Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PREKRASNA SIRIJKA

Zovem se Jakov 36 mi je godina, radim u Hrvatskim šumama kao lugar i lovni čuvar. Više provodim vremena u šimi i našoj lugarskoj kućici nego u civilizaciji. Razlog tome je taj jer sam dosta asocijalna osoba i ne volim baš puno biti u civilizaciji i ubrzanom gradskom životu. Zato mi je draže obitavati u šumi i paziti da nema nezakonite siječe šuma i nezakonitog krivo lova nego druženje sa ljudima. Uživam na svježem zraku i tišini šume tako da je taj posao kao stvoren za mene, a u naseljena mjesta idem samo kada trebam otići po namjernice ili kada se mi dođe smjena. Kako u zadnje vrijeme kod nas, ali i u cijeloj evropi postoji problem izbjeglica i imigranata tako da su mi uz poslove lugara i lovnog čuvara dodali još obraćanje pozornosti na imigrante te javljati njihovo kretanje policiji i drugim organizacijama koje se bave problemom imigranata. Do sada nisam imao nikakvih problema sa njima berem ne neugodnih jer nisam imao previše kontakata sa njima nego bi uredno javio nadležnim službama. Jedini slučaj kontakta koji mi se dogodio bio je i više nego ugodan.

Tog dana to jest jutra išao sam u obilazak šume i pojila za divljač, kada sam se vraćao prema kućici već se lagano spuštao mrak. Stigao sam do vrata i primjetio razbijeno staklo na prozoru, odmah sam znao da to nisu bili planinari i berači gljiva jer su znali gdje se nalazi ključ od kućice i uvijek su bili svi dobro došli da se sklone od kiše, ili ako ih slučajno uhvati mrak. Bio siguran da su u kućicu provalili imigranti koji se kreću našim šumama. Polako sam se približavao vratima sa svjetiljkom u ruci te bio u pripravnosti ako slučajno budem napadnut. Naglo sam otvorio vrata i uperio svjetiljku u prostoriju. Na ležaju točnije trosjedu na razvlačenje ugledao sam ženu sa djetetom kojeg je čvrsto držala u naručju. Počela je histerično vikati "no please, no please", Odmah sam shvatio kako je mislila da je ne prijavim policiji.

Naravno kao zaposlenik državne službe morao sam je prijaviti, ali kada sam je vidio onako uplakanu sa djetetom u naručju nisam imao srca to napraviti. Počeo sam je umirivati gestikulirajući rukama kako će sve biti u redu, smirila se nakon nekoliko minuta, ali je još uvijek bila vidno prestrašena jer nije znala što ću učiniti. Kako kućica nije imala struje upalio sam plinske lampe koje su osvijetlile prostoriju, pod svijetlom sam jasnije vidio njeno lice koje je bilo prljavo, ali ispod te prljavštine naziralo se prekrasno lice mlade žene koja je sjedila sa djetetom u svome krilu. Kada se sve malo smirilo sjeo sam za stol, pogledavši ju u njenim prekrasnim crnim očima osim straha vidio sam i veliku patnju. Započeo sam komunikaciju iako na njenom lošem engleskom uspio sam razumjeti i shvaćati o čemu govori. Upitao sam je kako je dospjela tu i što se dogodilo. Zvala se Selima te kako je iz Sirije te kako su ona i kćerka pobjegle od rata koji se tamo odvijao.

A onda su krenule suze jer je počela pričati o svojoj obitelji, imala je muža i sina koji su poginuli prilikom jednog bombardiranja dok su išli po humanitarnu pomoć, ostale su same njih dvije te su uzele sav novac i vrijednosti koje su posjedovale da bi platili krijumčarima koji su ih trebali izvesti iz Sirije do Grčke i dalje prema zapadu. Zatim su od tamo krenule sa povećom grupom ljudi preko Srbije i Bosne i Hercegovine pa preko Hrvatske dalje prema zapadu, to njihovo putovanje trajalo je skoro četiri mjeseca. Kada su ušle u Hrvatsku njih dvije su se izgubile u šumi jer su zastale na trenutak te dok su se snašle grupa im se izgubila iz vidokruga, a njih dvije su lutale šumom ni sama nezna koliko dugo sve dok nisu naišle na kolibu. Odmah sam povezao da su njih dvije iz skupine imigranata koju je prije par dana zaustavila granična policija. Kada je završila sa sa svojim mučnim iskazom samo je još jače zagrlila svoje dijete koje je bilo vidno umorno spavalo na njenim grudima i tiho jecala. Iako sam službena osoba ipak sam najprije čovjek tako da sam im odlučio pomoći pružajući im zaklon. Malo sam je umirio te ju pitao da li je gladna i da li želi da se malo osvježi. Samo je klimnula glavom rekavši mi hvala.

Upalio sam plinski štednjak i stavio dva lonca vode da se malo zagriju te joj pokazao malo kupatilo gdje će se moći oprati. Dok je prala dijete i sebe ja sam krenuo spremati večeru. Kad su se vratile i sjele za stol i ugledao do tada najljepše lice za koje sam sumnjao da se nalazi ispod prljavštine. Navalile su na hranu kao gladni vukovi pošto nisu jele nekoliko dana, naložio sam im još jedan tanjur maneštre, iako nije bila nešto ipak je bila topla. Nije mi se prestajala zahvaljivati govoreći kako mora da mi se oduži, iako sam govorio da za to nema potrebe Selima je bila uporna govoreći mi kako njena vjera nalaže da se oduži. Vani je već bila mrkla noć, site ali vidno umorne pogotovo njena djevojčica koja je za stolom sklapala oči, rastegnuo sam trosjed i postavio dvije deke, a sebi sam na pod razvukao vreću za spavanje. Kada je Selima uspavala malu prišla mi je i iz đžepa izvadila 50€ nudeći mi da ih uzmem, nisam htio uzeti taj novac ni u ludilu vraćajući joj novac u ruke rekavši joj kako je njoj potrebniji nego meni. Snažno me zagrlila zahvaljujući se do nebesa, uzvratio sam joj te je isto tako zagrlio. Nekoliko trenutaka bili smo tako zagrljeni, kako već dugo nisam osjetio žensko tijelo na sebi moram priznati da me je to malo uzbudilo i kurac mi se počeo pomalo ukrućivati, a činilo mi se da je to i ona primjetila ipak nisam htio ništa pokušavati. Podigla je glavu sa mojih prsa gledajući me svojim crnim očima i svoje usne prislonila na moje te me nježno poljubila. Ostao sam malo šokiran kao i ona jer je čekala moju reakciju gledajući me svojim crnim očima. Dugo vrijeme bez ženskog dodira učinilo je svoje, spustio sam svoje usne na njene i počeli smo lagano izmjenjivati poljupce koji su postajali sve strastveniji i sočniji tako da je to prešlo u igru jezicima.

Svojim rukama polako sam krenuo istraživati njeno tijelo jednom rukom milovao sam i stiskao njene čvrste grudi, a drugom milovao i stiskao njenu guzu stišćući je sve jače prema sebi i mom napetom kurcu koji se nalazio u blizini njene pičke, a ona je samo tiho izdahnula. Počeo sam skidati njenu dugačku haljinu koja je skliznula sa njenih ramena na pod ostajući samo u grudnjaku i gaćicama, a pred menom ukazalo se prekrasno tamnoputo tijelo sa zamamnim oblinama. Skinuo sam joj grudnjak i polegao je na vreću za spavanje. Ljubio sam je po vratu dok sam rukama milovao njene prekrasne i čvrste grudi, jezikom sam počeo prelaziti po njenim bradavicama lagano ih sisajući te koje su svakim mojim lizom i poljupcem bile sve tvrđe. Iako je u kućici bilo toplo njeno tijelo bilo je svo naježeno, spuštao sam se poljupcima po njenom čvrstom stomaku istodobno skidajući njene gaćice, počeo sam ljubiti njena putena bedra ljubeći ih naizmjence lagano se približavajući njenom međunožju i njenoj pički koja je bila skrivena u njenom kovrčavom žbunju. Prije nego sam jezikom stigao do njene pičke zaustavila je rukama moju glavu, bila je u čudu, a ja sam pretpostavio da do sada u životu tkvo nešto nije doživjela, bio sam u pravu jer kada sam vrhom jezika počeo lickati njen klitoris i prstima milovati njene usmine doživjela je takav snažan orgazam da se njeno tijelo treslo kao list na vjetru. Tada se skroz opustila i uživala u mome lizanju, a ja sam nastavio palucati i lizati njene usmine i klitoris. Lagano sam počeo gurati prste jednog po jednog u njenu već uvelike sokovima natopljenu pičku, lagano sam počeo stimulirati njenu unutrašnjost jebajući je svojim prstima, a kružnim pokretima jezika pritiskao njen klitoris. Selima je ubrzano stenjala, a po njenom tijelu primjetio sam kako opet dolazi do vrhunca te da uživa kao nikada u životu. Osjetio sam da će svršiti svakog trenutka, ubrzao sam prstenjačenje i sve jače sisati i lizati njen klitoris te je uz sada malo glasniji krik ponovno svršavala još jače nego prvi put tresući se od orgazma kao da je spojena na struju istodobno svojim sokovima natapala moja usta i bradu niz koju se je cjedila njena tečnost.

Podigao sam se do njenih usana i strasno je poljubio. Zatim sam počeo da skidam sve sa sebe, potpuno gol sa ukrućenim kurcem pružio sam joj ruku lagano je podižući na koljena namještajući je u klečeći položaj. Njene usne bile su tik do moga glavića, gledala je malo u njega malo u mene dajući mi do znanja kako ovo nije nikada radila. Primio sam njenu šaku i položio je na moj kurac kojeg je stidljivo obujmila svojim prstima te sam počeo pomicati njenu ruku drkajući kurac, ubrzo ga je počela i sama drkati, uhvatio sam je za potiljak i glavić prislonio na njene usne, da li instinkt ili nešto što je urođeno u nama otvorila je usta i polako stavljala kurac sve dublje u svoja usta. Vidjelo se da nema iskustva i da nije vješta u pružanju orala; ali trudila se da mi udovolji koliko je znala i umjela, meni je bilo sasvim sve jedno jer dugo vremena ni ja nisam osjetio nešto takvo te sam lagano pomičući kukove uživajući jebao Selimu u njena nevina usta. Zatim sam je ponovno spustio na leđa, lagano joj raširio noge i lagano počeo gurati kurac u njenu vlažnu pičku koja je bila dosta uska iako ja baš i nemam jako velikog ni debelog ipak sam osjetio njenu uskost. U

šavši do kraja počeo sam pomicati kukove i lagano je jebati ona je svoje noge omotala oko moga struka i tiho stenjala i jecala, legao sam preko nje jebajući je u laganom ritmu ližući njene napete bradavice pokušavajući joj zadovoljstvo za koje vjerujem da još nije doživjela. Uživali smo jedno u drugome, podigao sam se, a pogledi su nam se sreli, na njenom licu i očima više nije bilo tuge već strast i neopisiva sreća. Podigao sam joj jednu nogu i lagano počeo ubrzavati tempo, a palcem sam počeo trljati njen klitoris, podigao sam joj obje noge na svoja ramena i počeo još jače i brže ulaziti u nju. Gledajući njeno tijelo kako se uvija, a grudi pomiču i njišu u ritmu moga jebanja. Počela je da izvija svoje tijelo, rukama čvrsto stiskala vreću te svojim vaginalnim mišićima stiskati moj kurac, znao sam da je blizu vrhunca, a i meni je dolazio taj osjećaj jer i ja nisam dugo imao sex, trudio sam se da izdržim još malo te smo uspjeli svršiti zajedno. Neznam zašto i zbog čega, ali jednostavno nisam htio da ga vadim već sam svršio u nju. Zajedno smo se uvukli u vreću, poljubio sam njene usne, a ona se samo osmjehnula uzvraćajući mi poljubac. Glavu je naslonila na moja prsa i zaspala. Gledao sam je nekoliko trenutaka slušajući je kako tiho diše i spokojno spava te shvatio da sam se upravo zaljubio u prekrasnu Sirijku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija