Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ponovo bi 3

Marko se ustao te krenio poljubiti Bojana dok su se oni ljubili ja sam promatrao kako se Bojanov kurac diže kroz glavu mi je prostrujala misao zašto da ne Bez imalo odgađanja u ruke sam uzeo Bojanov kurac te povukao kožicu sa glavića te polako ga obuhvatio sa usnama Lagano sam krenio sa pušenjem Markove ruke klizili su niz Bojanovo tijelo dok su njegovi prsti prelazili kroz moju kosu Rukom sam mu milovao jaja a onda prešao na guzove. Bojan je uskoro svršio a ja sam gutao njegovu spermu. Nakon što sam mu oblizao kurac potražio sam njegove usne Vidim da Ti se sviđa moja guza ona treperi želi Tvoj kurac. Polako se spustio na koljena okrenuvši guzu prema meni. Marko mu je dao kurac na pušenje a ja sam lagano neko vrijeme lagano rukom milovao njegove guzove Milovanju Bojanovih guzova pridružio mi se Marko koji ih je razmaknuo otvorivši mi pogled na njegov anus.

Polako sam rukom namistio glavić na sredinu anusa te po prvi put osjetio kako se muški anus lagano širi primajući najprije glavić a onda ostatak kurca. Uživao sam kako guza pulsira oko njega Uskoro su mi jaja udarila u Bojanove guzove a onda sam krenio sa pokretima unutra van Uskoro sam svršio unutra njegove guze a zatim je Marko svršio u Bojanovim ustima. Uskoro smo ljepljivi što od znoja što od sperme ušli u more Nakon što smo izašli Bojan nas je pozdravio a Marko je predložio da naše druženje nastavimo kod njega ili kod mene u stanu Zašto ne Otišli smo u Markov stan koji je bio bliže. putem smo osjetio kako mi tijelo treperi. Ušavši u stan i čim je zaključao vrata krenuli smo se strastveno ljubiti Polako smo skinuli odjeću sa sebe pri čemu je Marko zamračio stan upalio televizor odabrao gey pornić.

Znam da voliš gledati porniće i maštati Nadam se da Vam ne trebam napisati da su nam kurčevi bili potpuno kruti a ja sam osjetio kako mi guza lagano treperi Toliko puta sam maštao o tom prekrasnom komadu muškog tijela u mojoj guzi a sada sam samo korak do toga. Lagano sam se primakao Marku te polako počeo trljati guzove o njegove prepone na svojim jajiima osjetio sam njegov kurac a onda sam krenio guzom micati gore dolje. Marko se na trenutak izmaknuo a onda sam između guzova osjetio taj komad muškog mesa. Neko vrijeme smo se tako igrali a onda me je Marko obuhvatio za prepone polako smo se spuštali dok nisam kleknuo na koljena a prsni koš naslonio na tabure. Polako sam rukama razmaknuo guzove a Marko je uzeo kurac u ruke te polako glavićem prešao između guzova Vrhom glavića namjestio se na sredinu anusa tek toliko pritisnio da samo vrh glavića uđe.

Neko vrijeme ga je držao tako ja sam uživao u pulsiranju anusa a onda je Marko polako nastavio sa ulaskom dopuštajući da mi se guza privikne. Lagano sam ga primio do kraja a onda ga je Marko isto tako polako izvukao da bi još par puta sa glavićem par puta brzo ulazio i izlazio iz mog dupeta svaki put sve lakše a kad je ušao bez otpora onda ga je brzo gurnio do kraja pri čemu sam uzdahnuo. Marko je onda sve brže i brže ulazio u moju guzu Uskoro sam osjetio kako mi spermom puni guzu. Par puta je još ušao i izišao prije nego ga je izvadio skroz Uživao sam u pulsiranju moje guze s onda sam osjetio kako mi niz jaja curi ljepljiva tekučina rukom sam protrljao jaja a onda ruku primakao svojim ustima. Po prvi put sam polizao sa ruke spermu muškarca iz moje guze. Sav sretan što sam napokon ostvario svoju maštariju potražio sam Markove usne.

Neke vrijeme smo se ljubili uživajući u zvuku moje guze koja se polako vračala na staro prije nego što je primila kurac u sebe.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija