Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Praksa je praksa

Ocjena: 5

Bio sam četvrti razred srednje i morao sam odraditi praksu koja je bila obavezna. U nekoliko navrata samo su mi upisali da sam došao, te me poslali odmah kući. Tako sam došao i danas očekujući da će me poslati kući, ali nije bilo poslovođe kojem sam se javljao već sam išao kod drugoga, koji me odmah poslao u skladište da se javim Ani radi inventure. Kakva sad inventura? Nisam znao kome da se obratim, pa sam se uputio u skladište.

Anu sam sreo par puta tijekom prakse. Stalno je bila u nekoj žurbi, te u radnoj odjeći koja joj je bila malo prevelika, ali i dovoljno uska da naglasi savršenu guzu. Bila je skoro dvije glave niža od mene i jedno šest godina starija od mene, a ja sam bio što bi rekli, mrcina od čovjeka. Metar i devedeset pet visine i devedeset kila mišića, jer sam se bavio sportom. Razmišljajući o Ani došao sam do skladišta koje je bilo na kraju dvorišta. Ušao sam unutra i nisam vidio nikoga, te sam se uputio do ureda u dnu skladišta. Ali ni tamo nije bilo nikoga, a kad sam krenuo na izlaz banula je Ana sa hrpom papira i u prolazu upitala:

- Šta ti trebaš?
- Mene su poslali radi inventure...
- Kako to misliš? -upitala je nakon što je oštro stala i okrenula se.
- Paaa...tako su mi rekli... -rekao sam zamuckujući.
- Hmmmmmmm....pričekaj malo -rekla je i izgubila se u jednom od ureda, te sam uskoro čuo kako razgovara sa nekim. Nakon par trenutaka se pojavila u hodniku- Dođi kod mene u ured..

Kad sam sjeo nasuprot nje dala mi je hrpu papira i rekla da ih složim po redu, a da ćemo onda u skladište u kontrolu i popisati sve. Kad smo krenuli uzela je natpis 'Inventura' i stavila ga na vrata skladišta, te je zaključala skaldište, a mi se uputismo na brojanje. Radili smo skoro tri sata bez prestanka. Već smo bili umorni i znojni, a ja sam bio na jednoj stalaži i prebrojavao kutije. Krajičkom oka sam vidio da se Ana pokušava popesti na susjednu stalažu kad je izgubila ravnotežu te pala, a za njom su krenule kutije i par bala tekstila, te ju prekrile. Ja sam brzo sišao do nje, te ju počeo oslobađati kutija, a u jednom trenu mi se ruka našla među njenim nogama i osjetio sam toplinu na ruci, ali i trenutno buđenje u mojim hlačama. Kad se uspravila rekao sam joj da malo odmori, a da ću ja završiti do kraja. Sjela je na one bale tekstila, a ja sam se nastavio verati po stalažama. Odjednom me je pozvala i rekla da sjednem kraj nje.

- Odmori malo, stignemo to...
- Da... -bio sam zadihan i znojan.
- Nego kako je praksa?
- Šta sa praksom? -upitao sam zbunjeno- Pa radim, zar ne?
- Ne ta praksa... -rekla je kroz smijeh.
- A koja onda? -sad sam bio još zbunjeniji.
- Pa ovaaaa... -rekla je kroz smijeh i primila mi kurac preko hlača i počela ga milovati- Misliš da nisam primjetila kako ti se digao maloprije kad si ruku stvio među moje noge?
- Khmmm...ja..ovaj... -zamuckivao sam iznenađen situacijom.

Odjednom me je polegla na balu tekstila i otkopčala mi hlače te mi izvukla kurac i počela ga lagano drkati i uzela ga je u usta. Onaj tren kad sam osjetio njen jezik na svom glaviću eksplodirao sam joj u lice i po svojoj majici. Ona me je pogledala sa smješkom i očistila si lice i onda polizala ostatak sperme sa mog kurca, te ga počela cuclati i milovati mi jaja. Uskoro je bio ponovo tvrd i spreman, a ona se brže bolje oslobodila hlača i zajahala me te se počela divljački nabijati na moj ne baš mali kurac. Dahtala je i cvilila, a kad je svršavala je bila jako glasna. Nakon njenog trečeg svršavanja i ja sam osjetio da ću svršiti, a to sam joj i rekao. Ona je brže bolje sišla sa mene i uzela ga u usta i njima se nabijala na moj kurac, a rukom je stiskala moja jaja. Uskoro sam joj napunio usta spermom i sve je progutala. Ustala je i obukla se, te i meni rekla da se obučem, pa da završimo sa inventurom.
U skladištu smo bili brzo gotovi, te smo otišli u ured ubaciti stanje u računalo kako bi računovodstvo dobilo to stanje. Dok smo tako radili ja sam ju promatrao i vidio sam kako joj se grudi dižu ispod majice dok diše. Odjednom mi se kurac ponovo počeo buditi, te sam ustao i skupio hrabrost da dođem iza nje i primim ju za sise. Kad sam ju počeo milovati nije ništa rekla već me je pustila da ih mijesim i milujem. Nakon što sam to radio par minuta nagnula se na naslon i opustila, a ja sam se sagnuo i povukao joj majicu preko sisa i oslobodio ih prsluka te sam se prihvatio već otvrdnulih bradavica. Milovao sam ih i stiskao prstima, a ona je uzdisala. Onda se okrenula, te mi otkopčala hlače, a moj kurac je izašao u punoj dužini. Ona ga je uhvatila rukama i stavila sebi u usta, te me primila za guzu i počela se nabijati na moj kurac sa ustima. Nabijala se tako neko vrijeme, a onda ga je izvadila, te je ustala i skinula si hlače i tangice. Naguzila se preko stola i ostavila mi svoju pičku i guzu na izvolte. Stao sam iza nje i ugurao kurac u njenu vrelu pičku. Bila je mokra i spremna, te sam se počeo zabijati u nju. Zabijao sam se sve jače i jače, a ona je več svršila jednom, a i meni je uskoro dolazilo, te sam ga izvukao iz njene pice i svršio joj po guzi. Odmaknuo sam se od nje, a ona se je digla sa stola i sagnula se da mi ga obliže. Čim je završio u njenim ustima odmah je počeo rasti.

- Oooooo...pa ti si nezasitan -rekla je sa smješkom i pokazala mi da sjednem na stolicu.

Kad sam sjeo prišla mi je i opkoračila me, te je namjestila svoju picu na moj kurac i spustila se po njemu do kraja. Sad sam imao priliku uzeti njene divne trojkice u svoja usta i cuclao sam i grickao bradavice kao da čekam da nešto iz njih iscuri. Ona je samo stenjala zabijala mi nokte u leđa. Lagano se micala na mom kurcu i pičkom stiskala moj kurac, svršila je već jednom i jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Ona se je nastavila nabijat na moj kurac, pa sam ju htio zaustaviti da ne svršim u nju, ali ona me je samo pogledala i poljubila i tiho rekla:

- Samo ti svrši bez problema...

Nakon još par minuta sam joj prvi put napunio picu sa svojom spermom, a ona me je samo čvrsto zagrlila i poljubila. Ostala je sjediti meni u krilu dok moj kurac nije kliznuo iz njene pice, a onda je ustala te smo se uredili i obukli. Kad smo završili sa poslom samo mi je dobacila:

- I sutra si tu kod mene, samo da znaš...
- Šta da? -veselo sam upitao.
- Naravno... -nsmijala se- Praksa je praksa, a to znači praktični rad, jel tako?
- Naravno... -odgovorio sam poluozbiljno.
- E da, da ne zaboravim...ovaj vikend ništa ne planiraj -rekla je tajanstveno.
- Kako to misliš? -bio sam zbunjen.
- Moraš odraditi dio nastave kad si bio odsutan -rekla je pomilovavši moj kurac preko hlača- a koliko sam ja vidjela, to je jako puno sati rada....

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina