Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije majke jebao sam i njenu ćerku!

Jebao sam Anu već nekoliko puta u mojoj kući na moru. Koristili smo svaki mogući slobodna termin da budemo samo i da se pošteno izjebemo. Njena pička se već navikla na moj veliki i debeli kurac. Jebali smo se skoro na svim lokacijama u kući. Ni u jednom trenutku nije mi bilo dosta nje. Dok sam jedno jutro sišao u dnevnu sobu moja mama mi je rakla da sutra dolazi nam u goste Anina ćerka Marina koja je otprilike mojih godina i da bi jako dobro bilo da se malo više družim sa njom.

Sutradan sa Anom se na vratima pojavila Marina koja je jednostavno bila kopija svoje majke koja je mlađa od nje dvadesetak godina. Marina je imala malo manje sise od Ane ali zato je imala mnogo bolju guzu od nje što je i normalno. Bila je i ona jako slobodna pa je odmah potrčala u zagrljaj meni. Moram priznati da sam se napalio i na nju tako da je i ona jasno mogla da osjeti moj kurac na njenom trbuhu. Nije ništa rekla osim što se nasmijala.

Tih dana nije mi puno vremena trebalo da se napalim i da se moj kurac lako mogao da digne jer sam već duže vremena jebao Anu. Tu noć smo slavili do kasno i nakon toga sam otišao u svoju sobu. Zaspao sam ali negdje tokom noći sam osjetio ruku na mom kurcu. U prvi mah sam pomislio da je riječ o Ani i izustio sam njeno ime a ona se nasmijala. Kad sam otvorio oči vidio sam da je to Marina koja je već uveliko drkala moj kurac. Dok mi ga je drkala smijala se i govorila mi kako me nije sramote jer sam jebao njenu mamu.

Nakon toga se spustila na moj kurac i počela ga pušiti. Moram priznati da ga je bolje pušila nego njena majka. Lizala ga je svom dužinom, uvlačila jaja u usta a potom ponovo se nabijala ustima na njega. Upitala me je da joj kažem ko bolje puši ona ili njena majka na šta sam dobacio da je ona bolja. Uzeo sam je rukama za glavu i nastavio je nabijati na kurac. Moj kurac se digao do maksimuma, bio je toliko tvrd da više nisam mogao da čekam a da joj ga ne stavim u pičku.

I ona je osjetila to pa se sama nabila na kurac. Počela je da skače po kurcu kao na rodeu. Skalala je kao luda, lomila mi je kurac kao nijedna do sada. Miješala je kukovima kao luda. Moram priznati da je Ana imala mnogo užu pičku od Marine. Dok se nabijala na kurac skinuo sam spavaćicu sa nje. Dok sam je skinuo njene sise su izletjele napolje. Njene sise su bile manje od Aninih ali bile su mnogo tvrđe.

Uzeo sam ih u ruku i počeo da uvrćem bradavice koje su bile njena erogena zona, zbog čega je počela da stenje glasno. Dok se nabadala na kurac stavljala mi je sise u usta koje sam rado volio da sisam i grickam. Poželio sam da promijenimo pozu pa je sada legla na stranu a ja sam stao iza nje i počeo je jebati silovito. Dok sam je jebao uzeo sam joj jednu nogu podigao je malo u vazduh da bi lakše ulazio u njenu picu.

Ona me je rukom uhvatila za vrat i držala se za mene govoreći mi kako imam super kurac i kako je nije niko do sada ovako dobro jebao iako je primila do sada dosta kurca. Ponavljala je da samo nastavim da je jebem sve dok ne svrši. Htio sam da joj ispunim i tu želju da svrši. Legla je sada u misionarsku pozu raširila noge i zavodljivo me pozvala da joj ga stavim u pičku. Jako me je napalio taj momenat pa sam odmah joj ga stavio u picu i počeo je jebati.

Neumorno sam punio i širio njenu pičku dok je ona svojim nogama me stegla preko leđa i omogućila mi da joj ulazim kurcem u pičku do kraja. U tom trenutku počela je da se trese i svršava kao luda. Dok je svršavala moj kurac je ispao iz njene pice iz koje su potekli sokovi kao iz česme voda. Pustio sam je samo par minuta da dođe sebi a potom ga ponovo stavio u pičku i počeo je jebati.

Jebao sam je dobrih deset minuta a nakon toga sam htio da svršim. Rekao sam joj da ga stavi među svoje sise i da mi ga drka sisama sve dok ne izbacim spermu iz jaja. Uzela je u ruke svoje sise, stavila moj kurac između njih a zatim počela da ga drka sisama sve dok nisam na kraju svršio po njoj. Kad sam svršio uzela mi ga je u usta i očistila od ostatka sperme. Obukla se i tiho otišla nazad u svoju sobu.

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 22504

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija