Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča koja traje i dalje

Drugi dan smo se našli na plaži otišli na kupanje. Njen nećak je bio stvarno živahno dijete, jer je non stop jurcao u more i van njega. Melita ga je nekako držala na uzdi, a meni je ionako samo ona bila na pameti. Sinoćnji seks, kojeg stvarno nisam očekivao tako brzo, ali je ona jednostavno bila previše željna da bi propustila priliku.

I sada dok smo stajali u vodi do vrata, a ona motrila na nećaka, stala je uz mene i primila me za ruku, pa ju stavila sebi na guzu. Milovao sam ju po guzi ulazeći prstima sve više među njeno međunožje, a ona se nekako postavila da mi omogući čim lakši pristup svojoj pici, a opet da okolo ljudi ne vide. Ubrzo sam ušao prstima u njenu picu, te su samo kliznuli u nju. Lagano se trznula, a ja sam ju nastavio jebati njima usput ušavši palcem u njen šupčić. More nam je puno pomoglo u tome. Vidio sam kako su joj se bradavice napele iza badića, ali se nije micala. Jebao sam ju prstima sve brže, ali sam vodio računa o tome da nas netko ne vidi, te da ne uzburkam more oko nas. Ubrzo se Melita ukočila i osjetio sam njenu ruku, tj zgrčene prste oko svog napetog kurca. Stisla me je kao sa kliještima dok sam na svojim prstima osjećao kako joj curi iz pice. Svršila je, a nije pustila ni glasa.

Ostali smo još malo u moru dok mi se kurac nije spustio, pa smo izašli van, a ona me je tako pohotno gledala da sam imao osjećaj da bi me odmah tu na plaži izjebala da nije bilo nikoga. Kad je sunce postalo prejako, a njen nećak previše cendrav otpratio sam ih do njene kuće, pa smo se dogovorili za kasnije.

- Slušaj.. -rekla je- Da večeras ne idemo nikuda, već da dođeš po mene, naručimo nešto za van i odemo kod tebe?
- Meni odgovara -rekao sam sa smiješkom i onda otišao.

Kod kuće sam brzo sve počistio, promjenio posteljinu na krevetu koju smo sinoć namočili sa našim sokovima i znojem, pa sam poručao i izvalio se da odspavam malo uključivši klimu. Nazvala me oko 19 sati i rekla da dođem po nju. Uzela je sa sobom onu torbu koju je imala danas na plaži, te je bila odjevena u kratku suknju i majicu ispod koje nije bilo ničeg osim njene kože, a na moj upitni pogled samo je rekla:

- Večeras ću biti kod tebe.. -na to sam samo kimnuo zadovoljno i odvezli smo se do mene.

Naručili smo hranu iz jednog restorana, a onda uz razgovor pojeli i razgovarali dugo uz bocu vina, te sam saznao još podosta toga o njoj, njenom braku i ostalom. Tako sam saznao da ne može imati djece, jer je kao mlađa eksperimentirala sa nekim stvarima, pa je postala sterilna. Samo je slegla ramenima i rekla da je to tako u svijetu mode. Bila je par godina otalno izgubljena, a onda je srela Claudia i stvari su se iz temelja promjenile. Cijeli život joj se promjenio i postala je žena kakva je danas. Omogućio joj je dodatno školovanje, uredan život i nakon dvije godine je prihvatila da se uda za njega. Pokušavali su da dobiju dijete, ali nikako nije išlo, pa je otišla u Padovu i tamo saznala da nikad neće imati djece. Bili su shrvani, ali su ostali zajedno. Sad čekaju da im se odobri posvajanje i da budu napokon sretni kao obitelj. Još smo nešto razgovarali, ali onda smo prekinuli priču i bacila se na mene.

Skinuo sam joj majicu i počeo joj ljubiti sise dok se ona meškoljila u mom krilu tjerajući moj kurac da se digne. Ubrzo se ustala sa mene i skinula je hlačice i gaćice, te je ostala potpuno gola spustivši se u dnevnom na trosjed i raširivši noge. Milovala si je picu dok me gledala izravno u oči. Ja sam se polako ustao i skinuo, a onda gol krenuo prema njoj dok sam si milovao kurac koji je već skoro dostigao punu veličinu. Kleknuo sam između njenih raširenih nogu, poljubio joj ruku i odmaknuo je sa pice, pa joj počeo ljubiti i lizati klitoris. Stenjala je glasno dok sam ja lizao njene sokove koji su već dobrano curili iz nje. Sama si je mjesila sise dok sam ju ja jebao jezikom. A onda sam joj zadigao noge i počeo joj lizati šupčić. Zastenjala je znenađeno, ali i radosno. sama si je uhvatila guzu i raširila polutke, pa sam sad nesmetano mogao lizati njen šupčić. Na tu ideju sam došao danas na plaži kad sam joj zabio palac u guzu i kad je onako svršila. Lizao sam ju tako još koju minutu, a onda joj stavio noge na svoja ramena i polako joj ga ugurao u picu. Jebao sam ju u picu koju minutu, a onda ga izvukao i namjestio na ulaz u guzu. Polako sam ulazio dok je ona sklopila oči i otvorila usta uzdišući dok joj je kurac ulazio u guzu. Uskoro sam ga skoro cijelog ugurao i stavivši njene noge na svoja ramena počeo sam ju jebati. Hvatala je rukama jastučiće po trosjedu dok joj se lice grčilo od užitka i bola istovremano. Vidjelo se da ga već dugo nije dobila u šupčić, ali meni se baš sviđalo i sa velikim guštom sam ju jebao u njega.

Trajalo je to dobrih dvadesetak minuta dok napokon nisam svršio u nju, a onda polako izvukao kurac iz sad dobrano raširenog šupka. Uzdahnula je i pomogao sam joj da ustane, pa je stavila ruku na guzu i odskakutala do kupaonice. Ubrzo se pojavila još mokre pice i šupčića, pa se bacila na mene. Sad smo već bili u spavaćoj i opet sam se bacio na njene sise. Ubrzo smo opet bili u klinču i sad sam ju jebao u picu dok se ona praktiki omotala oko mene. Promjenili smo nekoliko poza u narednih pola sata, a ona je svršila još dva puta dok nisam i ja napokon svršio u nju dok je ona sjedila na meni. Izvalili smo se na krevet potpuno znojni i skliski od znoja, te postupno zaspali od umora.
Pred jutro sam ju probudio žestokim lizanjem njene pice, te sam ju još jednom pojebao s leđa i napunio joj picu. Nakon toga smo se otuširali i odvezao sam ju kod nećaka, a ja se vratio kući.

Narednih dana smo se svaki dan nalazili kod mene i uživali smo u nesputanom seksu, a sad ga je primala u šupčić kao da ju jebem u picu. I kad joj je muž došao znali bi se naći i pojebati se. A onda je došao kraj ljetu, pa se vratila kući, ali smo ostali u kontaktu i sad čekam sljedeće ljeto da nastavimo gdje smo stali. U međuvremanu sam našao mladu damu koja treba instrukcije, ali to je već neka druga priča.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija