Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijatelji

Bilo je ljeto dogovorio sam se sa prijateljima da odemo na more.
Ja ,Darko,Ivona i Nina otišli smo daleko od kuće, da bi otišli u jedno malo turističko mjesto i tamo iznajmili stan na dva dana.
Kada smo došli bili smo oduševljeni mjestom pa tako i stanom gdje smo boravili dva dana.
Več godina svi se poznajemo, ja i prijatelj smo se godinama palili na Ninu mada i Ivona nije bila loša.

Nina je bila plavuša a Ivona crnka , Nina je izgledom i ponašanje izgledala prava mala drolja dok je Ivona na pravom putu bila da postane .
Sunce je pržilo pa su cure izašle na balkon i u kupačem kostimima i sunčale se zamolile su nas hoćemo li ih namazati kremom na što su mi naravno prihvatili i ubrzali korak.
Ja sam rekao da ču Ninu namazati dok je on samo mene onako pogledao i počeo mazati Ivonu .

Nakon nekoga vremena Ivona i Darko su odlučili otići u trgovinu i kupit pive da imamo za večeras, dok sam ja još mazao kremom Ninu kada su oni otišli preko vrata Nina je skinula gornji dio kupačeg i legla potrbuške gledao sam kao da nevjerujem sam sebi.
Ona je rekla ajde šta si stao maži te malo raširila noge nastavio sam je mazati i polako rukom išao prema guzi a zatim sam počeo maziti preko guze ništa nije rekla kurac mi se u kamen pretvorio .

A onda sam rukom preko pice prešao nastavio sam da je mazim po pici nigdje drugdje samo po pici ona je još više raširila noge a ja sam je onako počeo prstačit polagano sa dva prsta stenjala malo mi je bilo neugodno jer ipak smo na balkonu pa da nas netko nečuje.
A zatim sam počeo brzinski uvalio sam joj cjelu ruku u pičku počela je svršavati kao luda ležaljka je bila sva mokra na čemu je ležala sa moje ruke se cjedilo također.
Čuli smo da netko otvara vrata to su bili oni Darko i Ivona noseći punu vreću piva za večeras.

Darko i Ivona su u nas pogledavali u mene i Ninu i pomalo se smješkali kao da su znali .
Pao je mrak a mi smo udarili po pivama svi smo bili pjani Ivona i Nina su se smijale kao lude i jedva stajele na nogama .
Iznenadilo nas je kada su Ivona i Nina rekle da skinemo šorc i bokserice da vide koliki nam je kurac na što smo obadvojica odbila samo tako se skinuti .
Nina je došla kraj mene i počela da mi skida šorc govoreči vidila sam tvog kako se ukrutio bio kada si me mazao kremom.
A zatim me je skinula i počela navlačit kurac objašnjavajući Ivoni kako se puši kurac vidi se da je iskusna bila uhvatila me je čvrsto jednom rukom za jaja a drugom držala kurac i brzinski pušila.

Ivona je došla do Nine kleknula i počela učiti se nije baš kao Nina bila ali dobra je bila , Nina se okrenula prema Darku koji sve to promatra i dira se po kurcu te mu Nina kaže pa što ne kažeš odmah i počela me pušiti onako brzinski kao mene.
Ivona je meni pušila a Darko je već bio gotov svršavao je u Nina usta zatim se okrenula i vidjela kako to Ivona meni radi brzo je došla uhvatila je za glavu i počela je nabijati glavu na kurac grkljala je i bila je sve crvena u licu, mijenjale bi se dok je jedna pušila druga je sisala jaja i lizala .

I tako došlo mi je da svršim svršavao sam Ivoni usta dok je Nina otvorila usta i htjela da joj prebaci spermu usta što je uradila i progutala i oblizala se oko usta.
Zatim su one od nas tražile da im poližemo picu sjele su na kauč raširile noge ja sam lizao picu od Nine bila je tako vlažna i topla dao sam sve od sebe lizao sam kao lud baš onako kako je ona meni pušila tako sam morao ja njoj prstima sam trljao klitoris i jezikom kružio po njemu inače imala lijepu picu ni dlačice nije bilo na njoj dok sam lizao po klitorisu uhvatila me čvrsto prstima za kosu i nabijala mi glavu što jače.
Stenjale su obadvije jako u jednom trenutku Nina se počinje grčit i svršavati jako je špricnulo iz pice smokrila je kauč.

Dok je Nina počela jahat na mome kurcu, Darko je također doveo do ludila Ivonu i ona je svršavali vidjevši od nas kauboj pozu i Ivona je počela jahati na Darku .
Dok se Nina nabijala na moj kurac opet je svršila bio sam sav mokar, a kurac mi je ispao iz njene pičke pa sam ga opet ubacio te je nastavila jahati ubrzo je i meni došlo da svršim maknuo sam Ninu sa sebe ona je ostala na koljenima otvorila je usta i svršio sam joj usta.

Ivona i Darko su se nastavili jebati ja i Nina smo otišli pod tuš zajedno polizao sam joj još jednom macu ona je meni popušila i otišli smo leći nakon nas dolaze Ivona i Darko pod tuš odmah.
Kada smo se probudili ujutro otišli smo prvo na more a zatim smo se brzo morali spremati i iči doma ali smo se dogovorili da čemo opet ovo ponovit kada dođe ljeto kada odemo tamo gdje na nitko ne vidi tako da jedva čekamo ljeto

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija