Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Praksa je praksa

Bio sam četvrti razred srednje i morao sam odraditi praksu koja je bila obavezna. U nekoliko navrata samo su mi upisali da sam došao, te me poslali odmah kući. Tako sam došao i danas očekujući da će me poslati kući, ali nije bilo poslovođe kojem sam se javljao već sam išao kod drugoga, koji me odmah poslao u skladište da se javim Ani radi inventure. Kakva sad inventura? Nisam znao kome da se obratim, pa sam se uputio u skladište.

Anu sam sreo par puta tijekom prakse. Stalno je bila u nekoj žurbi, te u radnoj odjeći koja joj je bila malo prevelika, ali i dovoljno uska da naglasi savršenu guzu. Bila je skoro dvije glave niža od mene i jedno šest godina starija od mene, a ja sam bio što bi rekli, mrcina od čovjeka. Metar i devedeset pet visine i devedeset kila mišića, jer sam se bavio sportom. Razmišljajući o Ani došao sam do skladišta koje je bilo na kraju dvorišta. Ušao sam unutra i nisam vidio nikoga, te sam se uputio do ureda u dnu skladišta. Ali ni tamo nije bilo nikoga, a kad sam krenuo na izlaz banula je Ana sa hrpom papira i u prolazu upitala:

- Šta ti trebaš?
- Mene su poslali radi inventure...
- Kako to misliš? -upitala je nakon što je oštro stala i okrenula se.
- Paaa...tako su mi rekli... -rekao sam zamuckujući.
- Hmmmmmmm....pričekaj malo -rekla je i izgubila se u jednom od ureda, te sam uskoro čuo kako razgovara sa nekim. Nakon par trenutaka se pojavila u hodniku- Dođi kod mene u ured..

Kad sam sjeo nasuprot nje dala mi je hrpu papira i rekla da ih složim po redu, a da ćemo onda u skladište u kontrolu i popisati sve. Kad smo krenuli uzela je natpis 'Inventura' i stavila ga na vrata skladišta, te je zaključala skaldište, a mi se uputismo na brojanje. Radili smo skoro tri sata bez prestanka. Već smo bili umorni i znojni, a ja sam bio na jednoj stalaži i prebrojavao kutije. Krajičkom oka sam vidio da se Ana pokušava popesti na susjednu stalažu kad je izgubila ravnotežu te pala, a za njom su krenule kutije i par bala tekstila, te ju prekrile. Ja sam brzo sišao do nje, te ju počeo oslobađati kutija, a u jednom trenu mi se ruka našla među njenim nogama i osjetio sam toplinu na ruci, ali i trenutno buđenje u mojim hlačama. Kad se uspravila rekao sam joj da malo odmori, a da ću ja završiti do kraja. Sjela je na one bale tekstila, a ja sam se nastavio verati po stalažama. Odjednom me je pozvala i rekla da sjednem kraj nje.

- Odmori malo, stignemo to...
- Da... -bio sam zadihan i znojan.
- Nego kako je praksa?
- Šta sa praksom? -upitao sam zbunjeno- Pa radim, zar ne?
- Ne ta praksa... -rekla je kroz smijeh.
- A koja onda? -sad sam bio još zbunjeniji.
- Pa ovaaaa... -rekla je kroz smijeh i primila mi kurac preko hlača i počela ga milovati- Misliš da nisam primjetila kako ti se digao maloprije kad si ruku stvio među moje noge?
- Khmmm...ja..ovaj... -zamuckivao sam iznenađen situacijom.

Odjednom me je polegla na balu tekstila i otkopčala mi hlače te mi izvukla kurac i počela ga lagano drkati i uzela ga je u usta. Onaj tren kad sam osjetio njen jezik na svom glaviću eksplodirao sam joj u lice i po svojoj majici. Ona me je pogledala sa smješkom i očistila si lice i onda polizala ostatak sperme sa mog kurca, te ga počela cuclati i milovati mi jaja. Uskoro je bio ponovo tvrd i spreman, a ona se brže bolje oslobodila hlača i zajahala me te se počela divljački nabijati na moj ne baš mali kurac. Dahtala je i cvilila, a kad je svršavala je bila jako glasna. Nakon njenog trečeg svršavanja i ja sam osjetio da ću svršiti, a to sam joj i rekao. Ona je brže bolje sišla sa mene i uzela ga u usta i njima se nabijala na moj kurac, a rukom je stiskala moja jaja. Uskoro sam joj napunio usta spermom i sve je progutala. Ustala je i obukla se, te i meni rekla da se obučem, pa da završimo sa inventurom.
U skladištu smo bili brzo gotovi, te smo otišli u ured ubaciti stanje u računalo kako bi računovodstvo dobilo to stanje. Dok smo tako radili ja sam ju promatrao i vidio sam kako joj se grudi dižu ispod majice dok diše. Odjednom mi se kurac ponovo počeo buditi, te sam ustao i skupio hrabrost da dođem iza nje i primim ju za sise. Kad sam ju počeo milovati nije ništa rekla već me je pustila da ih mijesim i milujem. Nakon što sam to radio par minuta nagnula se na naslon i opustila, a ja sam se sagnuo i povukao joj majicu preko sisa i oslobodio ih prsluka te sam se prihvatio već otvrdnulih bradavica. Milovao sam ih i stiskao prstima, a ona je uzdisala. Onda se okrenula, te mi otkopčala hlače, a moj kurac je izašao u punoj dužini. Ona ga je uhvatila rukama i stavila sebi u usta, te me primila za guzu i počela se nabijati na moj kurac sa ustima. Nabijala se tako neko vrijeme, a onda ga je izvadila, te je ustala i skinula si hlače i tangice. Naguzila se preko stola i ostavila mi svoju pičku i guzu na izvolte. Stao sam iza nje i ugurao kurac u njenu vrelu pičku. Bila je mokra i spremna, te sam se počeo zabijati u nju. Zabijao sam se sve jače i jače, a ona je več svršila jednom, a i meni je uskoro dolazilo, te sam ga izvukao iz njene pice i svršio joj po guzi. Odmaknuo sam se od nje, a ona se je digla sa stola i sagnula se da mi ga obliže. Čim je završio u njenim ustima odmah je počeo rasti.

- Oooooo...pa ti si nezasitan -rekla je sa smješkom i pokazala mi da sjednem na stolicu.

Kad sam sjeo prišla mi je i opkoračila me, te je namjestila svoju picu na moj kurac i spustila se po njemu do kraja. Sad sam imao priliku uzeti njene divne trojkice u svoja usta i cuclao sam i grickao bradavice kao da čekam da nešto iz njih iscuri. Ona je samo stenjala zabijala mi nokte u leđa. Lagano se micala na mom kurcu i pičkom stiskala moj kurac, svršila je već jednom i jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Ona se je nastavila nabijat na moj kurac, pa sam ju htio zaustaviti da ne svršim u nju, ali ona me je samo pogledala i poljubila i tiho rekla:

- Samo ti svrši bez problema...

Nakon još par minuta sam joj prvi put napunio picu sa svojom spermom, a ona me je samo čvrsto zagrlila i poljubila. Ostala je sjediti meni u krilu dok moj kurac nije kliznuo iz njene pice, a onda je ustala te smo se uredili i obukli. Kad smo završili sa poslom samo mi je dobacila:

- I sutra si tu kod mene, samo da znaš...
- Šta da? -veselo sam upitao.
- Naravno... -nsmijala se- Praksa je praksa, a to znači praktični rad, jel tako?
- Naravno... -odgovorio sam poluozbiljno.
- E da, da ne zaboravim...ovaj vikend ništa ne planiraj -rekla je tajanstveno.
- Kako to misliš? -bio sam zbunjen.
- Moraš odraditi dio nastave kad si bio odsutan -rekla je pomilovavši moj kurac preko hlača- a koliko sam ja vidjela, to je jako puno sati rada....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija