.. -rekao sam i počeo se smijati, a i ona samnom.
- Luđače jedan.. -rekla je i popela se na mene, te smo se sad grlili i ljubili, a tako nam je prošao i ostatak dana, baš kao i cijelo ljeto, a na jesen sam ju upitao da li bi se preselila kod mene, te sam ju zaprosio.

Naravno da je pristala, a sad je u planu svadba iako je u trećem mjesecu trudnoće, pa sam shvatio da nikad ne tražiš ono što ti treba daleko, jer je moždda već kraj tebe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija