Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Pornić u tetinoj kolibi

Ocjena: 3

Osječam da se budim, nešto vlažno me zadovljava, ma nevjerojatan poznati osječaj, oči mi se otvaraju i sada gledam kako bi mi kurac stoji uspravo i cura mi ga puši duboko, kakvo jutro.

Kada ga ona popuši onda stavlja i jaja i sve u usta i dosta češto dok ga uvlači rukama sa dugim noktima grebe po jajima da to bude dodatni ekstra osječaj i čovjek nepoželi se ikad ustati iz kreveta pored ovakve majstorice od kurca.

Ali uvijek dođe kraj i taman svršim, ali taj osječaj je uvijek kao da si dobio krilo i poletio, dobar kraj jutra. Ma subota je i nitko ne radi, što se nas tiće možemo se jebavati po cijele dane kod kuće i to je to.

Ali da bude ipak malo zanimljiviji vikend uvijek odem na neki izlet, kako je zima ima i ponešto snijega pa odemo na malu stazu kraj plitvica gdje nam teta ima kučicu kraj potoka, zbilja ljepo, stara kuća od dasaka i kamena.

Savršeno mjesto za snimanje pornića, unutra detalja kao u priči a vanka nema nikoga pa nategnuti curu na mostiću preko potoka ili na haubu od auta ili pak na kučici na stablu od nekih djece bi bilo baš zanimljivo.

Zapravo smo ponjeli boardove umjesto skije ovaj put za promjenu, dobro smo se zabavili po mekanom snijegu i bacali i povatali dok se padamo.

Evo nas doma, kompletno znojni ali eto i gladni ali treba nacjepati drva i spremiti nešto za jesti.

Bio je neki odvratni sedvić sa benzijske pumpe pa smo ga podjeliti dok ne spremimo neki roštilj nabrzinu sa salatom.

Odem ja u drva, pošto teta nije ložila godinama an drva a ugljen nema šanse da kupim, morao sam otiću u šumu da vidim što ima od drva.

Vratim se iz šume sa nešto polusuhih grana i počnem pilati te cjepati, ona se taman tuširala u hladnoj vodi i kako se smrzla odmah sam naložio i u nekoliko deka se zamotala i kraj peči sjedimo sada.

Ali morao sam nastaviti sa planom i ispeći kobasice i čevape na roštilju koji je bio ispred kuće

Kučica se ugrijala začas i evo ja taman izvadio neke ukusne domaće kobasice i pečem ih dok ona sprema salatu i stol.

Sviđa mi se ovaj seoski tip življenja, bar vikendom.

Gladni kao vukovi jedva dočekali pečeno meso i evo navalili i smijemo se, lomimo kruh sa rukama i jedemo sve sa rukama, ona uzbe kobasicu i cuca i umaće u senf i pogleda me sa seksi pogledom, rekao sam joj da mi doda salatu i i jedem salatu i gledam kako me draži, i evo otvaram crno vino i pijuckamo uz hranu.

Ajme kako dobro, evo pojeli, na toplome smo, siti pomalo i pripiti.

Vrijeme je za perverzije!

Njene sise su baš oblik malih meluna, ispirsane tako da je ovaj put htjela da joj lanac provučem kroz obe sise i ispirsanu pičku.

Volila je bol kako se zateže i sise i usnice od pičke, to nam je zajedničko jer volim i ja kada se sa oštricom od nože bocka po jajima i okolo a naročit zatezanje jaja na gratalici, mada nisu ispirsane kao njene atrubute ali je zbilja gušt.

Inaće me ona ima običaj vezati za krevet i raditi svašta, ovaj put sam ja počeo snjom.

Zavezana uz sva ruba bračnog greveta sa jednim dugim lancem i vućem lanac prvo na gornji dio da joj skoro bradavice se strgaju pa stanem malo i opet nastavim. Kada zastanem ona poćne otvarati polako oči i pogleda me nekako vražje, tako napaljujuće i kaže očima da hoće još jače.

Ja nastavljam vući i sada poćinjem sa pičkom, zapravo ima ispirsane obe usne na pički. Tako da joj zatežem sve gore i sa drugom rukom kao uteg joj vučem usnice i uz jako stenjanje gušta cura kao nikad prije.

Još je zavezana, otišao sam po stol da joj uljem vina dok je u toj ležećem položaju i vratim se do stola i uzmem ostatak kobasica zapravo 3 i vratim se do nje i počnem gurati jednu po jednu u pičku i sada ih ima već 3.

"Jesu li paprane kobasice? ! " pitam ja. onda ondogovori "mmmm ne znam ali slobodno ih pojedi" se nasmije. ona ležeći ja još gladan iako sit vadim kobasicu iz njene pičke i jedem, vadim drugi i jedem a treći dam njoj i ona počne jesti i obliuje kao da je moj kurac, postao sam ljubomoran hebemti.. . iako jako napaljuce.. uljem joj još vina i stavim svoj kurac u njena usta i jebem je u usta i kaže kako joj je draža ova kobasica, i jebem je u usta i stanem na brzinu i odvežem je i carica od kurca opet uvali i jaja u usta, kompletno cijeli kurac i jaja.

Okrenemo poziciju na krevetu u obliku 69, kurac u njena usta a ja dobijem pičku sa okusom slavosnkih kobasica i ližem joj sve kao nikada prije, kako je cijela masna ugurao sam joj šaku u pičku dok sam joj grickao klitoris a ona je već sa noktaima duboko grebala kao da sa žiletima me reže po jajima.

Ovo je bilo kuhanje sa seksom!

Gola je hodala po kući i u kuhinji, stalno bi nešto stavljala u sebi od hrane, ovaj put je stavila dvije banane u pičku dok ja još pokušavam doći k sebi ležeći na krevetu.

Je da je sportskog tijela i karaktera i kao da se uvijek želi natjecati pa tako i u seksu.

Kroz prozor smo pogledali i vidimo da je još snijega palo da nismo mogli skoro izaći iz kuće, ćak je i auto bio skroz pokriven, na termometru piše -5.

Otišli smo leći malo ranije, umorni od boardanja, cjepanje drva, kuhanja i od jebačine. Zaspali samo tako, kao ništa.

Drugo jutro je sunca bilo, bliješti a bijelo i još bjelije kako ga sunce reflektira. Ja počnem malo čistiti prolaz od snijega dok cura još spava.

Ovaj put sam ja nju jebavao dok je spavala tako da se probudila sa blaženim osmijehom.

"Doručak je serviran, draga! "
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija