Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica moje sestre

Bio sam na trećoj godini fakulteta kad sam stigao kući za novogodišnje praznike. Stvarno mi je trebao taj odmor, jer je faks bio zahtjevan, pa sam čak planirao malo i učiti tijekom tih praznika. Ali mi je sve planove poremetila Hana, prijateljica i školska kolegica još od prvog razreda osnovne.
Sad su obje imale 18 i mogu reći da je Hana bila komad za poželjeti. Duge plave kose, lijepih grudi i prćaste guze, te vitkog tijela. Plave oči su bile prodorne i ponekad sam mislio da joj služe kao detektor laži kad bi te gledala pozorno nakon svakog pitanja. Dok su bile manje, znala me iritirati takvim ponašanjem, baš kao i moja sestra Karla. Dok su bile mlađe nisam ih ni primjećivao, da budem iskren, ali sad kad sam se vratio sa faksa na odmor, bilo je teško ne primjetiti ih. Bile su skoro kao blizanke, jedino je moja sestra imala tamniju kosu i smeđe oči, ali su po izgledu tijela i frizura bile kao blizanke. S obzirom da sam na faksu zadnjih par mjeseci bio suha kurca, jer sam se na kraju druge godine razišao sa tadašnjom curom, a poslije imao samo par usputnih vezica koje su prestajale nakon dva tri seksa, pa sam sad bio jako napet, a usprkos tome što je bila zima, njih dvije su se sprešetavale po našoj kući kao da je vani +30'C. Najčešće su bile u nekakvin kratkim tajicama i laganim majicama, a koji put bi bile samo u nekakvim sexy izdanjima donjeg veša, pa bi znale banuti k meni u sobu da im kažem svoje mišljenje šta je više sexy za dečke.

Najčešće bi se izgalamio na njih i poslao ih u rodno mjesto, te da me puste na miru, a onda bih otišao na wc i izdrkao si kurac, jer je Hana bila prejebena u tim sexy kompletićima. Tako je bilo sve do iza Nove godine, kad sam bio u pisanju nekog seminarskog rada, te je iznenada banula Hana. Znao sam da je Klara sa mamom otišla do grada u nekakav shopping, pa sam bio sam kod kuće, a kad sam vidio Hanu na svojim vratima pogledao sam ju upitno i odmah rekao:

- Klara je sa starom otišla do grada.. -rekao sam i odmah shvatio da to ona sigurno zna, a to je i potvrdila odgovorom.
- Da, znam.. ali ja sam došla zbog tebe.. -rekla je ušavši u sobu i stavivši neke dvije vrećice na stolicu, pa na moj zbunjeno upitni pogled nastavila- Imam neke stvari koje želim da pogledaš i da ih ocijeniš.. -rekla je i uzela one vrećice, te izašla van iz sobe, a ja sam gledao za njom pomalo zbunjeno, jer mi ni na kraj pameti nije bilo što namjerava.

Dok sam tako razmišljao otvorila su se vrata i ušla je samo u nekim svilenim tangicama i isto takvom grudnjaku svjetloplave boje, pa se sad vrtila i pogledavala me, te upitala:

- I? Jel dovoljno sexy? -progutao sam knedlu u grlu dok mi je kurac napinjao gaće, pa sam samo proklimao glavom potvrdno, a ona se samo nasmješila i lagano se okrenuvši izašla iz sobe dok su joj goli guzovi lagano išli gore dolje. Napravila je još dva izlaska u sličnoj kombinaciji, ali u drugim bojama, dok se napokon nije pojavila u potpuno prozirnoj kombinaciji nježno roza boje. Kroz grudnjak su se vidjele napete bradavice sa rozim kolobarima, a kroz gaćice se vidjela šumica plavih dlačica iznad razreza njene pice. Nisam znao kud bih pogledao, a ona mi je polako prišla:

- Hmmmm.. vidim da ti se ovo jaaaaakooooooo sviđa.. -rekla je i odmakla mi ruke iz krila, pa se oduševila vidjevši izbočinu na mojoj trenirci, te se brzo sjela meni u krilo i malo promeškoljila- Mmmm.. baš je lijepo tvrd.. mmmm.. i topal.. .
- Hana.. -započeo sam, ali me brzo prekinula.
- Ništa Hana.. -rkla je i nastavila počevši se malo intenzivnije micati u mom krilu, pa sam osjetio kako mi je glavić već vlažan i bilo je samo pitanje trenutka kada ću početi špricati- .. ja te želim odmah i sada i želim da mi polako skidaš ove gaćice i grudnjak, pa da osjetim tvoj kurac u svojoj vreloj maci..

Više ju nisam slušao, već sam ustao i odnio ju do kreveta, a ona je samo ciknula od iznenađenja, pa ju bacio na krevet i raširio joj noge i zaronio joj glavom između njih. Počeo sam joj ljubiti picu preko gaćica, a onda ju i gristi za usmine, pa je počela vrištati i uzdisati istovremeno. Ne znam kako je materijal izdržavao moje ugrize, ali sam u sljedećem trenu već vukao gaćice niz njene noge, pa se vratio glavom među njene noge i nastavio joj lizati picu koja je bila jako mokra i iz koje je već dobrano curilo. Samo se tresla i trzala mumljajući nerazgovjetno dok sam joj ja naprosto gutao cijelu picu i lizao klitoris. Nije joj trebalo dugo i uz vrisak je svršila zalivši mi bradu svojim sokovima koje sam sad zdušno lizao dok je ona gurala prste u moju kosu. Nakon toga sam se uspravio i poskidao sve sa sebe, te sam se polako nadvio nad nju sa svojim tvrdim i napetim kurcem kojeg je gledala sa takvim zadovoljstvom da sam mislio da ga nikad neće prestati gledati. Polako se uspravila i bez pomoći ruku ga je uzela u usta i počela mi pušiti kurac. Gutala ga je skoro do pola jer joj više nije ni moglo stati, pa sam uskoro i ja počeo svršavati i prazniti se u njena usta na koja sam toliko puta drkao do sada. Jedva je gutala sve, pa se nekoliko puta i zagrcnula, ali ga nije ispuštala iz usta. Sad se pomogla i rukama, pa mi je milovala jaja i lagano ga drkala, pa je ostao stajati uspravan.

Malo sam se odmaknuo od nje, pa joj skinuo grudnjak i malo joj milovao sise koje su stršale sa napetim bradavicama. Imala je solidne četvorkice, a onda sam ju podigao i rekao joj da se naguzi. Poslušala me i izbacila guzu prema meni, te sam malo protrljao po njenoj pici sa kurcem i lagano ga gurnuo između usmina i nastavio gurati u picu. Nevjerojatno je kako je bila uska, a kad sam zastao samo je prostenjala:

- Ja oš nisam nikad.. . aaaaaaaaaaaauuuuuuuuu.. -vrisnula je kad sam joj probio himen i razdjevičio ju, jer sam ga jako gurnuo kad sam zastao.
- Sorry.. nadam se da te ne boli jako? -zastao sam i postavio valjda najgluplje pitanje koje postoji, ali ona je samo kroz suze rekla.
- samo ti nastavi.. želim da me jebeš jako..

I nastavio sam. Gurao sam joj kurac do jaja u picu iz koje su curili njeni sokovi pomješani sa malo krvi. Primio sam ju za sise i zabijao se kao sivonja u njenu picu. Oboje smo stenjali i dahtali kao da trčimo maraton ili sprint. Zatim sam osjetio kako mi dolazi i brzo sam izvukao kurac, pa joj pošpricao guzu i macu sa vanjske strane sa ponovo obilnom količinom sperme, a ona se samo izvalila na krevet. Pridružio sam joj se na krevetu, pa smo se sad milovali i ljubili, a onda je rekla da mora ići. Baš na vrijeme, jer su se nakon desetak minuta pojavile Klara i moja stara. Ja sam bio u sobi i dalje glumio da pišem, pa sam im pomogao da izvuku hrpu stvari iz auta, a mama mi je za utjehu kupila neku vestu, pa sam se srdačno zahvalio, a Klara je samo upitala:

- Jel bila možda Hana?
- Ne, zašto pitaš? -pravio sam se blesav, a Klara je samo tiho rekla.
- Ma ništa, učinilo mi se kao da je njen parfem.. -ja sam prasnuo u smijeh, pa rekao.
- Isuse, koliko je tu, dobro da ne obućeš neku njezinu stvar.. -na to se Klara samo nasmijala i kimajući glavom odnijela u svoju sobu stvari.

Ja sam otišao u svoju sobu i brzo popravio krevet da se ne vidi da je bilo žestokog seksa. Razmišljao sam o Hani kad mi je stigla poruka na mob od nje: 'Bilo mi je super i jedva čekam da ponovo osjetim tvoju kurčinu u sebi' uz još par smajlića i srčeka, te poljubaca. Odgovorio sam joj da je i meni isto drago i da isto jedva čekam ponovno ljubiti njeno tijelo. A onda mi je došla slika njene pice i poruka, da uživam u njenoj pici ovako dok joj ne stavim svoga kuronju u pravu. Još smo razmjenili par lascivnih poruka nakon kojeg mi je kurac ponovo stajao, pa sam ga otišao izdrkati u wc.
Izjebao sam ju još par puta prije nego sam se vratio na faks u Zagreb. Rekla je da će probati naći vremena da dođe do mene kad joj pica bude spremna, a ja sam joj obećao da ga neću drkati, jer želim da sve dobije ona. A neko vrijeme je bila na pilulama, pa sam joj uredno punio picu spermom.
Nismo se vidjeli već dva mjeseca i jaja su mi napeta i puna kao šipak, pa sam jedva čekao da dođe sutra da se ispraznim u nju. Pričat ću vam o tome.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija