Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča sa jedrenjaka

Bio san tada mlad (20god) i željan života.. . naravno htio sam pronaći posao i imati novaca da ostvarim sve ono što čovjek poželiti može.. .
Ukazala se prilika zapošljavanja na jednom kruzer jedrenjaku po Jadranu i počeo sam radit to već davno ljeto kao mornar-konobar.. .

Spavao san u jednoj maloj dvokrevetnoj kabini u kojoj su kreveti bili na kat i bio sam sam, sve dok jednog dana zbog velike gužve i krivog bookiranja njemačkih gostiju nisu poslali u moju kabinu njemicu da spava na donjem krevetu skupa u mojoj kabini, jer je to jedino preostalo rješenje bilo.
Ime sam joj sad već i zaboravio, jedino čega se sjećam da je bila prava MILFerica od 50 i kusur godina i sve šta je želila je dobar sex!
E i sjećam se još njezinih velikih sisa, nježne i pune mlijeka, koje su stale kao pobjednice ispred nje i kada bi zamahnila s njima.. . cijeli svijet bi stao u tom trenu.. . hehe.

U početku naši se pogledi nisu baš susretali tog prvog dana po brodu.. . nekako kao da je bila još napeta od života u Njemačkoj.. . danas kad malo više razmišljam o tome, razumijem je.. .
Ja, mornar-konobar, držao sam se kao profesionalac, barem sam se tako tada osjećao i sigurno mi nije bilo u interesu da se neki gost ljuti na mene, pa tako nisan ni poduzimao neke korake, bio sam oprezan.
Prvu noć kad san se nakon posla vratio u kabinu ona je spavala od umora i putovanja, okrenuta ledjima. Ja sam uzeo jedan pokrivač iz brodskog ormarića i pokrio ju, jer noći na moru u uvalama znaju biti prohladne.. . nije se pomaknula, već je samo nešto blago promrmljala na njemačkom jeziku spavajući dubokim snom.

Sutradan, dobro naspavana, mi je odmah prišla sa svojim rasnim plavim očima i zahvalila se što sam pazio na nju, nježno me ljubeći u obraze i to tik do mojih usana, čak mi je malo i dotaknule moje mlade usne. Odmah sam osjetio jednu navalu krvi u moj kurac koji se poput kopljanika uspravio i pulsirao u hlačama.. . poželio sam je ševiti!
To je došlo baš onako kako treba, samo od sebe, spontano i iskreno.

Cijeli dan imao posla na tom brodu, tako da sam sve radio i čekao da "padne" noć. Pila je crno vino u flaširanim bocama tu večer i sjedila je sa cijelim društvom na krmi broda, kako to inače bude na jedrenjaku. Prepričavali su se događaji, smijali su se i izigravali sve i svašta.. . svako malo me pogledavala svojim nježnim očima i davala mi pozitivne znakove, smješila se, migala.. .. nakon svega, otišla je u kabinu govoreći da je malo umorna i da ide spavati, mada su je neke švabe koliko sam primjetio isto htjele pojebati, al ona im se nije dala.

Kada san sve počistijo na šanku i krmi, ušao sam u kabinu, misleći da švabica spava, skinuo sam se gol kao i obično i išao namjestiti jastuk na svom gornjen krevetu, kad odjednom, osjetim kako mi njezine ruke nježno grabe kurac i počimu ga drkati!

U par sekundi kurac mi je pulsirao i narastao toliko da je i mene zaprepastilo koliko taj organ može narasti! Osjećao sam sve žilice i glavić kako je nabrekao. Švabica je ostala u napaljenom čudu, gledala je tupo u moju gigantsku čunu i već kao da je doživjela orgazam od samog pogleda.. . samo je rekla "kom" tiho mi na uho i ja san je u trenu nabijao na svoju kurčinu tu jebozovnu švabicu.

Pička joj je bila preplavljena sokovima i omogućila mi da ga iz prve gurnem do kraja uz blagi životinjski krik extaze sexa.
Kako je to dobar osjećaj, a u mislima znam da je ovo tek početak jebačine i cijela noć da je pred nama dvoje!

Ševio san je baš kao pravi jebač, a ona, kao da je bila još u većoj extazi od mene. Poigravao san joj se sa sisama koje su bile mekane i fantastične. Osjećao san njene mišiće iz pičkice kako u valovima pokušavaju iscjediti sokove iz moje kurčine. Kad joj ne bih mjesio sise, grabio sam joj ispupčene guzove. Bilo je jebeno dobro!
Nismo koristili prezervativ jer zapravo nije ni bilo vremena za staviti ga i želja je bila prevelika.. . Smatrajući da je zaštita obavezna, uspio sam se osloboditi "krivih misli" u trenu, razmišljao sam samo kako da dobro poševim ovu njemicu koja se dobro jebavala, a ako pristane napunit ću je spermom pa neka osjeti dalmatinski kurac do kraja.. . Takvo razmišljanje je još dodatno ukrutilo moju kitu koja je odrađivala kao pastuh picu od švabice!
Izmjenili smo dvije-tri standardne poze i svakim naletom moje kurčine imao sam osjećaj da jebem neku maloljetnicu sa uskom picom, a ne 50-godišnju jebačicu iz njemačke!
Ona se uvijala od orgazama, a moja kurčina mi je stvarno odradila super posao taj dan!
Kontrolirao sam kad da svršim i malo sam odgađao, jer sam htio da takva jebačina traje vječno!
U doggy položaju sam imao nalet kao da ću svršiti, ali sam uspio odgoditi to okrenuvši švabicu u missionarsku pozu. Rasturao sam je svakim uletom kurčine u njezinu pičku. Tako sam je moćno rasturao da me željela sve više i više.
Lizao sam joj dojke sa svih strane, a bradavice su joj stršile kao da ima 20godina!

Onda mi je tiho jecavim glasom šapnula na uho "špric mi darling". Te riječi su me dovele do nezaboravnog svršavanja u njezinu vrelu pičku, sa najmanje 10 mlazova tople mlade sperme, gdje sam joj preplavio pičku. Tresla se i uživala!
Tada sam osjetio koliko zapravo švabice vole sex i dobar jeb.. . najbolje su na svijetu.. .

Izvukao sam super kurčinu iz mokre joj pičkice i nježno ga stavio u njezina usta po prvi put. To je opet bilo novo otkriće jer ga je gutala i oblizivala u nadi da još može dobit porciju moje mlade i vrele sperme ali ovaj put u usta.. . i tada san se opet iznenadio svojoj sexualnoj moći, osjetio sam vručinu veliku po cijelom tijelu i kurčinu koja je otvrdla u roku manje od minute otkad san joj ispunio picu!

Ovaj put nisam htio odgađati svršavanje, već sam ležao i uživao kako ga dobro ova švabica puši!
Ispraznio sam joj jajca sperme u njezino pohotno grlo jer sam osjetio kako me ova švabica želi progutati cijeloga! Progutala je sve i čak je prstima iz pičkice vadila spermu i oblizivala se.. .
Privila se uz mene i nešto je govorila na njemačkom utiho, kako sam dobar, kako odavno nije imala ovakvog muškarca.. .. .
Osvojio sam joj srce za cijelo vrijeme 15-dnevnog nezaboravnog krstarenje po Jadranu.. .

Nadam se da Vam se svidja priča.. .
Ima i nastavaka.. . ;-)

Hvala

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija