Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslastica uz kaficu u kancelariji 2

Ovo je nastavak priče. Kao što sam rekao, ja sam momak. Tek mi je 21 godina. Rekao bih i da sam lijep i zgodan. Imam sve što treba jednoj curi kod momka. Sto se tiče seksa, nemam nešto puno iskustva. Ali, nisam ni neiskusan. Vjerovatno bi to bilo puno bolje da sam koristio prilike koje sam propustio zbog neke svoje izbirljivosti, ali šta je tu je. Da se vratim na priču. Nakon što je Jelena ispušila mališu onako maestralno otisla je kao da nista bilo nije. Vratila se svom poslu. Ja sam ostao u šoku i trebalo mi je vremena da se saberem.
Taj dan je bilo dosta posla, pa mi je um malo odlutao u tom pravcu. Pred sam kraj radnog vremena dolazi ona, opet. Ubacila se u ulogu mentora, kao zbog tog je došla. Pripitkivala me nešto o poslu. Bio je to kao neki raport.
Počela mi se sve više približavati.
- " Jesi li se umorio ? "
- " Pa onako, šta ja znam.. . prosjek. Ti? "
- " Ja baš nisam, kao da dan tek sad počinje. Hoćeš da ti izmasiram ramena.. možda bude bolje? "
- " Ajde što da ne. "

Počela je da masira lagano i fino. Bas mi je prijalo. Onda je krenula da spušta ruke prema grudima i da me miluje tuda.
- " Znaš.. . baš mi se svidila tvoja batina danas. Razmišljala sam o njoj cijeli dan ".
- " A jel' ?
- " Daa. Baš mislim da bi mi lijepo stala negdje drugo".

Spuštala je ruku sve niže i niže i najzad uhvatila mališu u šaku.. . poprilično čvrsto.
- " Šta ti misliš o tome "
- " Evo ja završavam sa poslom. Možemo kod mene ".
- " Ne. Želim te ovde ".
- " haha ti si luda.. . ma da, ne bih imao ništa protiv ".
- " Tako sam i mislila".

Opkoračila me je dok sam sjedio u fotelji i krenuli smo se strastveno ljubiti i hvatati.
Podigao sam je i bacio na sto. Olabavio sam kravatu i otkopčao malo košulju da mi bude komotnije. Čekala me je sa nogama u zraku. Suknju sam joj samo podigao gore. Ispod su bile čipkaste crne gaćice. Brzo sam ih skinuo.
Sjevnula je obrijana pica. Baš onakva kakvu volim. Spustio sam se dole i krenuo da je zadovoljavam. Ukusna je bila, a jos ukusnija kad je na kraju onako lijepo svršila. Obožavam te sokove.
Spustio sam hlače i oslobodio mališu. Navlažio sam ga malo pljuvačkom da lijepše klizi i krenuo na rupicu. Bila je poprilično uska. Možda je navikla na manje batine. Uhh kako je bilo lijepo kad sam usao do kraja.
Skoro sam zaboravio taj osjećaj toplote. Krenuo sam da ubrzavam tempo, kad neko otvara vrata. Jebote zaboravio sam da zaključam. Ulazi Milica i šokira se prizoru.
- " Šta to radite. Da li ste vi normalni ".
Nisam stigao ni da ga izvadim iz Jelene. Pokušavajući da joj nešto kažem mališa isklizne pravo pred njene oči.
Ovaj put se čini mi se čak i malo više šokirala.
- " Vau.. . "
- "Dobar komad aa? ", kaže Jelena.
- " Ne, ne.. . ja moram da idem. Izvinite na smetnji. Neću nikome reći ".
- "Stani bre", hvata je Jelena za ruku: " Pridruži nam se ".
- " Ti si Jelena ludja nego što sam mislila".
- " Ajde biće nam super", potom joj je nešto šapnula na uho.

Nikad nisam saznao šta je to bilo. Stojao sam nepomičan. Jelena je izgleda nagovorila Milicu da se pridruži. Milica je kleknula ispred mališe i pripremala se da ga stavi u usta. Ovo nisam sanjao ni u najludjim snovima.
Milica je bila nešto mladja od Jelene (30 godina je imala). Smedja kosa i oči. Mršava sa pristojnom figurom u kojoj su se sise isticale. Guza vidi se da nije vidila puno čučnjeva i trčanja, ali onako slatka.. . taman.
Najbolja osobina joj je vjerovatno bilo lice. Jako lijepa. I ono što mi se nekad i više svidjalo kod cura od prirodne ljepote uvjek dotjerana tip top i namirisana fino.
Uzela ga je stidljivo u usta i počela da puši, a Jelena joj je usput polako svlačila gornji dio odjeće.
Ova se sve više opuštala, pa je i performanse popravljala. Primaknula se i Jelena da cucla muda. Osjećaj je bio božanstven. Postavio sam Milicu da legne na sto. Jelena je svlačila ostatak odjece, a ja sam joj držao usta zaposlenim. Kad je svukla sve, počela je da joj lize picu. I njoj je bila obrijana. Nevjerovatan prizor.
Jedna mi puši, a druga joj liže klit. Ubrzo sam prišao Milici da joj popunim ovu još koju rupicu. Njena pica je bila još uža od Jelenine. Jebao sam nju, pa Jelenu opet i tako u krug. P romjenili smo 3, 4 poze.
Ne znam ni sam kako sam toliko izdržao. Vjerovatno jer mi je jutros Jelena već jednom iscjedila muda.
Imao sam želju da im svršim po ustima i faci onako kao u pornicima, dok su prislonjene glavama jedna od drugu. To sam i uradio. Malo proteina Milici, malo Jeleni, onda su ga zajedno jos malo cuclale i cijedile.
Meni je zasad ovo najbolji seks u životu. Dogovorili smo se da cemo ponoviti, samo ovaj put kod nekog u stanu. Ipak nam je svima ovaj posao potreban. Ne mogu da dočekam kad ce to biti. Javim vam ako bude nastavka.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija