Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Priča koja traje i dalje

Ocjena: 4.5

Drugi dan smo se našli na plaži otišli na kupanje. Njen nećak je bio stvarno živahno dijete, jer je non stop jurcao u more i van njega. Melita ga je nekako držala na uzdi, a meni je ionako samo ona bila na pameti. Sinoćnji seks, kojeg stvarno nisam očekivao tako brzo, ali je ona jednostavno bila previše željna da bi propustila priliku.

I sada dok smo stajali u vodi do vrata, a ona motrila na nećaka, stala je uz mene i primila me za ruku, pa ju stavila sebi na guzu. Milovao sam ju po guzi ulazeći prstima sve više među njeno međunožje, a ona se nekako postavila da mi omogući čim lakši pristup svojoj pici, a opet da okolo ljudi ne vide. Ubrzo sam ušao prstima u njenu picu, te su samo kliznuli u nju. Lagano se trznula, a ja sam ju nastavio jebati njima usput ušavši palcem u njen šupčić. More nam je puno pomoglo u tome. Vidio sam kako su joj se bradavice napele iza badića, ali se nije micala. Jebao sam ju prstima sve brže, ali sam vodio računa o tome da nas netko ne vidi, te da ne uzburkam more oko nas. Ubrzo se Melita ukočila i osjetio sam njenu ruku, tj zgrčene prste oko svog napetog kurca. Stisla me je kao sa kliještima dok sam na svojim prstima osjećao kako joj curi iz pice. Svršila je, a nije pustila ni glasa.

Ostali smo još malo u moru dok mi se kurac nije spustio, pa smo izašli van, a ona me je tako pohotno gledala da sam imao osjećaj da bi me odmah tu na plaži izjebala da nije bilo nikoga. Kad je sunce postalo prejako, a njen nećak previše cendrav otpratio sam ih do njene kuće, pa smo se dogovorili za kasnije.

- Slušaj.. -rekla je- Da večeras ne idemo nikuda, već da dođeš po mene, naručimo nešto za van i odemo kod tebe?
- Meni odgovara -rekao sam sa smiješkom i onda otišao.

Kod kuće sam brzo sve počistio, promjenio posteljinu na krevetu koju smo sinoć namočili sa našim sokovima i znojem, pa sam poručao i izvalio se da odspavam malo uključivši klimu. Nazvala me oko 19 sati i rekla da dođem po nju. Uzela je sa sobom onu torbu koju je imala danas na plaži, te je bila odjevena u kratku suknju i majicu ispod koje nije bilo ničeg osim njene kože, a na moj upitni pogled samo je rekla:

- Večeras ću biti kod tebe.. -na to sam samo kimnuo zadovoljno i odvezli smo se do mene.

Naručili smo hranu iz jednog restorana, a onda uz razgovor pojeli i razgovarali dugo uz bocu vina, te sam saznao još podosta toga o njoj, njenom braku i ostalom. Tako sam saznao da ne može imati djece, jer je kao mlađa eksperimentirala sa nekim stvarima, pa je postala sterilna. Samo je slegla ramenima i rekla da je to tako u svijetu mode. Bila je par godina otalno izgubljena, a onda je srela Claudia i stvari su se iz temelja promjenile. Cijeli život joj se promjenio i postala je žena kakva je danas. Omogućio joj je dodatno školovanje, uredan život i nakon dvije godine je prihvatila da se uda za njega. Pokušavali su da dobiju dijete, ali nikako nije išlo, pa je otišla u Padovu i tamo saznala da nikad neće imati djece. Bili su shrvani, ali su ostali zajedno. Sad čekaju da im se odobri posvajanje i da budu napokon sretni kao obitelj. Još smo nešto razgovarali, ali onda smo prekinuli priču i bacila se na mene.

Skinuo sam joj majicu i počeo joj ljubiti sise dok se ona meškoljila u mom krilu tjerajući moj kurac da se digne. Ubrzo se ustala sa mene i skinula je hlačice i gaćice, te je ostala potpuno gola spustivši se u dnevnom na trosjed i raširivši noge. Milovala si je picu dok me gledala izravno u oči. Ja sam se polako ustao i skinuo, a onda gol krenuo prema njoj dok sam si milovao kurac koji je već skoro dostigao punu veličinu. Kleknuo sam između njenih raširenih nogu, poljubio joj ruku i odmaknuo je sa pice, pa joj počeo ljubiti i lizati klitoris. Stenjala je glasno dok sam ja lizao njene sokove koji su već dobrano curili iz nje. Sama si je mjesila sise dok sam ju ja jebao jezikom. A onda sam joj zadigao noge i počeo joj lizati šupčić. Zastenjala je znenađeno, ali i radosno. sama si je uhvatila guzu i raširila polutke, pa sam sad nesmetano mogao lizati njen šupčić. Na tu ideju sam došao danas na plaži kad sam joj zabio palac u guzu i kad je onako svršila. Lizao sam ju tako još koju minutu, a onda joj stavio noge na svoja ramena i polako joj ga ugurao u picu. Jebao sam ju u picu koju minutu, a onda ga izvukao i namjestio na ulaz u guzu. Polako sam ulazio dok je ona sklopila oči i otvorila usta uzdišući dok joj je kurac ulazio u guzu. Uskoro sam ga skoro cijelog ugurao i stavivši njene noge na svoja ramena počeo sam ju jebati. Hvatala je rukama jastučiće po trosjedu dok joj se lice grčilo od užitka i bola istovremano. Vidjelo se da ga već dugo nije dobila u šupčić, ali meni se baš sviđalo i sa velikim guštom sam ju jebao u njega.

Trajalo je to dobrih dvadesetak minuta dok napokon nisam svršio u nju, a onda polako izvukao kurac iz sad dobrano raširenog šupka. Uzdahnula je i pomogao sam joj da ustane, pa je stavila ruku na guzu i odskakutala do kupaonice. Ubrzo se pojavila još mokre pice i šupčića, pa se bacila na mene. Sad smo već bili u spavaćoj i opet sam se bacio na njene sise. Ubrzo smo opet bili u klinču i sad sam ju jebao u picu dok se ona praktiki omotala oko mene. Promjenili smo nekoliko poza u narednih pola sata, a ona je svršila još dva puta dok nisam i ja napokon svršio u nju dok je ona sjedila na meni. Izvalili smo se na krevet potpuno znojni i skliski od znoja, te postupno zaspali od umora.
Pred jutro sam ju probudio žestokim lizanjem njene pice, te sam ju još jednom pojebao s leđa i napunio joj picu. Nakon toga smo se otuširali i odvezao sam ju kod nećaka, a ja se vratio kući.

Narednih dana smo se svaki dan nalazili kod mene i uživali smo u nesputanom seksu, a sad ga je primala u šupčić kao da ju jebem u picu. I kad joj je muž došao znali bi se naći i pojebati se. A onda je došao kraj ljetu, pa se vratila kući, ali smo ostali u kontaktu i sad čekam sljedeće ljeto da nastavimo gdje smo stali. U međuvremanu sam našao mladu damu koja treba instrukcije, ali to je već neka druga priča.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina